Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

My Chanel

Yksi suosikkituoksuistani on Chanelin Coco Mademoiselle EdP (tai oikeastaan puhdas parfymi on se paras, mutta sitä en omista).

Minusta tätä tuoksua on jotenkin todella hankalaa kuvailla.

Tämä on siis pehmeä ja kukkainen, mutta samalla hieman orientaali ja ehkä jopa puinen.

Sitrushedelmät freesaavat tätä hieman, mutta tuoksussa on paljon erilaisia kukkia (appelsiinin kukka, jasmini, ruusu, mimosa…).

Tuoksun pohjalla on tonkapapuja, vaniljaa, vetiveriä, patsulia ja valkoista myskiä antamassa pehmeyttä.

Minusta tämä on kaikessa pehmeydessään ja kukkaisuudessaan ihan naisellinen ja klassisen tyylikäs tuoksu. Ihan kevyt tämä tuoksu ei ole, mutta ei mielestäni pahasti raskaskaan. Ihan päivittäiseksi arkituoksukseni en tätä valikoisi, mutta tuoksun tälle kuitenkin mielelläni sopivissa tilanteissa.

Jostain syystä miellän tämän itse hieman Diorin Miss Dior Cherien tyyliseksi tuoksuksi (jonka EdP-versio on myös muuten uudistunut, vuosi sitten uudistuksenhan koki tuoksun EdT-versio).

Ja hei kuinka upea ja tyylikäs Chanelin hajuvesipullo onkaan! Sehän on koriste-esine jo itsessään kaikessa klassisuudessaan.

Koriste-esineistä puheenollen mainittakoon, että minulla on muuten yksi aivan oikea Chanelin kaulakoru:

Bling!

Muita, joiden suosikkeihin kyseinen tuoksu kuuluu?

Kommentit (9)

 1. mini

  Aiheen vierestä: olen nelikymppinen ja normaali-ihonen, mutta nenässäni on mustapäitä ja minulla on maksaläikkiä sekä juonteita. Mitä Paulas choise tuotteita suosittelisit minulle? Itselleni tulee runsauden pula hänen nettisivustollaan. Kiitos jos viitsit suositella!

 2. Ruu

  Millie tuolla:
  http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?/topic/13834-tatuoinneista-peittaeminen-korostaminen/
  suositellaan tätä:
  Grimasin Camouflage – peittovoidetta ja Fixing puuteria- juuri tämä yhdistelmä on tarkoitettu mm. tatuoinnin peittoon. ( ja tuolla li muutakin jutustelua aiheesta.

 3. Millie

  Kiitoksia Ruu, jospa sitten kokeilen tuota 🙂

 4. Nimetön

  mini: En ole vielä niin tuttu Paulan tuotteiden kanssa, että olisin tarkasti perehtynyt niiden eroavaisuuksiin, eli en osaa nyt vielä läheä mitään neuvomaan. Uskoisin kuitenkin, että nuo kaksi minunkin kokeilemaani voisivat toimia yhdistettynä päivällä suojakertoimelliseen voiteeseen (maksaläikkien vuoksi). Kuorivat ja ehkäisevät sitä kautta mustapäitä, mutta voivat myös samalla siloittaa kevyitä juonteita. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *