Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Must have -korostuspaletti: Pixi Glow Getters

*Sis. mainoslinkin

Kukapa ei tahtoisi iholleen lisää heleyttä! Erilaiset korostustuotteet ovat olleet pop jo pidemmän aikaa ja varsinkin nyt, kun contour-trendin hiipumisesta on kuiskailtu jo jonkun aikaa, ovat kasvonpiirteille kohotusta tuovat erilaiset heleyttäjät sitäkin suuremmassa suosiossa.

Pixi Glow Getters

Sain töiden kautta kokeiltavakseni ilmiöön sopivasti sointuvan meikkipaletin, jonka otin innolla testiin. Pixin Book of Beauty -palettien joukosta löytyy paitsi mm. ihana contour-paleti myös meikkipaletti, jonka kuusi sävyä on pyhitetty ihan vaan ihon korostamiseen.

Pixi Glow Getters

Paletin sävyvalikoima on oikeastaan varsin monipuolinen ja keskenään hieman erilaiset vivahteet täydentävät toisiaan erinomaisesti. Viisi sävyistä on selkeästi helmiäishohtoisia ja oikean alanurkan vaaleanpunertava sävy on heleä, muttei yhtä helmiäishohtoinen kuin muut.

Pixi Glow Getters

Nyt kun olen tottunut piristämään meikkipohjaani korostus- ja varjostustuotteilla, tuntuu se jopa varsin tylsältä ilman niitä. Kasvoista katoaa muoto, iho ei näytä yhtä heleältä ja muutenkin kasvot vaan ovat varsin mitäänsanomattomat, kun meikkipohja on tasoittanut kaikki sävyerot.

Pixi Glow Getters

Korostus- ja heleytystuotteet tuovat niille kuitenkin heti eloisuutta. Kun poskipäillä on valoa heijastavaa puuteria, näyttää iho nuorekkaammalta ja heleämmältä. Sameuskin katoaa ja kasvot heräävät eloon aivan uudella tavalla.

Pixi Glow Getters

Yritin ensin sivellä sävyjä kasvoilleni meikkipaletin omien ohjeiden mukaisesti, mutta totesin ne lopulta varsin mitäänsanomattomiksi. Sivelin nudempia sävyjä poskipäille, nenänvarteen, otsalle sekä kulmaluulle melko summanmutikassa niiden välillä arpoen ja lisäilin ylänurkan vasemmanpuoleisinta, vaaleaa kullanhehkua tuovaa sävy vielä poskipäiden korkeimmalle kohdalle.

Pixi Glow Getters

Rakastuin lopputulokseen heti. Hienojakoiset sävyt levittyivät iholle niin kauniin heleinä ja luonnollisen kuulaina, että ihosta tuli välittömästi kaikella tapaa kauniimman näköinen. Niissä oli selkeää helmiäishohdetta, mutta se oli silti niin hienojakoista, ettei lopputulos näyttänyt kasariglitteriltä. Vautsi!

Pixi Glow Getters

Tämä on niitä meikkituotteita, joita ilman olen jotenkin onnistunut pärjäämään koko elämäni, mutta nyt päästyäni tämän makuun en todellakaan tahdo irroittaa tästä näppejäni. Pidän palettia käytännöllisempänä kuin yksittäistä korostuspuuteria, sillä sen avulla saa luotua kasvojen eri alueille erilaista heleytystä, minkä lisäksi sillä onnistuu sekä kevyemmän arkihehkun että voimakkaamman juhlaglown luominen.

Jos jollakin on siis etsinnässä loistava ja monipuolinen korostuspaletti, niin this is it!

Pixi Glow Getters

Käytättekö te arkena meikkipohjassanne korostustuotteita?

Pixi Book of Beauty Glow Getters -korostuspaletilla on hintaa 36,60 euroa ja sen voi ostaa elevenin verkkokaupasta.*

Kommentit (5)

 1. Virve

  elevenillä on muuten ”ota 3, maksa 2” -kamppis kaikista Pixi-tuotteista perjantaihin asti! 🙂

 2. Sara

  Anastasian glow kit on oma lemppari

  • Virve

   Tuota on kyllä moni kehunut! 🙂

 3. Kata

  Näyttääpä ihanalta! Olen halunnut tutustua Pixiin, mutta toisaiseksi se on jäänyt. Nyt olisi elevenillä kyllä hyvä tajous 🙂 Olen käyttänyt jo parin vuoden ajan highlighteria joka päivä arkenakin, jopa ennen kuin innostuin meikkaamisesta. Ostin pari vuotta sitten theBalmin Mary-Lou Manizerin ja se on kyllä edelleenkin suosikkihighlighterini, vaikka nykyisin mulla on muitakin, joita käytän paljon 🙂

 4. Charming Nails

  Mulla on se Pixin Contour paletti ja siitä olen tykännyt. Pelkkiä korostuksia pullaposkinen ei oikein tykkää käyttää, varjostuksilla saa edes jotain muotoa kasvoille 🙂 en siis lähde korostustrendiin mukaan :DD

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *