Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Muuttolintuja Lontoossa

Vaikka otsikosta voisi ehkä äkkiseltään luulla, että suunnittelisin muuttoa jonnekin, ei sellaisesta ole pelkoa. Viihdyn Lontoossa ja rakastan olla täällä, joten en lähde täältä minnekään. En edes toiseen asuntoon.
Sen sijaan luokseni on lentänyt parvi (ainakin nimellisesti vihaisia) muuttolintuja.
Kuten kerroin, on Lumene julkaissut Rovion kanssa yhteistyössä Natural Code -linjan alle Angry Birds -meikkituotteita ja huulimeikit lensivät tietysti tänne luokseni Lontooseen (Lumenen ne blogini vuoksi lentoon lähettäminä).
Olen kertonut useasti, kuika pidän Natural Coden huulikiiltojen laadusta. 
Ne pysyvät hyvin, ovat sopivan kevyen tahmaisia ja niiden applikaattorikin on aivan loistava. Hintakin on kohdallaan (noin seitsemän euroa) ja sävyvalikoimakin mukava.
Kiiltojen uudistuttua niiden tuoksu muuttui hieman, mutta vaikka kaipaankin entistä (parempaa) tuoksua, alan olla sinut uuden, Lumenen puolelta tutummaksi tulleen marjaisan tuoksun kanssa.
(Hieman sen vaihtuminen kuitenkin kiukuttaa yhä…)

 Tavalliset Natural Glossin huulikiillothan ovat nykyään kulmikkaissa pakkauksissa, mutta ilmeisesti vanhoja kiiltopakkauksia oli jäänyt erä käyttämättä, sillä nämä kiillot on jälleen pakattu vanhaan tuttuun sylinterin malliseen pakkaukseen.

Tiedän, että haluatte nähdä itse sävyt, joten tässä ne tulevat kaikki mallattuina huulille:

16 Pink Frost

Viiden sävyn joukkoon mahtui kaksi pinkimpää sävyä, joista tämä on toinen. Sävy on kevyen shimmerinen, muttei glitterinen.

17 Powder Clouds

Tämä sävy on lämpimempi vastine edelliselle, eli shimmerisen persikkainen.

18 Cotton Candy

Cotton Candy on vaalea ja läpikuultava persikkainen sävy, jossa ei ole selkeää shimmeriä. 

19 Bubble Fun

Tämä on joukon persikkaisin sävy, jossa ei ole shimmeriä. Lopputulos on kiiltävät, märän näköiset ja persikalla taitetut huulet. Sävy muistuttaa minusta jo aiemmin olemassa ollutta sävyä 5 Creamy Melon.

20 Diamond Dazzle

Diamond Dazzle on hieman voimakkaspigmenttisempi pinkki shimmerinen sävy, joka on kuitenkin huulilla pehmeän näköinen.

Omaksi kiiltosuosikikseni valikoitu shimmeripinkki Diamond Dazzle, joka antaa mukavaa pirtsakkuutta ilmeelle olematta kuitenkaan liian räikeä.

En ole vieläkään koskaan eläessäni pelannut Angry Birdsiä, mutta tässä muodossa toteutettuina nämä linnut saivat minut kyllä innostumaan (vaikka asiaa etukäteen hieman kyseenalaistinkin).

Miltä kiillot näyttivät? Tullaanko niitä näkemään teidän meikkipusseissanne?

Kommentit (11)

  1. Anonyymi

    Minkälainen INCI noissa on?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *