Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mustikkakuula

Käytin jonkun aikaa sitten loppuun Lontoon asuntoni viimeisen antiperspirantin ja lupasin tehdä siitä tarkemman esittelypostauksen.
Antiperspirantti oli Lumenelta saamani uudehkon Berry Refresh -linjan Hellävarainen mustikkaa sisältävä Deo Antiperspirantti. 
Simppelillä  sisällöllä varustettu alkoholiton ja hajusteeton antiperspirantti lupaa ehkäistä hikoilua tehokkasti, mutta epäilin etukäteen sen tehoja hieman. Lähinnä kai vain siksi, että yleensä hajusteettomat antiperspirantit eivät ole olleet suosikkejani, sillä en ole kokenut niitä tarpeeksi pitäviksi. Pidän kuitenkin siitä, että kainaloissa tuoksuu jo valmiiksi hyvälle, vaikka en mikään kova hikoilija olekaan.
Yllätyksekseni tämä kuitenkin piti hikoilua loistavasti eikä tuottanut minulle minkäänlaista pettymystä. Tämä oli päin vastoin paljon parempi, kuin uskalsin odottaakaan. 
Hajusteettomuus on kuitenkin varmasti melkoinen milipiteiden jakaja. Hajusteettomaksi antiperspirantiksi tämä oli loistava, mutta itse pidän siitä, että dödöni tuoksuu puhtaalle ja raikkaalle, minkä vuoksi jätän tämän jatkossa kaupan hyllylle. Suosittelen tätä kuitenkin mielelläni niille, jotka kaipaavat mukavaa hajusteetonta dödöä.

Ai niin, mistä muuten erityisesti tässä pidin oli tämän reilun kokoinen kuula.  Rakastan isokuulaisia dödöjä enkä voi sietää pieniä palluroita!
Oletteko te kokeilleet tämän tapauksen? Mitä piditte?

Kommentit (4)

 1. Anonyymi

  Minä käytän kyseistä tuotetta ja pidän siitä. Saan herkästi ihottumaa monista antiperspiranteista ja dödöistä, jonka takia sprayt eivät käy. Pitää hienhajun poissa hyvin ja koska on hajuton voi valita ihan minkä hajuveden haluaa.

  -nina-

 2. BabyJane

  Pitää varmaan tätä kokeilla seuraavaksi. Itsekin olen pysytellyt hajusteellisissa dödöissä, mutta voisihan sitä vaihteeksi tällaistakin kokeilla! Nykyistä Garnierin dödöä kun on tullut käytettyä jo varmaan viisi purkkia perättäin, joten ehkä vaihtelu voisi virkistää? 😀

 3. Anonyymi

  Ei pitänyt hikeä poissa minulla.

  En ole vielä löytänyt yhtään toimivaa hajusteetonta antiperspiranttia apteekinkaan tuotteista.

 4. Puf

  Kuulostaa hyvältä, erityisesti hajusteettomuus :)! Kun sain pitkään käyttämästäni "sporttisen tuoksuisesta" dödöstä kutisevat kainalot, vaihdoin monen hajusteettoman dödön kautta Neutraliin, joka on mun mielestä ainoa toimiva hajusteeton deodorantti 🙂 Tätäkin tekis nyt mieli kokeilla, mutta toisaalta Neutralissa ei oo mitään vikaa… No kukapa ei tarvis kahta hajusteetonta deodoranttia?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *