Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mmm… Cupcakes!

Koska viimepäivinä on puhuttu ihanista vartalovoiteista niin tiiviisti en voi kuin pahoitella asiaa… ja jatkaa yhä samalla linjalla. Ovathan herkulliset vartalovoiteet yksi suurimmista kosmetiikka-aiheisista intohimoistani.

Tämän postauksen aiheena ovat Seppälästä viime viikolla tekemäni ihanat löydöt. Katsokaa, mitä ihania herkkuja kahmin kassiini!

Tykkään pääsääntöisesti naisellisen tyylikkäistä jutuista, mutta iltasuihkun jälkeen ennen peiton alle pujahtamista herkullisen tyttömäiset ja jopa hieman lapsekkaat tuoksut ovat minusta vaan aivan ihana juttu. Ja juuri sellaisia sain nyt 1,5 litraa!

Ostin siis Simple Pleasures -merkkisiä 500 ml pöniköihin pakattuja käsi- ja vartalovoiteita kolmessa eri tuoksussa: Toasted Coconut, Strawberry Cream ja Vanilla Icing jättäen vielä kauppaan sarjan neljännen vartalovoiteen (olisikohan se ollut Raspberry Frosting?).

Ensinnäkin tuotteet on minusta pakattu aivan ihanan söpösti! Söpö etiketti, ihana pieni rusetti ja herkullinen leivoksen kuva värikästä vartalovoidetta vasten saavat väkisinkin sellaisen fiiliksen, että näitä on pakko saada haistaa (tai maistaa…). Nämähän näyttävät kuin herkullisilta pirtelöiltä!

Kaikkien vartalovoiteiden tuoksu on kevyt ja vaikka tuotteen nimessä lukeekin sana ”shimmering” en itse näe ihollani minkäänlaista hohdetta (ainakaan näin sisävalaistuksessa tarkasteltuna). Tuotteiden nimien mukaiset tuoksut jäävät iholle kevyen pehmeinä ja tuoksuvat minusta juuri sopivasti olematta liian voimakkaan tuoksuisia. Kosteutustehojensa puolesta nämä kevyet vartalovoiteet ovat aika heppoisia, mutta ohuiden, äkkiä iholle imeytyvien ja katoavien koostumuksien ystäville nämä ovat varmasti mieleen.

Mminusta nämä 3,95 euroa maksaneet pönikät ovat aivan mielettömän ihana joululahjaidea (niin itselleen kuin muillekin).

Onko joku muu jo löytänyt nämä herkut? Ja onko joku muu yhtä addiktoitunut ihanan tuoksuisiin vartalovoiteisiin kuin allekirjoittanut on?

Kommentit (19)

 1. virve

  Minäkin jätin tosiaan suosiolla sen vadelma-version kauppaan, mutta näihin kolmeen muuhun ihastuin. Kivaa, että näin moni muukin löysi nämä nyt. 🙂

 2. Anonyymi

  Kerro miten tämän saa auki? 😀 ostin eilen tämän mansikan enkä saa tavaraa ulos 😀 siinä ksketän pyörittämään ja minähän pyörittelin mutta mitään ei tapahtunut 🙁

 3. Anonyymi

  kehveli sentään :DD nyt sai putelon auki! mutta miten simskatissa sen saa takaisin kiinni? 😮

 4. Sweetie

  Mulla toi toasted coconut odottaa käyttöön pääsyä, ostin ihanan ulkonäön ja tietysti kookoksen tuoksun takia ♥ strawberry cream oli kyllä nätimpi, mutta se tuoksu oli kamala testerin perusteella 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *