Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mitäs nyt suuhun pannaan, Marvis?

Olin loppuvuodesta tyttöporukalla risteilemässä Tukholmassa ja kiinnitin maissa kosmetiikan seassa pyöriessäni huomioni eräisiin hauskannäköisiin pakkauksiin.
Kuva täältä.
Luulin aluksi virheellisesti, että tuubit liittyisivät jotenkin miesten ihonhoitoon ja mahdollisesti parranajoon. En jäänyt miettimään tuubeja sen enempää ennen kuin vähän aikaa sitten kohtasin samaisen merkin tuotteet jälleen Suomessa erään PR-toimiston tiloissa.
Kuva täältä.
Ja tiedättekö mitä nämä hauskuudet ovat? Hammastahnoja!
Hammastahnatuubista voi tehdä sisustuselementin siinä missä vanutyynylaatikosta tai hammasharjamukista, mahtavaa!
Värikkäitä hammastahnatuubeja on kuitenkin nähty ennenkin, eli erottuakseen massasta on näissä oltava kyllä vielä jonkin muunkin jujun. Ja onhan näissä. Nimittäin maut.
Kuva täältä.
Miten olisi Ginger Mint? Tai Jasmin Mint? Entäpä Amarilli Licorice? 
Itse sain blogin kautta kokeiluuni Cinamon Mintin ja minusta tämä on aivan ihana! 
Hammastahna on koostumukseltaan yllättävän paksua ja vaahtoaa melko runsaasti. Cinnamon mint jätti suuhun hammastahnalle tyypillisen raikkaan tunteen (joka on minulle ihan must-juttu), mutta maistui silti samaan aikaan veikeästi kanelille. 
Miksei makuhammastahnoja ole tällä hetkellä enemmänkin, minusta nämä ovat aivan mahtava idea! Näen tuotteessa heti potentiaalisen lahjaidean esimerkiksi kotoa juuri poismuuttaneelle pikkuveikalle tai muuten vaan kaveripojalle, jolle tahtoo ostaa jonkun hieman piruilevan, mutta silti mukavan ja erityisen lahjan. (Tai miksei sisustuksestaan tarkalle naispuolisellekin henkilölle, sillä itse ainakin innostuin näistä.)
Marvisin hammastahnoja myyvät Suomessa valikoidut sisustusliikkeet (esim. Moko) ja isolla tuubilla on hintaa noin kahdeksan euroa, mikä on mielestäni oikein kohtuullinen hinta arkiselle asialle, johon on lisätty hieman luksusta.
Mitäs tykkäätte?

Kommentit (13)

  1. Parodontax

    Parodontax on vielä parempaa kuin Marvis. Kokemusta on pitkältä ajalta. Parodontaxin heikkous on, ettei pakkauksessa ole mitään tyyliä. Fluori kuitenkin kompensoi tätä puutetta.

    Ecodenta Cinnamon on myös aika hyvä, vähän helpompi aloittelijalle kuin Parodontax. Parodontaxiin verrattuna kuitenkin aika makea mutta fluoria siinäkin taitaa olla. Ecodenta löytyi Sokoksesta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *