Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Muru tuoksuu tälle

Onko Clean-merkin tuoksujen konsepti teille kaikille tuttu?

Clean on siis yhdysvaltalainen tuoksumerkki, jonka tuoksujen ideana on niiden nimen mukaisesti tuoksua puhtaalle.

(Tykkään muuten kovasti tuosta kaksoismerkityksellisestä ”Get CLEAN. Smell Good.” -jutusta.)

Tuoksut tuoksuvat puhtaalle eri tavalla. Löytyy suihkun raikasta, pyykinraikasta, puuvillaisten lakanoiden raikasta…

Minulta löytyi ennestään kotoani sarjan Warm Cotton, joka tuoksuu minusta juuri sellaiselle ihanan puhtaalle, jolle vastapestyt juuri vielä lämpimät kuivausrummusta tulleet puuvillaiset lakanat tuoksuvat.

Alunperin ostin tämän käyttääkseni tätä ihollani, mutta siirsin tämän varsin pian vaatetuoksuksi. Vaatetuoksulla tarkoitan sitä, että paitsi että saatan suihkaista tätä päälleni hajuvedeksi niinä päivinä, kun en tahdo tuoksua oikeastaan millekään muulle kuin puhtaalle ja raikkaalle, suihkin tätä myös vaatekaappiini.

Hikeni ei varsinaisesti yleensä haise millekään ja voin käyttää samoja vaatteita montakin kertaa (kuten moni muukin nainen) ilman, että ne vaativat vesipesua. Siksi tämä onkin mitä mahtavin vaatekaapin freesaaja, sillä tällä saa vaatteista aina raikkaan ja vastapestyn tuoksuisia (mutta älä silti yritä peittää tällä hien hajua… trust me, ei toimi, haiset kuitenkin).

Yksi sarjan myydyimmistä tuoksuista Warm Cottonin lisäksi on Fresh Laudry, joka tuoksuu nimensä mukaisesti puhtaalle pyykille. Itse tykkään enemmän Warm Cottonin tuoksusta, joten en ole investoinut Fresh Laundryyn. Muutenkin olen tyytynyt kiltisti vain yhteen Cleanin tuoksuun.

Nyt minusta kuitenkin tuntuu, että joudun investoimaan kuitenkin toiseenkin.

Cleanin uusi tuoksu Cotton t-shirt on aivan mieletön. Tämä siis tuoksuu juuri sille, mitä nimi sanookin.

Kuvittele tilanne: Kultasi on lähtenyt reissuun ja kuljeksit yksin kotona. Silmiisi sattuu lattialle pudonnut miehesi t-paita ja kumarrut noukkimaan sen ylös ja vaistomaisesti pienen ikävän vallatessa mielesi nuuhkaiset paitaa. Paita tuoksuu puhtaalle pyykille, jonka pehmeään tuoksuun on sekoittunut ripaus miehesi after shavea. Sydäntäsi kouraisee ja sinulle tulee hirveä ikävä muruasi.

Tämä hajuvesi nimittäin tuoksuu ihan juuri tasan tuolle paidalle, jonka juuri mielikuvituksessasi noukit lattialta (paitsi jos miehesi on kova metsässä kävijä tai kylpee jatkuvasti hiessä pienen suloisen possun lailla)! Siis ihan tosi! Tätä tuoksua ei vaan voi kuvata paremmin! Siis vaikkei tällä tuoksulla ole mitään tekemistä oikeasti mieheni pyykinpesuaineen tai partaveden kanssa, niin tämä tuoksuu silti ihan sille ja saa minulle aikaan ikävän!

Tämä ei kuitenkaan oikeastaan ole millään lailla maskuliininen tuoksu, vaikka saattoikin siltä nyt kuvaukseni perusteella kuulostaa. Tämä on…hhmm… hyvin jännä tuoksu, jota ei vaan voi kuvailla paremmin, vaan joka on käytävä itse haistelemassa.

En tiedä, haluaisinko tätäkään ihan välttämättä omaksi hajuvedekseni, mutta ainakin muuten vaan nuuskittavaksi vaatekaapin freesaajaksi varmasti silti. Tai ainakin voisin suihkia mieheni tällä varmuuden vuoksi. Tai ainakin hänen paitansa… (Cleanit ovat muuten lähes poikkeuksetta EdP:itä, eli kestävyys on hyvä.)

Onko joku jo nuuskinut tämän? Mitä olette tykänneet? Uppoaako Cleanin tuoksukonsepti teihin?

Kommentit (32)

 1. Anonyymi

  It's going to be finish of mine day, except before end I
  am reading this enormous article to improve my
  experience.

  Feel free to visit my blog post: diets; http://www.w3ightl055.com,

 2. Anonyymi

  Without a doubt, the very best how to make ice cream cake do you make homemade ice cream, is the one
  which you are going to frequently use. The worst one is the one that collects debris and remains in the garage.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *