Mitä, korkiton kulmakynä?

Viimeisin kulmakynäihastukseni oli Urban Decayn huippumahtava Brow Beater Microfine Brow Pencil and Brush. Ohut ja tarkka kulmakynä tekee aivan loistavaa jälkeä, mutta alkoi olla lopuillaan, minkä vuoksi aloin kartoittamaan jemmojani miettien, minkä tuotteen suuntaan kallistun seuraavaksi.

Diorshow Brow Styler

Silmiini sattui vähän aikaa sitten ystävältäni saatu Diorin Diorshow Brow Styler -kulmakynä, josta en ollut alunperin sen myyntiin tullessa oikein innostunut. Diorin vanhaa teroitettavaa kulmakynää oli mukava myydä asiakkaille, sillä sen erityinen koostumus vetosi tiettyyn kohderymään. Kynässä oli kuivan puuterinen koostumus, joka levittyi uskomattoman pehmeästi ja loi todella kauniin lopputuloksen.

Diorshow Brow Styler

Uuden kulmakynän kohdalla minut jätti kuitenkin heti kylmäksi sen pakkaussuunnittelu, joka oli kuulemma tässä kynässä juuri se paras juttu. Kynästä oli tehty näppärä automaattikynä, jonka kapea kärki ei enää tarvinnut teroitusta.  Tämä oli toki hieno juttu, mutta mikä minua kauhistutti oli se, ettei kynässä ollut korkkia. Kynän terä siis vaan ruuvataan piiloon ja that’s it!

Myönnän, että se on toki näppärää, sillä kynäähän on todella helppoa käyttää eikä korkki pääse koskaan katoamaan. Samaan aikaan näin kuitenkin sieluni silmin ne kaikki meikkipussit, jotka tavalliset suomalaiset naiset ovat vuosikymmenen aikana minulle töissä ja vapaa-ajallaan näyttäneet ja joihin en todellakaan haluaisi hygieenisyyssyistä heittää korkitonta kulmakynää. Monien naisten meikkipussit kun eivät ihan oikeasti ole kovin siistissä kunnossa ja mietin vaan, mitä kaikkea niissä pyörivää kulmakynän sisään pääsee. (Ei sillä, etteikö oma meikkipussini varmasti olisi melko suttuisessa kunnossa usein, jos säilyttäisin sellaisessa meikkejäni…)

Diorshow Brow Styler

Jos kuitenkin lakkaan ajattelemasta tuota myönnän, että kulmakynä itsessään oli aivan loistava. Omat kulmani eivät kasva nätissä mallissa ja aukkokohtia löytyy, joten hyvä kulmatuote on must-juttu. Haluan kulmakynän, joka tekee kulmiini luonnollista jälkeä, ei saa niitä näyttämään piirretyiltä tai vahamaisilta ja joka ei suttaannu. Koostumus ei saa siis olla liian vahamainen mutta ei toisaalta liian puuterimainen tai kuitenkaan kovakaan. Kynän kärjen on myös oltava sopivan kapea, jotta sillä on tarkka työskennellä.

Diorshow Brow Styler

Ja vau, tämä kynä teki kyllä aivan täydellistä jälkeä omaan makuuni! Lopputulos on juuri sitä, mitä toivoin: ”Your eyebrows but better.”

Kulmakynä oli jäänyt minulta käyttämättä myös sen sävyn vuoksi. Saamani sävy oli 002 Universal Dark Brown, jonka olin todennut viime kesänä liian tummaksi vaaleille hiuksilleni, mutta nyt kun aurinko ei ole päässyt vaalentamaan tyveäni, näyttää kulmakynän sävy itseasiassa oikein hyvältä eikä ollenkaan liian tummalta. Taisin siis ihastua.

Diorshow Brow Styler

Koska en säilytä tuotteitani meikkipussissa vaan pitkin poikin meikkipöytääni, kelpaa kynän kierrettävä kärki minulle nyt sitten kuitenkin ihan hyvin. Ja ehkä se aukkokin on niin pieni, ettei siitä ihan oikeasti menisi kaiken maailman meikkipussiroskaa kynän sisään vaikka meikkejäni meikkipussissa säilyttäisinkin…

Diorshow Brow Styler
Onko joku muu kokeillut Diorin Brow Styler -kulmakynää? Mitä mieltä te olette sen korkittomuudesta?

Kommentit (5)
  1. Mitä, ei korkkia.. Mutta harjapäälle kuitenkin on korkki?

    1. Jep, juurikin näin. 🙂

  2. Eikö tuo kynä kuivu, kun siinä ei ole korkkia?

    Väri ja jälki on todella kiva, mutta taitaa minun osalta jäädä kaupan hyllylle. Meikit pyörii milloin meikkipussissa, milloin treenikassin taskussa tmv. eli tuo hygieniapuoli jäi kyllä todella mietityttämään. Ei ki se korkki siinä niin vaikeakäyttöinen voi olla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *