Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Miss Raikastettu Mattajalka?

Minun piti saada töihin uusi jalkavoide ja koska te olette niin kovasti toivoneet postauksia luonnonkosmetiikasta, päätin hankkia sen nimenomaan Weledalta.

Weledan Foot Balm lupaa virkistää ja hoitaa väsyneitä jalkoja ja jopa ehkäistä voimakasta hikoiluakin. Itseasiassa tämä lupaa tarkemmin tutkittuna melko paljonkin:

Weledan Foot Balm on itseasiassa ”mattaisimman” lopputuloksen jättävä jalkavoide jos näin nyt vaan voidaan jalkavoiteesta puhuttaessa sanoa. Levitettäessä voide tuntuu keskipaksulta ja virkistävältä, mutta tuote imeytyy jalkoihin kuitenkin yllättävän nopeasti jättäen ne rasvattomiksi ja ikäänkuin ohuen suojaavan kerroksen alle.

Tämä on itseasiassa ensimmäinen jalkavoide, jota voin ihan oikeasti kuvitella käyttäväni myös päivällä jalkojen hikoillessakin! (Normaalistihan meno menee yhdeksi liukasteluksi, mikäli lähden hikoilemaan jaloilla, joihin olet laittanut aiemmin jalkavoidetta.)

Foot Balm tuoksuu raikkaan sitruksiselle, eli tämä myös freesaa jalat tuoksunsakin puolesta.

Omille seisomatyöläisyyden kuivattamille jaloilleni tämä ei täysin riitä kosteutus- ja pehmitystehojensa puolesta, sillä tahdon yöksi jotain täyteläistä ja rasvaisempaa, mutta niille, jotka tahtovat nimenomaan virkistävän voiteen, joka ei saa jäädä tuntumaan jaloissa nihkeän rasvaiselta, on tämä oikea löytö. Voide nimittäin on ihan oikeasti tuntunut kadonneen ihan parissa minuutissa sen levittämisen jälkeen, minkä jälkeen jalat tuntuvat vain kosteutetuilta ja virkistyneiltä.

Suosittelen kevyempää jalkavoidetta hakeville siis täydestä sydämestäni!

Onko tämä tuttu tuote jollekin teistä?

Kommentit (16)

  1. Anonyymi

    Ostolakossa on juuri mainio sen vuoksi että Virve kirjoittaa kaikenlaisesta kosmetiikasta, markettituotteista lähtien. Itse pidän erityisesti näistä luonnonkosmetiikan löydöistä mutta myös muusta kosmetiikasta on kiva saada tietoon ne mahdollisesti itselle parhaiten sopivat helmet. Annetaan nyt Virven ihan itse päättää mistä hän kirjoittaa, lukeahan ei pakko ole jos ei miellytä!!
    -Minna

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *