Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Muutama tarttui mukaan…

Reissun päältä on kesän mittaa tarttunut mukaan muutama huulimeikki.

Tiedän, että minun oli tarkoituksena vähentää huulimeikkejeni määrää tämän vuoden aikana. Vaikka käytänkin niitä ahkerasti, näyttää silti huolestuttavasti siltä, että niiden määrä pikemminkin kasvaa kuin kutistuu…

En nimittäin malttanut pitää töissä näppejäni kurissa, kun tämä käveli vastaan halvalla:

Olen jo pitkään himoinnut tätä Clarinsin Gloss Appeal -huulikiiltoa sävyssä 04 Sorbet, mutta en ole raaskinut ostaa tätä. Nyt tämä tuli vastaan sopivalla hinnalla, joten pakkohan tämä oli kotiin korjata.

Tämä näyttää pakkauksessa ja kädelle kokeiltuna niin ihanan herkullisen sävyiseltä, ettei tähän vaan voi olla ihastumatta. Harmi vaan, että todellisuus on huulilla jotain paljon kevyempää:

Minne se väri katosi?? Booooriiing!

Laadultaan nämä Gloss Appeal -kiillot ovat taas näitä tahmaamattomien kiiltojen ystäville suunnattuja kiiltoja, eli eivät omaa lempparilaatuani, mutta silti oikein mukavia. Kyllähän näitä käyttäisi, jos vaan mukavia sävyjä löytyisi. No, ei tämäkään nyt niin hukkahankinta ollut ja nopeastihan nämä tällaiset vähemmän tahmaiset kiillot kuluvatkin.

Toinen ostamani kiilto oli Lumenen Wild Rose Lip Gloss uudessa sävyssä 19. Sävy oli niin kesäisen herkku, etten vaan voinut vastustaa sitä!

Sävy on pehmeän persikkainen ja hieman läpikuultavahko, mutta kuitenkin sopivasti pigmenttinen. Lumenen (jo aikapäiviä sitten) uudistuneiden huulikiiltojen laatu on mnusta yhä mukava, sillä se on ihan hitusen tahmea, muttei kuitenkaan liian. Luulin kiiltojen tuoksun häiritsevän nenääni enemmän, mutta itseasiassa se ei häiritsekään yhtään.

Lisäksi sain sitten eräältä ihanalta lukijaltani IsaDoran Fruity Amazing Glaze -kiillon sävyssä 37 Pineapple.

Lähdin suoraan töistä tavaroineni reissuun ja olin juuri töissä tajunnut, että vaikka kuinka olin pakannut mukaani vaikka mitä värillisiä huulimeikkejä, en ollut tajunnut ottaa mukaan yhtään väritöntä kiiltoa! Olin sadatellut tätä mielessäni juuri jonkun aikaa, kun aivan täysin sattumalta eräs lukijani porhalsi paikalle ja löi minulle täytenä yllätyksenä käteen tämän tilaajalahjaksi saamansa tuotteen, jolle hänellä ei kuulemma ole käyttöä. Mikä tuuri!

Viikkoja myöhemmin kotiin tultuani tajusin, ettei minulla itseasiassa edes ollut tällä hetkellä yhtään väritöntä kiiltoa, joten tämä tuli siis todellakin tarpeeseen. Kiitokset vaan vielä kerran antajalle!

Suomessa näitä kiiltoja ei ole myynnissä ja Tukholmassakin näin näitä läjäpäin vain alelaareissa, joten tätä on turha lähteä analysoimaan sen enempää. Mukava väritön huulikiilto, joka sopii jokaiseen tilanteeseen ja jollainen on aina hyvä olla.

Lisäksi olen saanut vielä yhden huulipunan. Puna on YSL:n Rouge Volupté sävyssä 9 Caress Pink.

Olen aina ihmetellyt näiden Rouge Volupté -punien suosiota. Olen kokeillut muutamaa sävyä huulilleni ja aina lopputulos on ollut se, ettei puna ole todellakaan sulanut huulilleni kuten kunnon huulipuna mielestäni tekee, vaan jäänyt ikäänkuin ohuena kalvona huulieni pinnalle, josta se on sitten parissa minuutissa juossut huulieni uurteisiin ja lopputulos näyttää siltä, kuin olisin yrittänyt meikata huuleni blascomaisella meikkivoiteella. En siis ole ollut fani.

Tajusin kuitenkin tätä sävyä kokeiltuani, että olen vain kokeillut vääriä sävyjä. Olen nimittäin sattunut kokeilemaan kaikki nudemmat sävyt (1, 2 ja 7 ainakin) ja tämä värikkäämpi sävy oli aivan toista maata huulillani käyttäytymisensä puolesta noihin nudeihin verrattuna. Tähän minä nimittäin ihastuin kovasti!

Tässä oli pigmenttiä, tämä suli huulille, tämä pysyi hyvin, tämä tuntui kosteuttavalta… tämä oli ihana! Tällaisesta laadusta ne ihmiset siis puhuvat ylistäessään tätä punaa. Nyt minä ymmärrän!

Myös punan hylsy on paitsi todella, todella kaunis myös käytännölliseksi suunniteltu. Hylsyn korkin päästä nimittäin löytyy pieni peili, jonka avulla puna on helppo laittaa huulille tilanteessa kuin tilanteessa. Näppärää!

Onko jollain muulla kokemusta näistä YSL:n punista? Olisi kiva kuulla kokemuksianne. (Toki muistakin postauksen huulimeikeistä saa kertoa kokemuksia ja kommentteja.)

Kun nämä huulimeikit yhdistää vielä niihin Dior-postauksessa esittelemiini uutuuksiin, voitte huomata, että huulimeikkien määrän kehityssuunta on jokseenkin väärä…

Kommentit (16)

  1. nanna

    ^ voi apua.
    e ole tiennyt, että joku voisi kärsiä huulifobiasta, mutta ongelmansa meillä kullakin :D.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *