Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Must have -meikkituotteeni: Ripsiväri

Miten niin blogin Elisa kirjoitti jo jonkun aikaa sitten pohdintaa ripsivärittömyydestä ja siitä, kuinka hänelle on varsin luontaista olla ilman ripsiväriä ja kuinka se itseasiassa on jopa trendikästä tällä hetkellä.

Ripsiväri

Postaus sai minut pohtimaan suhdettani ripsiväriin ja tulin välittömästi siihen tulokseen, että päin vastoin kuin Elisalla, oli ripsiväri se ehdoton must have -meikkituotteeni, jota ilman en tahtoisi koskaan olla.

Ripsiväri

Ilman ripsiväriä minä en ole minä. Voin ihan hyvin olla kotona ja jopa kaupungilla kokonaan ilman meikkiä vapaa-ajallani, mutta jos laitan kasvoilleni jotain, on se ensisijaisesti aina ja poikkeuksetta ripsiväri ja kaikki muu tulee vasta sen jälkeen. Töihin en mene ilman meikkiä samasta syystä kuin en mene sinne verkkareissa tai salivaatteissakaan: se ei ainna huoliteltua kuvaa minusta työpaikkani edustajana ja näytän lähinnä homssuiselta. Minun kasvoni kaipaavat meikkiä näyttääkseni huolitellulta ja silmäni ripsiväriä erottuakseen.

Ripsiväri

Oma ihoni ei ole tasaisen sävyinen ja kaipaa tasoitukseensa ja heleytykseensä meikkipohjaa. Jos kuitenkin laittaisin kasvoilleni pelkän meikkipohjan ja unohtaisin ripsivärin, näyttäisin oikeastaan hassulta. Vaikka laittaisin kaiken muun mahdollisimman luonnollisesti, näyttäisin siltikin ainakin omaan silmääni hassulta, mikäli jättäisin ripsivärin pois.

Ripsiväri

Silmäni hukkuvat ilman ripsiväriä ja saavat minut jopa näyttämään usein väsyneeltäkin ilman sitä. Hennot ripseni katoavat ja minä en vain näytä itseltäni. Laitan mielummin liikaa kuin liian vähän ja ripsiväri onkin ehdoton ja ylivoimaisen must have -meikkituotteeni, josta voin jopa maksaa hieman muita tuotteita enemmän kunhan vaan saan sitä mitä tahdon.

Ripsiväri

Ajatus ripsienpidennyksistä on toki houkutteleva ja elämää helpottava, mutta samalla se veisi kaiken ilon ripsivärien kokeilulta. Minulla oli muutama vuosi sitten jonkun aikaa ripsienpidennykst ja ne helposttivat elämääni suunnattomasti, mutta samalla ne myös tekivät minusta astetta huonomman kosmetiikkatyöläisen, kun en enää voinut kokeilla ja arvioida ripsivärejä samalla lialla kuin ilman pidennyksiä.

Ripsiväri
Jos ripsivärittömyys on siis trendikästä, niin pysyttelen mielummin mahdollisimman kaukana siitä trendistä ja kuljen omaa ylimaskaroitettua hiilenmustaa polkuani.

Ripsiväri

Aihe sai minut kuitenkin jälleen kiinnostumaan keskustelun aloittamisesta, minkä vuoksi haluaisin kuulla, mikä on teidän ensisijainen must have -meikkituotteenne ja mikä on suhtautumisenne ripsivärin käyttöön.

Ripsiväri

Onko joukossa muita, joille ripsiväri on se ylivoimaisesti tärkein meikkituote?

Kommentit (36)

 1. Tuuli

  Minun must-tuote on kajalkyna! Hyvana kakkosena tulee ripsari. Minulla on suuret silmat ja olen melko variton, joten ilman sisarajausta olen todella haljuvalju. Ostin hiljattain Make Up For Everin Smoky Lash -ripsarin. Pienoinen pettymys Lancomen Incrediblen jalkeen. Seuraavaksi aion kokeillakin hyvaksi kertomaasi YSL:n ripsaria.

 2. Saimi

  Minustakin olet kaunis, mutta ripset välillä vähän paakkuiset.

  • Virve

   Jep, kosmetiikkabloggaajana on hankalaa, kun koko elämä on yhtä täydellisten ripsivärien metsästystä. Toivottavasti joskus löytyy se täydellinen ripsiväri, joka tekee tekoripsivaikutelman aina ja ilman paakkuja. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *