”Mitä kangasnaamioita kannattaisi hankkia?”

*Sis. mainoslinkin

Kangasnaamioista on tullut pysyvä osa kauneusrutiiniani. Olen totaalisen hullaantunut niiden tuomaan tehokkaaseen kosteutukseen, joka saa ihoni näyttämään heleämmältä ja täyteläisemmältä ja ymmärrän todellakin, miksi aasialaiset rakastavat niitä niin kovasti. Niiden säännöllinen käyttö on saanut ihollani aikaan ihmeitä, joista konkreettisin on, että minut voi nykyään bongata esimerkiksi Instagram Stories -videoiltani hyvin usein ilman meikkiä – ennen ajatus meikittömän naaman esittelystä on ollut minulle paljon suurempi kynnys!

(Kangasnaamioiden ilosta kertoo myös tämä aiempi postaukseni jossa pohdittiin, ovatko kangasnaamiot muita naamioita parempia.)

Innisfree It's Real Squeeze Mask

Käytän paljon erilaisia kangasnaamioita ja kokeilen jatkuvasti uusimpia villityksiä. Minulla onki tällä hetkellä melkoinen joukko postauksia vaikka minkälaisista kangasnaamioista odottamassa julkaisuaan.

Instagram Stories -videoillani vilahtelee lähes päivittäin joku kangasnaamio ja minulta kysellään usein vinkkejä siitä, mitä naamioita esimerkiksi eBaysta kannattaisi itselleen tilata. Olen ollut huono antamaan tähän vastausta, sillä en ollut törmännyt mihinkään sellaiseen aivan erityiseen tuotteeseen, jolla homma kannattaisi minusta aloittaa. Ebay on täynnä kivoja kangasnaamiosettejä ja niistä voi helposti valita itselleen kokeiluun abaut mitä vaan.

Innisfree It's Real Squeeze Mask

Nyt minulla olisi kuitenkin jaettavanani aivan loistava vinkki kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan erilaisia kangasnaamioita, mutta eivät oikein tiedä, että millä naamioilla hommaan voisi yrittää sukeltaa sisään.

Minulta lähtee nimittäin aivan mielettömän iso suositus Innisfree It’s Real Squeeze Mask -kangasnaamioille! 

Innisfree It's Real Squeeze Mask

Nämä kangasnaamiot ovat melko edullisia ja itse esimerkiksi tilasin 16 erilaisen naamion pakkauksen eBaysta n. 15 eurolla. Tällainen naamiosetti on loistava paitsi siitä syystä, että sen avulla on mukavaa päästä kokeilemaan erilaisia naamioita ja löytää omia suosikkeja sekä myös siksi, että tällaisen setin omistaminen auttaa pääsemään kiinni juuri siihen kangasnaamioiden takana olevaan aasialaiseen lähestymistapaan: sen sijaan, että joka kerta käytettäisiin samaa naamiota, tarjotaan iholle sellaista hoitoa, jota se juuri sillä hetkellä tarvitsee.

Innisfree It's Real Squeeze Mask

Joinakin päivinä iho voi tarvita erityistä kosteutusta. Joinakin se näyttää samealta ja kaipaa kirkastusta. Välillä se punoittaa ja kaipaa rauhoitusta ja toisinaan taas tuntuu, että epäpuhtaudet meinaavat ottaa vallan. Tällainen oma naamiogarderobi on juuri sitä, mitä nimenomaan suositellaan, sillä sieltä voi aina poimia sellaisen vaihtoehdon, jota iho juuri sillä hetkellä tarvitsee ja josta se eniten hyötyy.

Innisfree It's Real Squeeze Mask

Paitsi että näissä Innisfreen It’s Real Squeeze Mask -kangasnaamioissa on loistava valikoima, ovat ne oikeasti myös parhaimpia kokeilemiani halpoja kangasnaamioita.

Hyviä ja asiansa ajavia kangasnaamioita voi saada hyvinkin edulliseen hintaan, mutta usein hinnan hilautuessa alaspäin myös naamioiden kankaissa on tingitty. Ne ajavat kyllä asiansa, mutta eivät välttämättä mukaudu kasvoille kovin hyvin tai kykene huonompilaatuisen materiaalisa vuoksi välttämättä pysymään kosteina sitä yleensä n. 15-20 minuuttia, jota niitä suositellaan kasvoilla pidettävän, jotta iho ehtii rauhassa ryystää niiden sisältämää seerumia.

(Kangasnaamion ei muuten pidä ikinä antaa kuivua iholle, sillä sen kuivuessa voikin käydä niin päin, että se alkaa päin vastoin imemään iholta itseensä kosteutta.)

Innisfree It's Real Squeeze Mask

Näiden kangasnaamioiden kangas on kuitenkin aivan loistavaa ja jopa parempaa kuin monien muiden kalliimpienkin naamioiden. Naamioissa on minusta yksi parhaista istuvuuksista ja kangas asettuu vaivatta tiiviisti ihoa vasten.

Innisfree It's Real Squeeze Mask

Kangas on myös aivan poikkeuksellisen ohutta ja jopa läpikuultavaa, mikä juuri tekee siitä hyvin miellyttävän käyttää. Ohut kangas voi kuulostaa siltä, että siihen imeytetty seerumi saattaisi haihtua nopeasti, mutta tosiasiassa kangas pidättää sisässään seerumia aivan uskomattoman hyvin ja pitkään ja voin ihan ongelmitta pitää näitä naamioita kasvoilla jopa yli 20 minuuttia.

Innisfree It's Real Squeeze Mask

Olen ollut todella ihastunut näihin naamioihin ja jokainen tähän mennessä kokeilemani versio on ollu hyvä. Näille lähteekin siksi todella suuri suositus!

Innisfree It’s Real Squeeze Mask -kangasnaamioiden myyjät löytyvät eBaysta täältä*. Naamioita myydään niin yksittäin kuin erikokoisina setteinäkin ja suosittelen ehdottomasti rohkeasti tilaamaan tällaisen vähän reilumman kokoisen setin, jotta iholle voi kokeilla erilaisia verisioita ja jemmoista löytyy erilailla vaikuttavia tuotteita.

Innisfree It's Real Squeeze Mask

Onko joku muu sattunut kokeilemaan Innisfree It’s Real Squeeze Mask -kangasnaamioita?


Lue myös nämä postaukseni:

Miksi kangasnaamioita käytetään Miten kangasnaamioita käytetään Miten eBay toimii

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (19)
 1. Charming Nails
  24.4.2017, 13:59

  Joo näitä on tilattava! Huomasin että omat kangasnaamiot on vanhentuneet 2012 :DD kyllä mä niitä käytin kun en halua roskiinkaan heittää mutta tehot oli vähän hiipuneet 🙂

  1. Apua 😀

 2. Nää oli pakko laittaa myöskin tilaukseen muiden kangasnaamioiden lisäksi. Ja oli luotava tili ebay:n ihan vaan koska kovasti olit kangasnaamioita hehkuttanut ja pitäähän niitä kokeilla 🙂 Muutakin toki lähti tilaukseen kun blogia aasialaisen kosmetiikan osalta selaili. :D)

  1. Toivottavasti tykkäät naamioista! 🙂

   Ebay on kyllä ihana (ja kalliiksi tuleva…) paikka mahtaville tuotelöydöille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *