Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Missä menee kroppavoiteen kipuraja?

No niin, neiti olisi jälleen käyttänyt loppuun parit vartaloemulsiot.

Ensimmäisenä kului loppuun Shelley’s:in Cocoa Butter -vartaloemulsio, josta yllätyksekseni tykkäsin kovastikin. Ostin tämän itse jostain halpahallista, mutta nyt näitä näyttäisi juuri saavan Anttiloistakin halvalla. Purkilla taitaa olla hintaa n. 2 euroa, minkä muistaakseni omastanikin purkista maksoin. Ei siis ollenkaan paha hinta siihen nähden, että tavaraa on 400 ml!

Tämä oli koostumukseltaan kevyehkö, muttei kuitenkaan mitään ihan liirua. Itse tykkään eniten täyteläisistä vartalovoiteista, ja tämä oli jo hieman sillä rajalla, etten ollut ihan täysin varma, oliko koostumus täysin mieleeni. Näin hikisinä kesäöinä kyllä tykkäsin, mutta muuten en välttämättä niin paljoa.

Tämä kuitenkin kosteutti ja pehmensi ihoa hyvin ja imeytyikin iholle melko hyvin. Myös tuotteen nimen mukainen tuoksu miellytti nenääni.

Tämä oli siis ihan mukava tuote, ja käyttäisin tätä mielelläni ehkä lisääkin, mutta jotenkin tämäkin vain kuitenkin hukkuu massaan, joten tuskin tulen ostamaan tätä enää toiste.
Kun on kokeillut elämänsä aikana satakunta erilaista vartalovoidetta, ei loppujen lopuksi kovinkaan moni niistä erotu valtavirrasta suuresti suuntaan tai toiseen. Tämäkin menee siis siihen ”voin suositella, jos haluat kivaa peruskosteuttajaa” -kategoriaan, jonka tuotteista minulla ei ole pahaa sanottavaa, mutta jonka tuotteet vaan eivät tehneet minuun mitään suuren suurta vaikutusta.

Toinen loppunut vartalovoide oli Clarinsin Moisture-Rich Body Lotion (100 ml tuubi), jonka ihanan täyteläisestä ja jopa hieman öljyiseksi iholla sulavasta koostumuksesta tykkäsin kovasti. Tuote oli nimenomaan kuivalle iholle tehty, joten koostumuskin oli sen mukainen. Ei ehkä hikisten kesäöiden tuote, mutta muuten todellakin minun makuuni.

Iho jäi tämän jäljiltä ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi, mutta en silti ehkä sanoisi tämän olevan sen noin reilun kolmenkymmenen euron arvoinen, mitä tästä (muistaakseni) kaupassa pyydetään. Tai siis hyvä tuotehan tämä ehdottomasti on, eli ehkä oikeampi muoto olisi sanoa, etten itse ikinä olisi valmis maksamaan vartalovoiteesta kolmeakymmentä euroa.

Itseasiassa olisikin mielenkiintoista kuulla, missä menee teidän kipurajanne vartalovoiteiden hinnan suhteen. Paljonko siis olisitte valmiita maksamaan vartalovoiteesta?

Kommentit (21)

  1. Kaneli

    Kipurajani on siinä 40e hujakoilla. Jos tuote todella toimii niin maksan siitä ihan mielelläni 🙂 Yleensä niiden voiteiden hinta joita ostan on pyörinyt kuitenkin siinä 20 eurossa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *