Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mistä aiheesta tahtoisit lukea? Vastaa nopeaan kyselyyn!

Minulla on suuri toive, että löydämme meille töihin pian uuden ihmisen elevenin Suomen maapäälliköksi ja minä saan astua sivuun nykyisestä pestistäni ja keskittyä blogiini. Tahdon pysyä tulevaisuudessakin mukana yrityksemme kuvioissa jossain määrin, sillä tuntuuhan Suomen eleven minulle kuin omalta yritykseltäni, mutta tulevaisuudessa haluan silti päästä antamaan suurimman huomion blogilleni.

Ostolakossa Virve Postaukset - 1

Olen ilokseni saanut tehdä heinäkuun ajan päivätyössäni nelipäiväistä työvikkoa, mikä tarkoittaa, että minulla on iltojen lisäksi ollut nyt kolme päivää viikossa aikaa keskittyä blogiin (kuinka ihanaa onkaan saada keskellä viikkoa aina yksi vapaapäivä töistä!). Minulla onkin valtavasti suunnitelmia ja postausideoita, joita palan halusta päästä toteuttamaan ja julkaisemaan. Tuntuu myös, että koti on täynnä toinen toistaan jännempiä tuotteita, joissa kaikissa on joku erityinen juttu, josta tahdon saada kertoa teille.

Ostolakossa Virve Postaukset - 1

Samalla haluaisin kuitenkin varmistaa, että tulen tulevaisuudessakin tuottamaan blogiini nimenomaan sellaista sisältöä, mitä te haluatte lukea. Koen, että kirjoitan parhaat postaukseni tuotteista ja jutuista, joista olen itse aivan innoissani, mutta ehkä on olemassa tuotteita ja tuotemerkkejä, joista en ole edes tajunnut innostua, vaikka ehkä olisi kannattanut?

Ostolakossa Virve Postaukset - 1

Olen kirjoittanut viimeaikoina todella paljon aasialaisesta kosmetiikasta, sillä siihen liittyvät postaukset ovat olleet hyvin suosittuja. Itseasiassa niiden (ja varmasti myös muiden tekijöiden) myötä blogini kävijämäärä on noussut tänä vuonna 50%, mikä on aivan huikea nousu!

Syy siihen, miksi aasialaista kosmetiikkaa on näkynyt blogissani yhä enemmän on ollut myös siinä, että olen kaiken kiireen keskellä kokenut, että sujuvimmat postaukset tulevat nimenomaan tuotteista, joista olen itse aivan innoissani. Silloin sanat juoksevat näytölle kuin itsestään eikä postauksen luominen tunnu edes varsinaisesti työltä. Erityisesti aasialainen kosmetiikka onkin saanut minut viimeaikoina innostumaan nerokkailla keksinnöillään ja laadukkailla tuotteillaan, joiden teknologia ja innovatiivisuus on valtavan harppauksen edellä länsimaista.

Ostolakossa Virve Postaukset - 1

Minusta olisi kuitenkin ihanaa voida olla varma, että tuotan blogiini juuri sellaista sisältöä, jollaista te tahdotte sieltä löytyvän, sillä pidän kosmetiikkablogia voidakseni jakaa parhaita tuotevinkkejä ja kosmetiikkaideoita muille ja saadakseni fiilistellä minua innostavista jutuista ihmisille, jotka myös innostuvat niistä.

Koska minulla on tulevaisuudessa toivottavasti vielä entistäkin enemmän aikaa paneutua tuottamaan blogiini kiinnostavaa sisältöä, olisinkin nyt erittäin kiitollinen, jos ehtisitte kertoa, mistä aiheista teitä kiinnostaa blogissani lukea. 

Tein tätä varten hyvin simppelin kyselyn, johon ei tarvitse jättää mitään omia tietojaan tai joka ei muutenkaan vaadi muuta, kun klikkailemaan täpin niiden aihepiirien kohdalle, joista itse kokee kiinnostavaksi blogistani lukea.

Jätin kyselyyn myös kentän muille postaustoiveille, mutta niitä (ja muutakin palautetta) voi antaa myös tämän postaukseen kommenteissa. Jos teillä on siis mielessä joku erityinen aihe tai tietty tuotemerkki, josta blogistani haluaisitte lukea, niin nyt olisi täydellinen hetki ilmiantaa se. Kaikki teidän antamanne vastaukset ovat minulle kullanarvoisia ja auttavat varmistamaan, että tuotan blogiini sellaista sisältöä, jonka mahdollisimman moni kokee kiinnostavaksi. Kiitos siis jo etukäteen kaikille, jotka ehtivät ottaa pienen hetken kyselyyn vastaamiselle!

Kyselyyn pääset tästä.

Kommentit (22)

 1. Reeta

  Toivoisin postausta kasvoöljyistä. Olit kirjoittanut sellaiset ainakin biothermin ja lorealin öljyistä, mutta kaipaisin niitä lisää! Ja myös aasialaisia sellaisia jos sinulla on tullut vastaan hyviä ja halpoja löytöjä. En kuluta kosmetiikkaan hirveästi rahaa ja joku 50 euron kasvoöljy tuntuu ihan hirveältä summalta pulittaa vaikka öljy kestäisikin kauan 🙁

  • Virve Vee

   Yes, näihin täytyy syventyä! 🙂

 2. Niina

  Mäkin toivoisin enemmän kokoavia postauksia, top 10 pparhaat seerumit/essencet/kosteusvoiteet/tuuheuttavat ripsarit. Täällä on niin paljon ihania arvosteluita, joista on hankala päättää mikä oikeasti on paras tai mitä eroa milläkin tuotteilla on 🙂 eikä sillä ole väliä vaikka uusi top 5 postaus tulisi puolen vuoden välein 😉 muuten on kommentoitava samaa – ainoita blogeja joita luen ja tänne eksyy useamminkin viikossa! On ihana tietää että täällä odottaa lähes aina jotain uutta mielenkiintoista luettavaa 🙂

  • Virve Vee

   Joo, näille on varmasti tarvetta. Lupaan tehdä näitä enemmän. 🙂

   Ja kiitos ihanasta palautteesta. <3

 3. Eve

  Postaus hyvistä kynsilakoista!! Suuri osa on surkeita. En edes ymmärrä kuinka voidaan tehdä niin huonolaatuisia lakkoja. Kaikki vinkit kunniaan

  • Virve Vee

   Tästä on itseasiassa todella hankalaa tehdä postausta, sillä kynsilakkojen käyttäytymiseen kynsillä vaikuttaa niin moni erilainen tekijä ja monesti ratkaisevassa roolissa ovatkin itse käyttäjän kynnet ja elämäntavat aina kynsien huokoisuuudesta hiustenpesutottumuksiin asti eikä niinkään kynsilakan laatu (jolla toki on myös jossain määrin väliä). Jos aiheesta kiinnostaa lukea lisää, niin tämä ja tämä postaus kannattaa kurkata. 🙂

   Lupaan silti kerätä kuitenkin postauksen, joka kokoaa yhteen omat lakkasuosikkini! 🙂

 4. Tanja

  Blogis on huippu! Oon lukenut tätä jo about 18 vuotiaasta asti(piakkoin tulee 26v mittariin) vai kauankos tää blogi on ollu olemassa 😮 Sussa on hassun pelottavan paljon samaa kuin itsessäni(niin ulkoisesti kuin myös moonet kiinnostuksenkohteet jne) niin tottakai kiinnostaa lukea tätä 😀 Varsinkin aasialainen kosmetiikka kiinnostaa, nelisen vuotta oon käyttänyt aasialaisia(lähinnä japanilaisia ja korealaisia)tuotteita ja siksi on ihana lukea täältäkin uusia tuoteideoita ja kaikkea uutta. Mitään moitittavaa en vain keksi, paitsi että voisit vaihtaa nuo kaksi blogikuvaa mitkä näkyy joka sivulla uudempiin, mielestäni tuo musta mekko ei imartele sua parhaiten. Nätimmät kuvat mun vinkkinä vaikka nätti olet noissakin 🙂 Ja muuten jatka samaan malliin! Oot varmasti mahtava tyyppi ja blogisi on awesome! 🙂

 5. Hanna

  Toivoisin postausta The Ordinary Retinol 2- tuotteesta ja muutenkin retinolista. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *