Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Missha Signature Wrinkle Filler BB

Olen jo muutamaan kertaan maininnut aasialaisen BRTC:n Jasmin Water BB-voiteeni saaneen uuden seuraajan ja lupaillut postailla tuotteesta teille enemmänkin, mutta asia on aina jäänyt hieman.  Uusi asuntoni on kuitenkin sen verran valoisa ja tavaratkin mukavasti paikoillaan, että bloggaamiseen on tullut aivan uusi into, joten sain vihdoin tämänkin postauksen toteutukseen.
 
Tällä hetkellä minulla on nimittäin käytössäni ylivoimaisesti paras BB-voide, jonka olen iholleni koskaan kokeillut. Eteläkorealaisen Missha-merkin  Signature Wrinkle Filler BB-voide on nimittäin osoittautunut käytössä aivan loistavaksi tavaraksi!
Muistatteko ystävämme Pierren, joka piipahti blogissani syksyllä tekemässä pienen makeunder… makeoverin? Pierre kävi jonkun aikaa sitten Aasiassa ja pääsi ensimmäiseksi miespuoliseksi ihmiseksi, jota olen koskaan pyytänyt tuomaan minulle meikkituliaisia. Pierren ammattitaito oli ehtinyt vakuuttaa minut yhteisen meikkihetkemme vaikutuksesta ja tarkkojen kuvallisten ohjeiden kanssa tämäkin shoppailu suoritettiin ammattitaidolla ja minä sain käsiini tämän hurjasti kehutun BB-voiteen.
Upeaan pakkaukseen pakattu ja hauskan näköisesti pullotettu BB-voide on muista Misshan vastaavista eroava siinä mielessä, että tämän pitäisi tasoittaa ihon pieniä juonteita aivan erityisen hyvin. Itseäni ei tuo juonteidentäyttö nyt niinkään kiinnostanut, mutta jos satutte muistamaan, olin kokeillut tätä jo aiemmin pienen näytepussillisen verran ja paloin halusta saada tuotteen kunnolla käyttööni. Parin käyttökerran kokeilu kun on ihan eri juttu kuin jatkuva käyttö.
 
Spiraalikierteillä purkkiin pakattu tuote tulee ulos epätasaisen värisenä, mutta osat sekoittuvat toisiinsa tuotetta iholle levittäessä. Itse valitsin (käsittääkseni vaaleimman) sävyn numero 21, joka sulautui iholleni melko hyvin. Muissa Misshan BB-voidelaaduissa on olemassa vielä tätäkin vaaleampaa sävyä numero 13, mutta tästä tuota sävyä ei käsittääkseni ollut saatavilla.
 
Olen aiemmin aina voinut sanoa ihoni olevan muuten hyvässä kunnossa, mutta sen kaipaavan vain vähän punoituksen tasoitusta, pisämien häivytystä ja tummien silmänalusien peittoa. Nyt ihoni on kuitenkin ryhtynyt pieneen kapinaan ja napannut suun ympäristöön muutamia punoittavia näppyjäkin, joiten peitettävää on hieman enemmänkin.
Misshan BB-voide kuitenkin tasoittaa ihoni sävyä ja pintaa aivan loistavasti. Tuote on koostumukseltaan miellyttävän täyteläinen ja hieman rasvaisen paksuhko, mutta iholle silti ohuena ja kevyenä liukuva ja kuitenkin puoli mattaisen tuntuisena jäävä- Tämä onkin varmasti parhaimmillaan normaalista hieman kuivemmalla iholla eikä niinkään selkeästi rasvaisemmalla iholla.
Iho jää tämän jäljiltä kauniin heleäksi ja kuulaan näköiseksi, mutta hyvin tasaisen väriseksi.
Olen tykännyt aivan suunnattomasti tästä BB-voiteesta sen ihanan levittyvyyden, hyvän keston sekä loistavan ihollemukautumisen ansiosta. 
Minulla on kotona kaksi muutakin Misshan BB-voidetta eBayn kautta tilaamissani tavallista pienemmissä 20 ml tuubeissa. Palaan noihin kahteen omissa postauksissaan, sillä olen ollut niin kiintynyt tähän ihanuuteen, etten ole edes halunnut käyttää muita tuotteita.
Oletteko te käyttäneet Misshan BB-voiteita? Mikä on ollut suosikkinne?

Kommentit (18)

 1. Anonyymi

  Voi harmi. Minulla oli tuosta näyte, mutta annoin sen pois, kun oletin sen olevan liian tummaa. Tuossa on myös eucalyptusta, minttua ja tea tree-uutetta, mutta et ilmeisesti ole kokenut ihoa ärsyttäväksi? Voihan se vaikuttaa, että eri aineita on niin paljon.

 2. Myy

  Oooh – eBay – klikklik – MUN.

  No, oli sille tarvettakin, kun just puristelen yhdestä Skinfoodista viimeisiä tippoja.. 🙂

 3. Petra

  Oletko kokeillut tuota perfect coveria? Törmäsin meinaan sävy ongelmaan kun normisti käytän tota pc:tä sävy 21 ja tilasin tästä signaturesta näytteet samaa sävyä ja se veti mun ihon ihan harmaaks ja siis pcssä sävy on just hyvä.

 4. Anonyymi

  kiva lukea hyviä kokemuksia sarjasta, meillä on ollut Missha tammikuusta asti verkkokaupassa 🙂 http://www.kauneuskeskuslux.fi/verkkokauppa/. Kaikkia tuotteita ei vielä löydy, mutta yritetään täytellä varastoa pikkuhiljaa 🙂 terv. Marjoriina

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *