Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mitä kuuluu?

VAROITUS: SEURAAVA POSTAUS EI SOVI NIILLE, JOTKA KOHTELEVAT DIOR-VIISIKOITAAN KUIN KORUJA JA PELKÄÄVÄT NIIDEN KULUMISTA.

POSTAUS ON TARKOITETTU NIILLE, JOTKA KÄSITTÄVÄT VIISIKOT KULUTUSTAVAROINA JA OVAT SINUT SEN ASIAN KANSSA, ETTÄ AHKERASSA KÄYTÖSSÄ NEKIN SAATTAVAT MENETTÄÄ ARVOKKAANNÄKÖISEN ULKOMUOTONSA.

Minua on pyydetty kertomaan, mitä pikkuisille Diorin viisikkovauvoilleni kuuluu. En koe olevani vielä kovin vakavastiotettavaa äitimateriaalia ja seuraavat kuvat ja teksit varmasti vahvistavat sen. Mutta ainakin voin sanoa, että osaan yhä ottaa ilon irti elämästäni -ja Dior-vauvoistani!

Minulla on tällä hetkellä kotona 13 viisikkoa ja töissä muistaakseni kaksi. Muistaakseni, sillä en ole enää niiden sisältöjen sekoittelun jälkeen täysin kartalla siitä, mitä omistan ja montako.

Ensinnäkin ennen aarteenlailla kohtelemani pahvikotelot ovat lähteneet pizzapahvien mukana roskikseen. Hittoako minä näillä, viisikot majailevat hyvin samettipussukoissaankin -varsinkin kun koteloiden nimikoinnillakaan ei ole enää nappien sekoittelun myötä väliä. (Ai minkä sekoittelun? Katso tämä ja tämä postaus.)

Aktiivikäytössäni on ollut kolme viisikkoa, joiden nappeja olen hieman vaihdellut.

Vasemmalla shimmerisiä ruskean ja beigen sävyjä sisältävä paletti, keskellä lilan sävyjä sisältävä paletti ja oikealla nudepaletti, jossa on sekä mattaisempaa että helmiäisempää sävyä. Keskimmäisen ja oikeanpuoleisimman paletin keskinapit on juuri vaihdettu, sillä vaihtelen noiden palettien sävyjä sen mukaan, millaisia milloinkin eniten luulen käyttäväni.

Tässä paletissa taitaa olla kolme sävyä Incognito-paletista ja kaksi muista. Tämä paletti on luottopalettini, joka kulkee yleensä aina mukanani, kun menen jonnekin.

Tämän huomaa hyvin, sillä paletin toinen sarana on lohjennut ja kansi repsottaa puoliksi irti. Tässä kuvassa paletissa muuten näkyy keskinappina vielä lämpimänruskea Sunset Cafe -paletin keskinappi, jonka kuitenkin vaihdoin vaaleampaan viimeksi.

Tämä Iridescent Leather -paletin kokoonpanosta lähtöisin oleva ja sittemmin muilla sävyillä maustettu paletti on toinen suosikkini. Alunperin edellinen paletti oli minulla kotona ja tämä töissä, mutta nyt kumpikin on milloin missäkin. Tällä paletilla saa tehtyä helppoja ja nopeita meikkejä ja paletin oikean alakulman sävy tulee olemaan ensimmäinen keskitumma sävy, jonka olen tainnut koskaan kuluttaa loppuun.

Tässä paletissa on kolme tyhjää nappia (okei, yhdessä on pienet muruset) ja kaksi muuta sävyä odottavat siirtymävalmiudessa vuoroaan hypätä jomman kumman ylläolevan paletin piakkoin vapautuvista paikoista.

Paitsi että tykkään ruskeista ja nudesävyistä, tykkään myös lilan ja violetin sävyistä. Vaaleampien violettien kaverina käyttämäni sävyt vaihtuvat aina silloin tällöin fiiliksen ja mielialan mukaan ja tällä kertaa keskinapiksi pääsi tosiaan Pink May -paletin hempeänlila keskinappi.

Tässä siis pääpiirteittäin Dior-kuulumiseni. Voin palata muihin viisikkoyhdistelmiini myöhemmin, mutta monet niistä eivät ole itsessään niitä parhaimpia ja käytänkin koteloita usein lähinnä vain sävyjen säilytyspaikkoina siirtäen niistä sillä hetkellä kiinnostavimmat sävyt aina yhteen ja antaen muiden viisikkojen näyttää miltä näyttävät.

Järkytyittekö täysin vai ilahduitteko sen sijaan siitä, että viisikkoni tosiaankin ovat aktiivikäytössä vanhan ”keräilen, katson ja säilytän” -asenteen sijaan?

Kommentit (16)

  1. redshift

    Jes, kerrankin voin pitää sun kirjoittamaa postausta järkevänä. Ei vaan, on sitä ennenkin tapahtunut, mutta joka tapauksessa tämä oli ilahduttava kirjoitus 😀 On alkanut tuntua hullulta miten milloin mitäkin tuotetta nostetaan jumalan asemaan.

    Sullahan on noita koteloitakin niin paljon, että yksi sietääkin hajota aina viittä loppunutta nappia kohden. Mahtaakohan hajoaminen ja loppuminen tapahtua yhtään saman tahtisesti?

    Kaipaisin edelleenkin entistä enemmän jos ei varsinaista ostolakkoilua niin harkitumpaa otetta tuotteiden suositteluun. Toisaalta on hienoa saada kommentteja näin monenlaisista tuotteista, mutta toisaalta ihmettelen myös että kerääkö joku sun suositukset paperille ylös matkustaessaan ulkomaille? Näistä kaikista tuotesuosituksista ja kehuista tulee semmoinen olo, että on ok kuluttaa litrakaupalla kosmetiikkaa jatkuvasti. Monen mielestä se varmasti onkin täysin ok, mutta itse olen melkoisen kulutuskriittinen. En osta jos en välttämättä tarvitse jotain ja en halua ostaa halpista jos on mahdollisuus valita ympäristöystävällisempi, kestävämpi ja vastuullisempi tuote. Toivoisin enemmän tätä näkökulmaa myös tähän blogiin, vaikkei se kyllä blogin aiheen kanssa täysillä kohtaakaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *