Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mmmm…. kasin jälkeen!

Olen aiemmin moneen otteeseen kertonut tuoksuvien vartalotuotteiden ystävänä löytäneeni ylivoimaiset saippuasuosikkini Lushilta. Ne tuoksut, ne koostumukset ja niiden ulkonäkö… nam!

Seikkailuni tuoksuvien ja pesevien vartalotuotteiden ihanassa maailmassa on jatkunut ja nyt voin kertoa löytäneeni suosikkini myös suihkugeelien puolelta.

Muistatteko, kun ohimennen mainitsin hankkineeni Philosophyn Peppermint Hot Cocoa shampoon, suihkugeelin ja kylpyvaahdon yhdistelmän?

Tuo 120 ml matkakoko on nyt kulutettu loppuun ja voin sanoa, että kyseessä oli ihanin ja ehdottomasti herkullisin suihkugeeli, jota olen ikinä koskaan milloinkaan iholleni valuttanut!

Ihan kuin olisin kylpenyt suklaassa! (Sillä erotuksella, ettei tämä kuitenkaan tahmannut ja liukeni helposti iholta pois veteen.) Ja siis voi luoja, mikä tuoksu! Tämä ihan oikeasti tuoksuu ihan juuri tasan tarkkaan sellaiselle kuumalle tummalle kaakaolle, johon on heitetty pienen pieni ripaus piparminttua sekaan!

Itse suihkugeelinä tämä oli melko perustuote hieman täyteläisemmällä koostumuksella. Pesi hyvin, muttei liian natisevaksi kuitenkaan ja vaahtosi vain kevyesti. Kokeilin myös pestä tällä tukkani ja siinäkin hommassa tämä ajoi asiansa. Kylpyyn en päässyt tätä raahaamaan, joten en osaa sanoa, kuinka tämä käyttäytyisi kylpyvaahtona.

Miinuksena tuotteesta voisin mainita järkyttävän After eight -karkkien himon, joka tämän käytöstä seuraa.

Tuote siis tuoksui käytössä ihanalta, mutta tuoksu ei jäänyt iholle tai hiuksiin kuin hetkeksi. Ei siis tarvitse pelätä, että tätä käytettyään saisi kävellä kokopäivän muillekin makeanhimoa aiheuttaen.

Oman kappaleeni ostin eBaysta, mutta Philosophyn tuotteita myyvät myös mm. Strawberrynet sekä HQ Hair (joista tosin kummastakaan ei juuri tätä nimenomaista tuotetta löydy).

Itseltäni löytyvät kotoa vielä 180 ml pönikät Sweet Creamy Frostingia ja Red Velvet Cakea (The Recipe Box -setistä), mutta jos en jo valmiiksi omistaisi läjää Lushin saippuoita, tutustuisin näihin Philosophyn kylpyherkkuihin ehdottomasti lisää. Ennen kaikkea setit ja eBaysta saatavat normaalikokoisia pienemmät koot houkuttelevat, sillä nuo normaalikokoiset hieman yli 470 ml pönikät ovat vähän turhan suuria tällaisiksi herkuiksi. Ei liikaa makeaa kerralla!

Onko jollekin ehtinyt kertyä Philosophy-kokemuksia sitten viime kyselyn?

Kommentit (12)

 1. Elisabeth ja Heidi

  sä osaat noi myyntipuheet hyvin 😀 i waaaant!

  elisabeth

  1. nanna

   kuulostaapa kerrassaan herkulliselta :)!
   harmiksi / onneksi minulla on edelleen suihkugeelien ja saippuoiden vähennysprojekti meneillään, joten saan ostaa philosophyn todennäköisesti vasta joskus ensi vuosikymmenellä :P…
   tosin proggis on edistynyt hyvin, viimeistä lushia viedään ja kings & queens mangokin loppui juuri 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *