Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mitä seuraavaksi ja koska?

Näytin teille jonkun aikaa sitten, kuinka yllättävän paljon minulta vielä löytyi kosmetiikkaa -varsinkin pienestä hytistäni.

Tuon havainnon seurauksena aloin miettiä, mikä mahtaa olla seuraava tuote, jonka saan luvallisesti ostaa kaikkien vanhojen tuotteiden kuluttua loppuun.

Sain juuri vähän aikaa sitten ostaa uuden silmämeikinpoistoaineen käytettyäni tunnollisesti loppuun kaikki entiset omistamani matkakoot mukaanluettuina. Näyttäisi kuitenkin siltä, ettei mitään muuta ole loppumassa vielä aikapäiviin.

Uusi dödö ei ainakaan tule olemaan seuraava ostokseni. Hyvä jos saan hankkia sellaista kolmeen seuraavaan vuoteen…

Uutta käsivoidettakaan en tule tarvitsemaan vielä aikoihin.

Suihkugeelejäkin on hamaan tulevaisuuteen asti, sillä palasaippuoitakin on vielä vaikka kuinka monta jäljellä.

Vartalovoiteita kuluu yksi kappale helposti työ- tai vapaajakson aikana, mutta silti niitä on useammaksi kuukaudeksi vielä jäljellä.

Meikkejä nyt en todellakaan saa ostaa vielä pitkään aikaan.

Tilanne taitaa näyttää lupaavimmalta jalkavoiteiden kanssa, vaikka niitäkin on vielä muutamaksi kuukaudeksi.

Hiustuotteita nyt en ainakaan saa ostaa vielä aikoihin. Voi sitä onnen päivää, jona muotoilutuotteeni mahdollisesti loppuisivat!

Olen suunnitellut, etten ostaisi yhtäkään ylimääräistä tuotetta ennen parin kuukauden päästä tulevaa Lontooseen muuttoani, jolloin saisin tehdä mahdolliset tarpeelliset hankintani sieltä ja keskittyä Bootsin ja Superdrugin löytöihin. Voi kuitenkin olla, etten ihan heti tule saamaan käydä ostoksilla sielläkään…

Piristäkää siis minua ja pitäkää minut hengessä mukana: Mitä kivaa te saatte seuraavaksi ostaa?

Kommentit (30)

  1. Marisa

    Noh, mulla on vähän samanlainen ongelma kuin sulla… Erotuksena että ihan ite ostan omat kasani. 😀 Ja mulla on taipumusta sellaiseen kun esim. kävi nyt keväällä, kun mulla oli vika kasvovesi vetämässä vikaa puoliskoa. Ostin uuden alesta. Samantien tietoisesti "unohdin", että olin ostanut jo yhen. Haalin niitä sitten halvalla lisää "ku niitä ei nyt ole kotona" ja nyt mulla on noin viis kasvovettä pari viikkoa sitten avatun lisäksi…. 😀
    Kun kaikkien tuotteiden kanssa käy vastaavasti, en tarvii kyllä ennen syksyä mitään.

    Viimeisimpänä oon ostanu muutaman aurinkotuotteen ja ripsivärin. Ja ai niin, pari kassillista Lumenea ja Cutrinia Lumenen tehtaanmyymälän alesta…. Auts.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *