Nerokas must have -keksintö: mustapääpinsetit

Blogi päivittyy nykyään osoitteessa virvefredman.com

*Sis. mainoslinkin

Pyrin jatkuvasti pitämään silmäni ja korvani auki ollakseni perillä mahdollisista kosmetiikkalöydöistä, villityksistä sekä uusista tai jo vanhoista must have -tuotteista. Nautin siitä, sillä sen seurauksena tulee usein tehtyä aivan loistavia tuotelöytöjä varsinkin sellaisten tuotteiden suhteen, joita en ollut edes tiennyt voivani kaivata.

Yksi tällainen juttu oli tämä eBaysta kotiuttamani väkkyrä, joka on ollut ahkerassa käytössä:

Mustapääpinsetit Blackhead Tweezers

Tadaa, nämä ovat mustapääpinsetit!

Kyllä, ja sellaiset ovat ihan oikeasti aivan uskomattoman kätevä juttu. Olen antanut blogissani tuotevinkkejä mustapäiden poistoon ja yksi parhaimmista on ollut tämä kolmivaiheinen Skinmison Pore Beauty Nose Pack, joka suorastaan saa mustapäät tursuamaan ulos huokosistani. Tähän asti olen käyttänyt niiden hellään puristeluun komedorautaa (komedoraudasta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani), mutta nyt kylppärin kaappiini on muuttanut uusi luottotuotteeksi noussut apuväline.

Mustapääpinsetit Blackhead Tweezers

Bongasin näppärät mustapääpinsetit käytöstä joltakin YouTube-videolta, jolla niitä käytettiin mustapäiden uskomattoman vaivattomaan, nopeaan ja näppärään poistoon niin houkuttelevasti, että minun oli pakko tilata itsellenikin sellaiset ihan välittömästi (täältä* löytyy useita eBay-myyjiä, jotka myyvät näitä pinsettejä).

Mustapääpinsetit Blackhead Tweezers

Pinsettien näppäryys on niiden muotoilussa, joka pyrkii tekemään iholle samanlaisen puristuksen kuin mitä normaalisti sormilla yritetään mustapäitä puristellessa saada aikaan. Kapeat pinsetit ovat kuitenkin tarkempi vaihtoehto, minkä vuoksi niillä saa ihomatoja ulos ihohuokosista uskomattoman hyvin.

Mustapääpinsetit Blackhead Tweezers

Kun pisetit painetaan hellästi mustapään molemmille puolille ja niillä puristetaan ihoa hyvin kevyesti, putkahtaa mustapää suorastaan automaattisesti ulos ihohuokosesta. Pinsetit liukuvat minulla ainakin kuin itsestään irti nipistysotteesta, jolloin ne nappaavat huokosesta ulos tursunneen ihomadon otteeseensa.

Mustapääpinsetit Blackhead Tweezers

(Minulla on muuten mustapäätilanne helpottanut näiden kaikkien loistavien tuotekokeilujen ansiosta varsinkin viime viikkoina niin hyvin, ettei minulla ollut ottaa kuvia minkään oikean kunnon mustapään kunnollisesta puristuksesta, eli pinsettien käyttö piti näihin kuviin hieman lavastaa juuri äsken – jos joku nyt miettii, että eihän tuossa edes näy kunnon mustapäitä. Käytin viimeksi eilen Blackhead Killer -naamiota ja ihoni tuntuu nyt ihanan sileältä, vaikkakin nenänpielissä näkyykin, että se kaipaa lisää kosteutusta.)

Suihkun jälkeen tai mustapäiden liuotukseen tarkoitettujen tuotteiden käytön jälkeen käytettävät pinsetit ovat olleet aivan suunnattoman kätevät ja niistä tuli heti ensimmäisestä käyttökerrastaan lähtien apuväline, joka on korvannut minulla komedoraudan lähes täysin. Alla olevasta kuvasta näkyy, kuinka pinsetit ovat hetkessä puristelleet itseensä mustapäitä.

Mustapääpinsetit Blackhead Tweezers
Tämä puolestaan ei ole lavastettu kuva, vaan aiemmin kuvattua oikeaa matskua.

Mustapääpinsettejä löytää tosiaan eBaysta vaivatta eikä niiden hintakaan huimaa: ne saa tilattua itselleen eurolla ja itse ainakin olen ollut tyytyväinen näihin euron halpiksiin.

Nyt ihmettelenkin jo, kuinka olen ikinä voinut edes tulla toimeen ilman tätä apuvälinettä!

Mustapääpinsetit Blackhead Tweezers

Kenen muun mielestä mustapääpinsetit ovat nerokas idea?

Edit. Täältä voi käydä katsomassa pinsettejä tositoimissa pienellä videolla Facebookissa. Ei herkille! 😉

PS. Löydät vinkkini kaikista parhaista mustapäiden poistoon tarkoitetuista tuotteista täältä. Jos mietit, mitä iholle kannattaisi laittaa mustapäiden poiston jälkeen, löytyy siihen vinkkejä täältä

Kommentit (10)
 1. Tilasin blackhead killerin naamiot ja järkytyin – se ei toiminut! Ei lähtenyt mitään muuta kuin ihokarvoja (auts). Vaikka olisi kyllä ollut mitä lähteä. Nyt odottelen Skinmison saapumista postista (jo n. 40 työpäivän päästä) ja taidan tilata myös nämä pinsetit avuksi. Johtuisiko liian sulkeutuneista ihohuokosista tms.

  1. No höh, jos ei toiminut. :/ Voi tosiaan olla, että esimerkiksi Skinmisolla pehmitetyltä iholta irtoaisi tavaraa Blackhead Killer -naamiolla paremmin. Kuulostaa nimittäin, että mustapäät ovat olleet todella tiukassa. Nämä pinsetit ovat loistava apu ainakin Skinmison kanssa. 🙂

   1. Juu, sun testikuvat ja muut netistä löytyneet oli niin vakuuttavia, että pistän nyt toivoni näiden kahden yhdistelmään 🙂 Ja ehkä kuuman vesikattilan avulla höyrytykseen, kun saunaakaan ei ole.. hmm!

    1. Tule sitten raportoimaan, että miten kävi! 🙂

 2. Jaha, lisää kannettavaa postipojalle. Tällä viikolla annoin periksi Skinmison houkutuksille, ja nyt sitten pitää hommata tällaiset pinsetitkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *