Mmmm… doughnuts!

Yksi lemppari kampauksistani on tällä hetkellä donitsin mallisella hiusvalkilla tehty nuttura.
 
Minulle tämä hiustyyli on sellainen nopea jokatilanteen pelastaja jota käytän aina silloin, kun hiukseni ovat likaiset tai edellisen päivän kiharat ovat enää sekainen muisto, joka täytyy häivyttää ennen kuin pienet linnut lähestyvät pehkoani tehden sinne itselleen pesän.
Donitsin mallinen hiusvalkki on minusta helppo ja nopea käyttää, mikäli hiuksissa on vähänkin pitutta. Ja vaikka pituutta olisi vähemmänkin, toimii se silti helposti.
Perinteinen tapa käyttää valkkia on laittaa hiukset ponihännälle, asetella ne valkin päälle, kiinnittää homma kuminauhalla ja taikoa valkin ympärille jääneet hiustenlatvat kadoksiin pinnien avulla. Minusta tuo on kuitenkin ihan suunnattoman hankalaa ja aikaavievää, joten minä ihan vaan rullailen hiukset donitsin ympärille kuten aikoinaan kerroin hiukseni rullaavani sukkanutturassa sukkadonitsin ympärille. Nopeaa ja helppoa ja nuttura kestää päässä loistavasti läpi päivän kun vaan rullaa napakasti.
Minulla on käytössäni tällainen suurehko, ehkä M-kokoiseksi kutsuttava donitsivalkki. Ei siis ihan pienimmästä päästä, mutta ei aivan jättisuurikaan.
Olen kokenut tämän hieman reilumman koon hiuksilleni loistavaksi, sillä sen avulla saa aikaan muhkean nutturan, joka ei kuitenkaan ole överi.
Tällä hetkellä tämä nutturakampaus kokoaa yhteen hiukseni melko hauskasti esitellen lystikkäästi sen koko värien kirjon, joka päässäni on tällä hetkellä esillä: vaaleaa, punertavaa ja mustaa kaikkia iloisena sekasotkuna, joka näyttää nutturan kanssa oikeastaan ihan veikeältäkin.
Nyt olen kuitenkin miettinyt, että olisiko sellainen jättisuuri donitsivalkki jo ihan överiä? Olen nähnyt niitä mm. H&M:llä ja sellaisen kokeileminen houkuttelisi minua suuresti -ihan kirjaimellisesti! Olisikohan sellainen jo liikaa?
Käytättekö te donitsivalkkeja? Millä tyylillä te sen laitatte? Millaista kokoa te käytätte? Mitä mieltä olette, menisikö L-kokoinen jo ihan överiksi?
Kommentit (19)
  1. Samettitassu
    29.8.2014, 17:14

    Pienikasvoisella tommoinen L valkki ehkä turhan överi etenkin jos hiuksissa yhtään mittaa. Toi M oikein passeli! Mulla "ongelmana" kun tukkaa sen verran paljon, että jo pikkuvalkilla meinaa tulla turhan iso nuttura kisakampauksena kouluratsastuskisoissa käytettäväksi.

    1. Joissakin tilanteissa se voi tosiaan olla jo turhan näyttävä. 🙂

  2. Käytän ehkä sitten S-kokoa, ja mulla onkin siis puolipitkät hiukset, eli eivät kunnolla edes riitä valkin ympärille. Siksi olenkin hommannut valkin, jossa on valmiiksi "hiuksia", eli kolot eivät näy. Ja kyllä L olisi musta liian suuri, aina kaupungilla naureskelen niin övereille nutturoille (anteeksi….). 😀 Toi M on mielestäni melkein jo siinä rajoilla. Mutta näyttää kivalta monivärisessä tukassa kyllä! 🙂

    1. Nokun minäkin olen vähän miettinyt, että onko se L kuitenkin liian iso…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *