Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mustikoita ja vadelmia

Mainitsin vähän aikaa sitten Lumenen uusista Berry Refresh -linjan vartalotuotteista, joita sain Lumenelta kokeiluun. Sain onnekseni niitä vielä töiden kautta hieman lisää, eli pääsen käytännössä testaamaan kaikki tuon laajan linjan uutuudet. Koska Lumenen ihonhoitotuotteet ovat kovasti mieleeni, olen erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta.

Testailut on aloitettu jo ahkerasti ja kaksi ensimmäistä vartalon kosteutukseen tarkoitettua purkkia on kulunut loppuun.

Koska vartaloni iho kuivuu hilseilevän kuivaksi ellen rasvaa sitä joka päivä kunnolla päästä varpaisiin, kuluu rasvaakin siis sen mukaisesti. Kuivalla iholla tuotteiden kosteustehot tosiaankin punnitaan ja jyvät erottuvat akanoista helposti.

Käytin ensimmäiseksi Kiinteyttävän Vartaloemulsion, joka oli lajityypilleen varsin epätyypillinen tapaus kaikin puolin.

Yleensä kiinteyttävät vartaloemulsiot ovat ohuita ja kevyitä, eivätkä niiden kosteustehot välttämättä ole huipussaan. Koska ne myös pyrkivät jättämään iholle tunteen napakkuudesta, sisältävät ne paljon kalvonmuodostajia ja muita napakan pinnan jättäviä aineita.

Lumenen Kiinteyttävä Vartaloemulsio oli kuitenkin oikea tehokosteuttaja, joka ei tietenkään kiinteyttänyt ihoani millään lailla (nämähän eivät siis lupaa kiinteyttää läskejä ihon alla, vaan saamaan ihon tuntumaan napakammalta), mutta jätti sen ihanan pehmeäksi. Vapaajaksoni aikana minulla oli ollut käytössä vartalovoide, jonka kosteustehot eivät oikein riittäneet minulle, joten ihollani oli useita kuivia läikkiä. Tämä herkullisen vadelmaisen tuoksuinen vartaloemulsio kuitenkin sai kuivat läikät katoamaan iholtani saaden aikaan ihanaa pehmeyttä.

Tykkäsin tästä ihan suunnattomasti ja olen todella tyytyväinen, että minulla on näitä itseasiassa vielä toinenkin kappale jemmassa.

Toinen loppuunkuluttamani tuote oli Berry Refreshin Hoitava Vartalovoide, josta siitäkin tykkäsin.

Hoitava Vartalovoide ei yltänyt kuitenkaan minun käytössäni yllätyksekseni ihan Kiinteyttävän Vartaloemulsion tasolle, sillä esimerkiksi sen tuoksu ei ollut ihan niin herkullisen mustikkainen kuin mitä Lumenen mustikkaa sisältäneissä tuotteissa on aikoinaan ollut.

Tuote oli hyvin kosteuttava, mutta sen koostumus oli ehkä jopa hieman öljyosen liukas, minkä vuoksi tykkäsin ehkä enemmän Kiinteyttävän Vartaloemulsion täyteläisestä, mutta vähemmän öljyisestä tunnusta.

Hoitava Vartalovoi kuitenkin kosteutti ihoani hyvin, piti kuivuuden poissa ja ihoni pehmeänä sekä oli hyvin riittoisa hyvinlevittyvän, iholle suorastaan sulavan koostumuksensa ansiosta.

Molemmat Lumenen Berry Refresh -linjan vartalokosteuttajat olivat todella loistavia tuttavuuksia ja odotan suorastaan innolla, että pääsen takaisin töihin tuotekätköjeni kimppuun ja kokeilemaan muitakin linjan tuotteita!

Oletteko kokeilleet näitä?

Kommentit (9)

  1. Anonyymi

    Asia ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta musta on tosi kiva juttu että käytät nuo tuotteet sitten ihan kunnolla loppuun. 🙂 Siis leikkaat kaiki tuubitkin puoliks että saa ne ihan tyhjiks, vaikka sulla varmasti niitä tuubeja riittäisi. 😀
    Tälläinen pikku huomio vain, ainakin musta tosi kiva juttu ettet heitä puolityhjiä purkkeja ja purnukoita pois 🙂

  2. Anonyymi

    Lumene-fani täälläkin! Kesäksi tykkään ostaa jonkin hieman kevyemmän ja raikkaan tuoksuisen kosteusvoiteen & suihkusaippuan, ja Lumenelta on tuntunut löytyvän sopivat tuotteet minulle. Koivu&hunaja oli ihanan tuoksuinen ja sopivan tehokas, samoin uusi cloudberry on ollut mieluisa. Ainoa, mikä risoo, on riittoisuus. Tai sen puute. Purkki tyhjenee nopeasti vaikka en välttämättä joka päivä läträäkään voiteella. Kalliita nämä ei ole sinänsä, mutta hintavaksi käy jos usein joutuu ostamaan uuden, kuten itse kuukausittain (!!!). Talvella käytänkin kookos- tai avokadoöljyä jota on puolen litran pullossa vielä yli puolet jäljellä. Kesällä ne vaan on liian tuhtia tavaraa…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *