Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Multimasking – finally here!

Yksi syksyn suurimmista trendeistä tulee epäilemättä olemaan multimasking. Oikeasti ilmiö oli trendikäs jo alkuvuodesta (tai no, oikeastaan jo vuonna 2015…), mutta koska kosmetiikkajätit ehtivät tuotteineen siihen täysillä mukaan kuin vasta nyt, tulee se olemaan uutuustuotteiden mukana väkisinkin trendikäs myös tänä syksynä.

Multimasking

Kuulin itse multimasking-ilmiöstä työkavereiltani lopputalvesta, kun Ruotsin tiimimme keikkui jälleen trendiaallon harjalla näpytellen siitä postausta blogiinsa. Myöhemmin se nousi tietoisuuteeni päästessäni vierailulle L’Oréalin laboratorioille Pariisiin ja saatuani sieltä vihiä, että merkki on lanseeraamassa erityisesti multimaskingia silmällä pitäen joukon uusia kasvonaamioita.

Multimaskingissa on kyse juurikin siitä, miltä se kuulostaakin: useamman kasvonaamion käytöstä. Naamioita ei kuitenkaan lähmitä kasvoille päällekäin tai vuoron perään, vaan käyttöön otetaan kosmetologien jo iäisyyksien ajan toteuttama metodi. Multimasking ei siis ole vain markkinointijättien keksimä keino myyntien monistukseen, vaan ihan perus juttu, jota kauneushoitoloissa on tehty jo iät ja ajat personoidun, oman ihon tarpeita vastaavan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Multimasking

Koska jokainen kasvojen ihoalue ei ole samanlainen ja kasvojen eri kohdat voivat vaatia erilaisia asioita, huomioidaan kaikki tarpeet yksilöllisesti. Eri ihoalueille levitetään siis multimaskingissa omaa, juuri sen ihoalueen tarpeisiin sopivaa naamiota.

Multimasking

Yleisintä on tehdä multimaskingia kahdella naamiolla käyttäen kasvojen T-alueella ihoa puhdistavaa ja poskilla kosteuttavaa naamiota, mutta jos vaikkapa vain nenä saa mustapäitä eikä ihon rasvoittuminen vaivaa otsalla ja leualla, voi niiden alueelle levittää vielä kolmanneksi ihoa heleyttävää naamiota.

Multimaskingissa onkin kyse nimenomaan ihon tarpeiden tehostetusta ruokkimisesta. Sen sijaan, että koko kasvoille levittäisi kerran viikossa puhdistavan naamion ja kerran viikossa kosteuttavan naamion kysytään siinä, mitä jokainen ihoalue juuri sillä hetkellä oikeasti tarvitsee ja kohdellaan niitä sen mukaan.

Multimasking

Ihon tarpeet saattavat myös vaihdella eri päivinä. Toisena hetkenä nenä pukkaa talia oikein olan takaa ja toisena se taas kuoriutuu kuivuuttaan. Tämän vuoksi olisi muutenkin hyvä omistaa useampia erilaisia kasvonaamioita, joiden välillä voi vaihdella ihon kulloistenkin tarpeiden mukaan.

Vaikka olenkin julistautunut blogissani viimeaikoina melkoiseksi kangasnaamifaniksi, olen niiden myötä myös tsempannut ihan yleisesti kaikenlaisten kasvonaamioiden käytössä. Kaltaiselleni ihonhoidon hifistelijälle erilaisilla naamioilla leikkiminen onkin mitä parhainta ja rentouttavinta ajanvietettä, joten multimasking on todellakin minun juttuni.

Palaan näihin postauksen kuvissa näkyneisiin L’Oréalin ja The Body Shopin blogikokeiluun saamiini kasvonaamioihin tarkemmin omissa postauksissaan!

Multimasking
Joko te olette aloittaneet multimaskingin?


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

JorgObe Ostolakossa Kangasnasnaamiolaput Ostolakossa Poreileva kasvonaamio Ostolakossa

Kommentit (8)

  1. Pika-apu kuivalle ja kosteusköyhälle iholle – Fresh Plumping Mask – Kauneus & Terveys -blogit

    […] elokuussa peräti viisi uutta kasvonaamiota, jotka sopivat ihan erityisesti multimasking-trendiin. Tykkään multimaskailla, mutta koska koko kasvojeni iho nauttii kovasti jo ihan pelkistä kosteuttavista naamioista, hellin […]

  2. Testissä kehutut L’Oréal Pure Clay -kasvonaamiot – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Multimasking – finally here! […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *