Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mission: Eliminate Blackheads

Minulta kysellään usein vinkkejä mustapäistä eroonpääsemiseen, mutta olen ollut melko huono antamaan niitä. Tämä johtuu ihan siitä, että pyrin vinkkaamaan lähinnä vaan tuotteita, joiden vaikutuksen olen itse voinut todeta, mutta mustapäät ovat asia, joiden kanssa minulla ei koskaan ole ollut suurempaa ongelmaa. Minulla on ainoastaan ollut yksittäisiä hailakoita mustapäitä, mutta ei mitään selkeästi näkyvää mustapääongelmaa, joten en ole kunnolla voinut todeta tuotteiden konkreettisia vaikutuksia.

Tästä huolimatta moni on pyydellyt minulta usein vinkkejä mustapäiden hoitoon, joten tänään esittelyssä on yksi tuote, josta olen kuullut monelta muulta kehuja heidän taistelussaan mustapäitä vastaan.

Kyseessä on kasvoöljy. Kyllä, kasvoöljy, vaikka ongelmanasi olisi ihon rasvoittuminen ja epäpuhtaudet.

Clarinsin 100% puhtaita kasviuutteita sisältävä Lotus Face Treatment Oil on seka- ja rasvaiselle iholle tarkoitettu hoitoöljy, josta todella moni on kertonut saaneensa apua tukkeutuvalle iholleen ja varsinkin mustapäilleen -sekä samalla kosteutusta mahdollisesti kuivemmille kasvojen ihoalueilleen.

Tuote sisältää lootuksen kukan öljyä ja salviaa, jotka normalisoivat ihon talineritystä sekä rosmariinia ja kurjenpolvea, jotka supistavat ja puhdistavat ihohuokosia. Näiden lisäksi siinä on kamomillaa, joka rauhoittaa ja lisää ihon pehmeyttä ja hasselpähkinäöljyä, joka puolestaan kuulemma ehkäisee liiallisen nesteen haihtumista ja ihon ennenaikaista vanhenemista.

Moni on kertonut tuotteen paitsi ”liottaneen” heiltä mustapäitä, myös sen vähentäneen heidän ihonsa kiiltelyä päivän aikana. Tämän lisäksi iho on kuitenkin myös tuntunut kosteutetulta!

Tuotetta on tarkoitus käyttää nimenomaan yötä vasten ja koska kyseessä on öljy, toimii se parhaiten joko vielä kasvoveden jäljiltä kostealle iholle levitettynä tai uuden pipettipakkauksensa ansiosta kämmenellä kasvoveteen sekoitettuna. Tämä siis tarkoittaa sitä, että kämmenelle tipautetaan pari pisaraa alkoholitonta kasvovettä (alkoholittomuus on kuulemma tärkeää) ja sen jälkeen kaksi tippaa öljyä, minkä jälkeen vesi ja öljyt miksataan yhteen kämmeniä yhteen hieroen ja lopuksi sekoitus taputellaan ja hierotaan kasvoille ongelma-alueille keskittyen.

Tuloksia alkaa yleensä näkymään jo melko nopeasti, mutta viimeistään neljässä viikossa huomaa varmasti eron ihossaan. 40 millin pipettipullo maksaa noin 45 euroa, mutta kahden tipan päivätahdilla käytettynä se on myös erittäin riittoisa.

Onko tuote jollekin teistä tuttu? Onko joku saanut tästä apua iholleen?

Kommentit (17)

  1. Anonyymi

    Aiheuttaako hiusmaskaratat allergiaa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *