Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mitä näillä haetaan?

Olen muutamaan kertaan lupaillut postausta töiden kautta saamistani Kiehl’sin Rice & Wheat Volumising shampoosta ja hoitoaineesta, mutta jotenkin niiden näpytteleminen on vaan kestänyt, kun en ole tiennyt, mitä kirjoittaisin.

En tarkoita tällä sitä, että tuotteet olisivat huonoja.

Shampoo on oikein hyvä peruspesevä shampoo, joka tekee tukan puhtaaksi, muttei pese natisevan puhtaaksi. En oikein osaa päättää, pidänkö sen oudosta tuoksusta.

Hoitoaine on perus ohuehkoa, mutta tekee tukasta loppujen lopuksi kuitenkin ihanan sileän ja pehmeän saamatta sitä liian raskaaksi. Tuoksusta en ole edelleenkään varma.

Minulla ei vaan jotenkin olen enempää sanottavaa näistä, koska en vaan edelleenkään keksi sitä sarjan juttua!

Monilla sarjoilla on ideologia, joka pohjautuu joko ekologisuuteen, viimesimpiin trendeihin, hauskoihin pakkauksiin tai pakkausteksteihin, glamouriin, yksinkertaisuuteen tai satojen kymmenien kalliiden raaka-aineiden cocktaileihin, mutta en vaan saa tästä sarjasta mitään sellaista irti. Vaikka kuinka kyselen, ei kukaan osaa kertoa sitä minulle.

Sarja on yli 160 vuotta vanha sarja, jonka tuotteet pakataan pakkauksiiin, joiden etiketit ovat hirveällä tekstimäärällä kyllästettyjä. Tämä selkeys iskee kuulemma erityisesti miespuolisiin asiakkaisiin, joita merkillä on paljon. Tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa, niiden tuotteiden sisällöissä ei ole ilmeiseti mitään erityistä punaista, niitä yhdistävää lankaa muuten, kuin että niissä on käytetty mukana hienoimpia luonnonraaka-aineita. Cool, niin on monissa muissakin tuotteissa. Ilmeisesti tuotteet eivät edes hurmaa tuoksuillaan tai ole sitten taas vastaavasti edes hajuttomiakaan. Myymälöiden hauskuus piilee mm. siinä, että myyjillä on päällään apteekkarin takit ylläpitämässä sitä nostalgista asiaa, että Kiehl’s on tosiaan ollut alunperin apteekki.

Äh, en vaan osaa sanoa näistä enempää, sillä en tiedä, millaisia näiden tuotteiden olisi tarkoitus olla tai mitä näillä haetaan.

Kertokaa nyt joku jo pliis minulle, että mitä näillä haetaan!

(Ja kertokaa, jos teillä on näistä kahdesta tuotteesta kokemuksia.)

Kommentit (10)

 1. M

  Itse käytän vähän liiankin aktiivisesti Kiehl'sin naamioita ja olen ollut niihin tyytyväinen. Ne ovat korvanneet aiemmin käyttämäni Body Shopin naamiot. Muihin tuotteisiin en ole niinkään tutustunut, mutta mahtavaa että näitä saa nyt Suomesta eikä tarvitse aina hamstrata reissuista.

 2. juárez

  Mulla on käytössä Kiehlsin ultra facial cream ja ultra facial cleanser ja olen kohtuullisen tyytyväinen ollut. Voide on tosi kosteuttavaa ja on parantanut huomattavasti pintakuivan ja herkän ihoni kuntoa, voide on jännästi samaan aikaan todella kevyen tuntuista mutta tuntuu kosteuttavan tehokkaasti. Putsari on myös hyvä koska se pesee todella puhtaaksi mutta ihoa ei kiristä pesun jälkeen… Koska itse en kuitenkaan käytä meikkiä, en osaa sanoa sen tehoa meikinpoistossa. Midnight Recovery Concentrate on mulla hankittuna mutta en ole sitä vielä korkannut koska käytössä oleva Lumenen Premium Beauty Intensive Recovery Beauty Oil on käytettävä loppuun vaikka mielestäni huono tuote onkin. Itse en myökään osaa sanoa mikä se juttu näissä on koska en tiedä ketään joka Kiehlsiä käyttäisi. Itse törmäsin sarjaan useissa kosmetiikkablogeissa ja youtube postauksissa, päätin kokeilla kun olin suomen liikkeen kohdilla sopivasti. Ei kyllä kaduta. Ja liikekin oli "hieno"+hyvä palvelu. 🙂

 3. Eveliina

  Hm, jotkut pelkäävät shampoita ja hoitoaineita, joilla on jokin tietty ominaisuus tai vaikutus, pitäisi olla "ihan tavallista", mikä ei tunnu miltään. Ehkä ko. sarja on heille tarkoitettu 🙂

 4. Anonyymi

  kiehl's on tommonen klassikkosarja jolla on uskolliset kannattajansa… olin ite ihan innoissani tsekkaamassa niiden luonnonkosmetiikkatuotteet – kyllä, niillä on siis semmosiakin: tämä oli erityisen ihana. http://eu.strawberrynet.com/skincare/kiehl-s/acai-damage-repairing-serum/125492/#DETAIL)

  päärynätuoksuöljy on kanssa suloinen!

  mua on tietenkin eniten viehättänyt se, kun niiden tuotteita ei ensin saanut pitkiin aikoihin suomesta, ja sitten oli mukavaa että ne vihdoin tulivat tänne. ja ne näytteet, joita annetaan liikkeessä ilman että kysyy.

  t. kaisu

 5. Sinini

  Kokeilin lentokentällä Kiehlsin huulirasvoja (jotka kiiltää myös vähän) ja ne oli ihan sairaan hyväntuoksusia! Ei mitää esanssisia wannabe-hedelmiä vaan oikeesti tuoksu kyseiselle hedelmälle! Mm. mango, litsi, karpalo, päärynä mmmmmm niin hyvän tuoksusia! 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *