Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mitä etsiä aleista?

Alennusmyyntikausi on huipussaan, mutta mitä niistä alennusmyynneistä kannattaisi sitten katsoa?

Alennusmyynteihin saatetaan tilata erityisesti jotain tiettyjä tuotteita myytäviksi, mutta pääideana on, että kosmetiikkafirmat myyvät ulos valikoimista poistuneita tuotteita ja sävyjä.

Yksi yleinen ja asiakkaita usein suuresti hämäävä tuoteryhmä ovat tuoksusarjojen myymälöiden valikoimista poistuvat vartalovoiteet. Suuresti hämäävä siksi, ettei vartalovoiteisiin ole lähestulkoon koskaan tarjolla testereitä ja niiden testerit onkin korvattu saman tuoksun hajuvedellä. Hajuveden ja vartalovoiteen tuoksut eivät tietenkään mene aina ihan yksi yhteen, mutta tuoksu on tehty samaan sarjaan kuuluvaksi.

En pysty edes laskemaan niiden asiakkaiden määrää, jotka ovat aikoneet ostaa vartalovoiteen luullen sitä hajuvedeksi ja yllättyneet, kun olen kassalla varmistanut heidän ostoksensa toteamalla ikäänkuin ohimennen, että ”Tämä onkin todella kivan tuoksuinen vartalovoide,” jolloin he tietysti huudahtavat, että eivät he halua vartalovoidetta vaan tuoksun. Lähes yhtä suuri onkin sitten myös niiden asiakkaiden määrä, jotka kiukustuneena sitten toteavat, että miksi tuotteen edessä on sitten hajuveden testeri. Monien on vaikeaa käsittää, ettei vartalovoiteisiin yksinkertaisesti lähetetä läheskään aina testereitä ja että hajuvesipullo on antamassa osviittaa vartalovoiteen tuoksusta, sillä ne kuuluvat samaan tuoksusarjaan. Minulle on joskus jopa suututtu asiasta (sillä minun vikanihan se nimenomaan tietysti on).

Niin tai näin, mutta alennusmyynneistä löytyy usein tuoksusarjojen ihania vartalovoiteita, sillä niiden myynti ei ole kovin suuri ja oikeastaan jokaisessa alennusmyynnissä jotain myydään ulos, jotta uudempien tuoksujen vartalovoiteet mahtuvat taas hyllyihin -ainakin kokeiluluontoisesti, kunnes ne taas myydään seuraavassa alennusmyynnissä ulos yhä uudempien tuotteiden vuoksi.

Muistatteko tämän hajuvesien vartalovoiteisiin liittyvän postauksen?

Käytättekö hajuvesisarjojen vartalovoiteita? Aiotteko etsiä niitä alennusmyynneistä?

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Tykkäisin käyttää, mutta ne tuppaavat yleensä olemaan tosi kevyitä lotioneita. Oma ihoni tarvitsee tehokkaampaa kosteutusta ja tykkään paksummasta koostumuksesta.

  Sen sijaan saatan sekoittaa tuoksuvartalovoidetta paksumpaan rasvaan tai ottaa rasvaa kädelle, suihkauttaa siihen hajuvettä ja levittää sitten iholle.
  -Tiia

 2. Anonyymi

  Tämä ei varsinaisesti liity aiheeseen, mutta bongasin Emotionin alesta Fruttinin muutamia vartalotuotteita (3 eri tuoksusarjan), ja ostin pari body lotionia. Tietääkö joku, onko S-ryhmä ottanut nämä tuotteet valikoimiinsa pysyvästi tai saako niitä muista kaupoista Suomessa? Tietääkseni siis näitä ei ole ennen Suomesta saanut ja tahtoo niiiin kovasti tehä enemmänkin tuttavuutta näiden kanssa! <3

  Nettikaupasta toimittavat Suomeen, mutta postikulut on 17-21 e, vähän turhan tyyristä.

  En toisaalta ihan hirveesti viittis näitä VIELÄ roudata varastoon kun kaapit pursuaa muutenkin…. 😀

  -Mari-

 3. Anonyymi

  Mie ostin fruttineita sokokselta ja kysyin kuuluvatko normaalivalikoimaan. Eivät kuulemma kuulu. Ovat vain alessa.

 4. Anonyymi

  Kiitos anonyymi vastauksesta! Ei kyllä itelleni tullu mieleen edes kysyä kaupasta…. 😀 Tilasin niitä äidiltäni mukaan kun menee loppuviikolla Saksaan. 🙂

  -Mari-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *