Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Morning After

Joku saattaa varmasti muistaa minun viimekesänä täyttäneen matkalaukkuni Englannissa kuivashampoilla, noilla ihanilla tuotteilla, joiden saatavuus oli Suomesta ainakin vielä siinä vaiheessa melkoisen vähäistä.

No, noita kuivashampota on edelleen useita jäljellä, mutta en ole kertonut niistä liiemmin käyttökokemuksiani. Ehkä olisikin siis aika käydä pikkuhiljaa pullo kerrallaan tuotteet läpi.

Voisin aloittaa kertomalla yhdestä totaalisesta hutiostoksesta.

Umberto Gianninin Glam Hair Morning After Dry Shampoo on pakattu tyylikkään mustaan, luotimaiseen pakkaukseen (hus, pikkutuhmat ajatukset) ja minun makuuni ainoa toimiva asia tuotteessa olikin vain sen desing.

Tuote lupaa näkymättömyyttä ja sellainen se todellakin on. Paitsi että itse tuote on näkymätön, on sen lopputuloskin sellainen. Tämä ei nimittäin tuntunut (tai näyttänyt) tekevän tukalleni yhtään mitään.

Hiukset eivät siis jääneet tämän jäljiltä ilmaviksi, pöyheiksi, puhtaiksi tai muutenkaan freesin oloisiksi. Itseasiassa sen olisi voinut jo melkein päätellä tuotteen sisällöstäkin, josta näyttää rasvaisuutta tehokkaasti imevien aineosien osalta löytyvän pelkkää riisitärkkelystä ja sitäkin melko maltillisesti.

Tuotetta saa Bootseista ja itseasiassa jopa Tukholman PUB-tavaratalon Bootsista.

Itse en kuitenkaan tuotteesta tosiaan innostunut, joten lienee sanomattakin selvää, että suosittelen muitakin skippaamaan sen.

(Ja kun joku aina kysyy, että käytänkö pois kaikki minulle sopimattomatkin tuotteet, niin vastaus on, että en. Esimerkiksi tämä tuote lähti heti kiertoon.)

Kuulisin kuitenkin mielelläni, mikäli joku on saanut oman tuotteensa toimimaan paremmalla menestyksellä!

(Lisäksi tietysti kiinnostaa, mikäli joltakin löytyy käyttökokemuksia muista Umberto Gianninin tuotteista.)

Kommentit (3)

 1. Laura

  Ostin tuon kuivashampoon asuessani Lontoossa, ja minun tukkaan se toimi oikein hyvin! En mielestäni huomanut suurta eroa suosikkiini Batisteen 🙂 Täytyy muuten tunnustaa että ostin pullon juuri tuon vekkulin ulkonäön takia 😉

 2. Jenni

  Itsellänikin tuo kuivashampoo toimi oikein hyvin! Kerrankin otsarikin pysyi kunnolla puhtaan tuntuisena koko päivän, tosin sehän voi johtua ihan hiuslaadusta koska käsittääkseni sinulle on tosi paksu tukka ja itselläni on perus suomalainen liuhaletti. Tämä ei myöskään pöllynnyt niin paljon kuin esim. nyt käyttämäni Batiste tai tuoksunut mitenkään erityisen voimakkaalta. Mutta esim tuo monen kehuma Klippotek ei sovi minulle yhtään, tekee vain koko tukasta entistä ällöttävämmän. Tämä ei hirveästi kuitenkaan ehkä rakennetta hiuksiini tuonut vaan enemmänkin juuri sitä puhtauden tunnetta että kestää päivän ilman suihkua.

 3. Anonyymi

  Mulla ei myoskaan toiminut kyseinen tuote, vaikka kuinka suihkutti niin en huomannut mitaan eroa. Ostin myos kys. merkin "backcomb in a bottle" tuotteen joka ei myoskaan tehnyt muuta kun liimaisen tukan, en siis suosittele 🙂

  T. Ansku in Ireland

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *