Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

More than 95% satisfied

Tutustuin tässä joku aika sitten yhteen mainioon vartalovoiteeseen.

Tämä Nivean uudehko Pure & Natural -sarjan vartaloemulsio todella kuivalle iholle oli todella, todella positiivinen yllättäjä.

Nivean Pure & Natural -linjan tuotteiden ideana on, että ne on valmistettu lähes täysin pelkistä luonnon raaka-aineista. Tämän vartalovoiteen raaka-aineista 95% on peräisin luonnosta eikä se sisällä parabeeneja, silikoneja, väriaineita tai mineraaliöljyjä. Sen sijaan sen mainostetaan sisältävän argaaniöljyä sekä jojobaöljyä ja luvataan kosteuttavan ihoa tehokkaasti ja tekevän ihosta koko päiväksi pehmeän.

Tehokkaasti kosteuttavien ja täyteläisempien vartalovoiteiden ystävänä rakastuin tähän tietysti totaalisesti.

Tämä levittyy iholle hyvin, kosteuttaa ja jää hieman tuntumaan iholla (inhoan totaalisesti iholta katoavia. lähes mattaisiksi jääviä vartalovoiteita), eli on täydellinen yötä vasten iholle levitettävä voide. Jo yksi käyttökerta teki iholle ihmeitä ja purkin kuluttua loppuun oli ihoni todella hyvässä kunnossa.

Pakko myös sanoa, että ehdotonta plussaa tulee purkin desingnista, sillä putelia pystyy säilyttämään ylösalaisin ja voiteen saa näin ollen helpommin ulos myös putelin loppupuolella.

Voin ehdottomasti suositella tätä muutamien eurojen vartalovoidetta kaikille, jotka tykkäävät hieman täyteläisemmästä ja ravitsevammasta koostumuksesta vartalovoiteessaan.

Oletteko kokeilleet tätä tai muita Nivean Pure & Natural -linjan tuotteita?

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Mulla voide kasvoille, mut en oo ihan täysin tyytyväinen. Voide jättää sellaisen kummallisen "hikisen" olon, en osaa sitä oikein selittää.. Ihan ok, mutta en osta toiste.

 2. Stormayhlegj

  Voin suositella erittäin kuivalle iholle myös Doven Intensive Lotion for extra dry skin -voidetta. Itselläni se on myös toiminut oikeasti alle päivässä ja talvisin se on aivan ehdoton. Käytän sitä myös kasvoihin, koska se kosteuttaa ja hoitaa kasvojen ihoa.

  Täytyypä koittaa tätä Nivean rasvaa myös!

 3. Mimé

  Sain valitettavasti jommasta kummasta pure&natural-sarjan vartalovoiteesta allergisen reaktion.

 4. johanna

  Itse tein taannoin pienen blogauksen muutamista tuotteista, joita olin sarjasta kokeillut. Nyt kokeilussa on muutama lisää, ja tykkään! Blogaus tässä, jos haluat kurkistaa: http://shinyhealthyhappybeautiful.blogspot.com/2011/05/johanna-loves-nivea-pure-natural.html

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *