Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mukana LivBoxin bloggaajaboxissa!

Olen ollut viimeaikoina hieman huono bloggailemaan minulle blogin kautta toimitetuista LivBoxeista, sillä en vain ole viime kuukausina ehtinyt tehdä blogin eteen oikeastaan mitään. Postaukset ovat tulleet ajastettuina ja kommentteihinkin vastaaminen on hieman jäänyt saatika sitten, että olisin koskaan sattunut olemaan kotona vastaanottamassa LivBoxiani ja kirjoittamaan siitä silloin kun se on vielä ajankohtaista.
Mutta arvatkaapas mitä? Hyvittyisikö tämä saamattomuuteni teille yhtään sillä, että kertoisin syyskuun bloggaajaboxin nimellä kulkevan LivBoxin mukana tulevan minunkin valitsemiani tuotteita?
Kyllä, te olette saaneet toivoa kenen bloggaajan suosikkituotteita tahtoisitte boxissa nähdä ja paitsi että tulevaan boxiin on päätynyt Nude-blogin Erikan ja Karkkipäivä-blogin Sannin suosikkituotteet löytyy sieltä myös tällä kertaa minunkin suosikkini!
En paljasta vielä, mitä mukavaa olen boxiin saanut toivoa, mutta sen verran voin kertoa, että koska ihonhoito ja varsinkin ihon puhdistus on lähellä sydäntäni sijoittuu tuotevalintanikin sille alueelle. Ja arvatkaapas taas mitä? En saanut valita vain yhtä vaan jopa kaksi tuotetta, joista osa on päätynyt toisiin boxeihin ja osa toisiin!

Jos siis meidän bloggaajien suosikkituotteemme kiinnostavat teitä kannattaa äkkiä käydä tilaamassa tuleva LivBox itselleen!
Bloggaajaboxista voi lukea lisää LivBoxin blogista.
Jälleen kerran kyseessä on yhteistyökampanja, josta en hyödy pennin vertaa, mutta jonka ansiosta tiedän voivani sanoa, että ensikuun LivBoxissa on ainakin jotain minulle erittäin mieluista! En tiedä vielä, mitä bloggaajakollegani ovat boksiin valinneet ja ketkä muut bloggaajat edes ovat boxissa mukana, mutta odotan itse heidän valitsemiaan tuotteita suurella innolla!
Joko syyskuun bloggaajaboxi on tilattu?

Kommentit (18)

 1. Mirtsu

  Kiva että LivBox on bloggareiden suosituksia ottanut laatikkoon! Onnea Virve 🙂

 2. Kuorotipu

  Mä kans päätin tilata syyskuun boksin itselleni synttärilahjaksi, kun kuulin että se on bloggaajaboksi. Positiivinen ylläri olikin nähdä useampi mun lempparibloggaajista siinä mukana 🙂

 3. Anonyymi

  Sama juttu! Boxi lähti ekaa kertaa ikinä tilaukseen, kun luin että sinä ja Sanni mukana:)
  Hauskaa että olette niin erilaisia bloggaajia ja silti olen kumpaakin seurannut alusta alkaen. Kiitos siis taas kerran hyvästä blogista.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *