Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mummummummum mustikkaa!

Kotikäytössäni ollut Erittäin Hieno Suomalainen Mustikkashampoo päätti päivänsä jokunen aika sitten ja haluaisin höpötellä siitä teille sanan jos parikin. Ihan vaan pikaisesti.

EHS Mustikkashampoo on erityisesti kuiville hiuksille tarkoitettu hieman hellävaraisempi pesukaveri, jonka tuoksukin on nimen ja pakkauksen lupailema herkullisen mustikkainen.

Shampoo vaahtoaa kyllä melko hyvin pienempänäkin määränä, mutta jotenkin aukinainen pullonsuu ja hyvin ohut koostumus saivat tällaisen tuhlailuun taipuvaisen tyttölapsen lurauttelemaan tätä kouralle aina hieman reilummin, minkä vuoksi tämä ei ehkä sitten riittoisuudeltaan ollut ihan sitä huippulaatua. (Ja myönnän, etten myöskään tykkää sarjan sloganista ”Hiukset ovat kuin sadevedellä pestyt,” sillä minun tukkani tuntuu sadevedessä uittamisen jälkeen ainakin aina ihan kamalalta…)

Kaikin muun puolin olen tähän sitten kuitenkin tyytyväinen. Noin kahden euron hinta nostaa tämän pisteitä jo paljon ja kun laatukin on mainio, ei minulla ole pahemmin nokan koputtamista. Tämä pesee tukan hellävaraisesti ja on tosiaan omiaan kuivemmalle tukalle ja päänahalle. Jos päänahka kuitenkin on helposti rasvaisempi, voi tämän rinnalle ehkä haluta ottaa käyttöön jonkun pesevämmän kumppanin, jonka kanssa pesuvuoroja voi vaihdella.

Tämä sopii hyvin kokoperheen shampooksi ja jättää tukan pesun jälkeen mukavan sileähkön ja pehmeähkön tuntuiseksi tekemättä näitäkään efektejä kuitenkaan liioittelematta. Mustikkainen tuoksu jää hiuksiin kevyenä, mutta peittyy kyllä, jos homman viimeistelee jonkun muun tuoksun sisältävällä hoitoaineella tai muulla tökötillä.

Tykkään paljon myös pullon designista ja jos pakkaustekstit olisivat olleet vain tarroja painatuksien sijaan, olisin ottanut ne varmasti irti ja antanut pullolle uuden elämän.

Jos siis etsitte hyvää ja edullista shapoota, voin suositella teille paitsi XZ-tuotteita myös tätä.

Kokemuksia tästä tai muista EHS:n tuotteista?

Kommentit (26)

  1. pinja

    itsekin vuosia myöhässä kommentoin, että se perus sininen pullo on ehkä paras shampoo ikinä. Ihanan tuoksuine, jättää hiukset ihanan tuntuiseksi ja minusta sadevesi-vertaus on kyllä ihan nasta tuohon, sadevedellä pestyt hiukset on ihanat 🙂

    Lisäksi ainoa shampoo, joka pesee hennavärjätyt hiukset. Muut shampoot ns. liukuu pois hiukselta, tämä ei.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *