Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Monen kerroksen väkeä

Kuten mainitsin, en ollut aluksi varma, pidinkö uudesta, vahingossa ehkä hieman liikaakiin keventyneestä kuontalostani, mutta nyt olen tullut siihen tulokseen, että rakastan sitä.

En ollut muistanut, kuinka paljon monipuolisempi tukkani oli nyt, kun saatoin pitää sitä niin monella eri tavalla ja laittaa sen niin vaivatta kerrostuksen ansiosta.

Tukkani ei ehkä näytä kuvissa paksulta, mutta sitä on pirusti. Yksittäiset hiukset eivät ole kovin paksuja, mutta niitä on paljon eikä ole liioiteltua jos sanon, että puolet tukastani vastaa monen tuttuni ponnaria. Ja olen usein jopa kateellinen heille, sillä heidän tukanlaittonsa on monesti todella helppoa: Ohuempi tukka on nopeaa kihartaa vain parilla kiharruksella, sen saa pysymään tupeerattuna ja kohollaan helposti kiitos sen keveyden ja se kuivuu pesun jälkeen todella nopeasti.

Ohuempi tukka on siis usein todella helppo.

Nyt kun tukkani leikattiin kerroksittain, on sitä helppo pitää tietysti ihan vaan normaalisti auki antaen kerrosten laskeutua niille sen enempää mitään tekemättä.

Tukasta saa kuitenkin kiiltävän, sileän ja huolitellun, kun vetäisen sen läpi muutaman vedon rakkaalla GHD:n raudallani.

Tukka on myös huomattavasti nopeampi kihartaa esimerkiksi juuri GHD:n rautoja käyttäen…

…tai vaan taivutella sen latvat sinne tänne pehmeästi kaartuilemaan.

Kampauksien teko on nopeampaa ja helpompaa, kun hiusmassaa on vähemmän.

Tukka ylettyy yhä kuitenkin helposti ponnarille ja pysyy sillä vaivatta.

Otsatukkakin leikattiin niin mukavasti, että sen saa pidettyä kehystämässä kasvojen molempia puolia tai kammattua vaan toiselle puolelle.

Se on kuitenkin sen verran pitkä, että sen voi nostaa pinneillä pois tieltä.

Eniten unoholaan oli vaipunut kerrostetulla tukalla helposti onnistuva vekkulimpi kampaus, jossa alaosan pisimmät hiukset siirretään pinnien avulla pään toiselle puolelle, jolloin syntyy vaikutelma epäsymmetrisestä lookista.

Vaihtoehtoisesti myös kaikki pidemmät hiusosiot voi taittaa niskaan muiden hiusten alle piiloon, jolloin tukka näyttää todella sleekiltä ja cheekiltä, jo suorastaan peri lontoolaistela tukalta.

Ah, kerrostettu tukkani, missä oletkaan ollut nämä pitkät kuukaudet ja miksi ikinä annoin sinun kasvaa pois!

Miten on, tykkäättekö te kerrostetusta tukasta vai mielummin tasapitkästä?

Kommentit (16)

  1. Marisa

    Olet kyllä mielettömän upea! Ja hiuksesi myös. 😉

    Ite tykkään tasapitkästä ja kerrostetusta, molempia sopivasti vuorotellen. Vaikka mullakin suht paksu tukka on.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *