Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Missä meikata?

Blogissani on viikonlopun aikana julkaistu kaksi meikkaamiseen liittyvää videota, joiden seurauksena minulle heräsi mieleeni kysymys, johon tahtoisin kuulla teidän vastauksianne.
Minua siis kiinnostaisi tietää, missä te meikkaatte.
Meikkaatteko istualteen vai seisaalteen? Makuuhuoneessa kampauspöydän ääressä, kylpyhuoneessa vessanpöntönkannella istuen, eteisen peilin edessä seisten, ruokapöydässä istuen vai keittiön lattialla hengaten? 
Mikä on se paikka ja se asento, jossa teiltä homma parhaiten sujuu? Käytättekö pientä käsipeiliä, pöydällä seisovaa kasvopeiliä vai täytyykö teidän saada eteenne isompi peili?
Itse meikkaan tosiaan aina seisten ja käsieni on oltava vapaina, joten meikkaan ison kokovartalopeilin edessä seisoskellen. En osaisi meikata pientä käsipeiliä pidellen enkä kykenisi toimimaan istualteen. Tykkään siitä, että kotona meikatessani meikkini ovat levällään kokovartalopeilini edessä, jolloin koen itse homman olevan miulle helppoa ja näppärä.
Miten siis teillä?

Kommentit (58)

  1. Vilma

    Meikkaan mieluiten ison ruokapöytäni ääressä istuen ja katson samalla YouTubesta kauneusvlogeja. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Talviaikaan täytyy aamusin tosin tyytyä ihan vessan peilikaappiin seisten, kun luonnonvalo ei riitä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *