Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mitään en saa ostaa…

…mutta vaihtaa kyllä saan. Ja vaihtaminen on kivaa.

Joitain lakkoja on lähtenyt eteenpäin ja katsokaapas, mitä kivaa tilalle on tullut!

Make Up Storen hauska keltainen Judith on aika veikeän näköinen lakka. Voi kuitenkin olla, että tämän käyttö siirtyy keväämmälle.

OPI:n Royal Flush Blush näyttää kivalta pankkivirkailijalakalta: hieman väriä, mutta ei mikään huomiota herättävä sävy.

Jos lakan nimi on ”Fuchsia”, ei sen kanssa voi mennä vikaan! Minulla ei ole Estee Lauderin kynsilakoista kovin suurta kokemusta, mutta tämän jälkeen on onneksi ainakin jonkin verran.

Kun tuttuni ehdotti minulle pientä lakkavaihtokauppaa, ajattelin ensin innoissani, että juu, vaihdetaan vaan, minultahan löytyy vaikka mitä ylimääräistä. Mutta kun sitten kotona katselin telineitäni, en vain löytänyt oikein mitään, mistä raaskisin luopua.

Kaikki vaan ovat niin ihania ja rakkaita ja täydellisiä juuri siihen tiettyyn tilanteeseen ja asuun!

Kynsilakkojeni kanssa minun on siis turha (ainakin toistaiseksi) edes yrittää samaa vähennystä, mihin kykenin vähän aikaa sitten huulimeikkieni kanssa. Nämä nyt vaan ovat niin rakkaita!

Vaihteletteko te muuten tuotteita paljon tuttujenne tai perheenjäsentenne kesken?

Tähän lopuksi on hyvä mainita vielä yksi loppunut kynsilakka:

Edesmenneen Anytimen (R.I.P.) Fix It Up vahvistava aluslakka oli ihan mukava tuttavuus, mutta koska tuotta ei ole enää aikoihin edes valmistettu tyydyn vain toteamaan, että ihan mukava tapaus, mutta ei niin mukava, että ikävä kuitenkaan tulisi. Kiitos, kun kävit elämässäni, mutta selviämme ilman toisiammekin.

Onko teille muuten jäänyt kova ikävä jotain tiettyä Anytimen tuotetta?

Kommentit (27)

  1. Nimetön

    Aava: Se ihana ja rakas eBay! <3 🙂

    Verililjapuu: Kiitos, kun vinkkasit! Noista olen kuullut (ja nähnyt) paljon hyvää, vaikken itse olekaan noita vielä testannut. 🙂

  2. Anonyymi

    En vaihtele paljoakaan tuttujeni kanssa, mutta tarpeettomista koitan päästä eroon Netcyclerissa: http://www.netcycler.fi, en tiedä oletko koittanut 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *