Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Miss Manga Punky, minäkö??

Kun menin tänä kesänä jälleen töihin, oli minua vastassa viisikymppinen kollegani, joka on ollut jo vuosia vannoutunut selektiivisen kosmetiikan käyttäjä ja joka ei minun mielikuvissani koskenut halvempiin kosmetiikkamerkkeihin kuin pakon edessä. Ja heti kun näimme kertoi hän löytäneensä uuden suosikkiripsivärin, jonka nimen kuullessani meinasin pudota pyllylleni naurusta räkättäen. 
Minua ei naurattanut varsinaisesti itse ripsiväri vaan hänen suustaan kuulemani yhtälö. Tämä nainen, joka oli jo pitkään hehkuttanut minulle aina Lancomen ripsivärisuosikkiaan ja pyöritellyt silmiään edullisimmista ripsiväreistä puhuttaessa kertoi nyt minulle, että hänen uusin suosikkiripsivärinsä on L’Oréalin Miss Manga Punky Mascara.

Voin kertoa, ettei tyyppi ollut tosiaankaan sellainen, jonka olisin osannut odottaa voivan ihastua mihinkään ”halpispuolen” ripsiväriin saati sitten edes kokeilevan sellaista, jonka nimessä tulevat esiin sanat ”manga” ja ”punky”.
Tiesin, että kollegaani ja minua yhdisti rakkaus runsaisiin ripsiin, joten minun oli tietysti itsenikin pakko kokeilla ripsiväriä pienistä ennakkoluuloistani huolimatta. Eniten minua epäilytti ripsivärimassa, sillä se oli melko kosteaa enkä ole omien aiempien kokemusteni pohjalta koskaan onnistunut saamaan löysähköllä ripsivärikoostumuksella tarpeeksi näyttävää lopputulosta.
Mutta tämäpä tosiaan yllätti. Kyllähän se sitä runsautta tosiaan toi eikä vetojakaan tarvittu montaa eikä massakaan ollut ripsissä sitten loppujen lopuksi yhtään liian kosteaa ja oli jopa oikein hyvin kerrostettavissa  Näitä kuvia ottaessa ripsivärini oli ollut avattuna ja käytössä jo pari kuukautta, joten sen erottelukyky ei ollut enää ihan yhtä täydellinen kuin alussa, mutta minulle se kyllä kelpaa edelleen hyvin.
Pidän siitä, kuinka ripsiväri piirtää ripset kunnolla esiin vähällä vaivalla ja antaa niille sekä pituutta että tuuheutta. Kuten olen viimeaikoina useasti maininnut tykkään tällä hetkellä eniten meikistä, jossa  pääpaino on freesissä pohjassa ja huomio kiinnittyy runsaisiin ripsiin.
Vaaleanpunainen Miss Manga Mascara ei ollut minun makuuni (pitihän sekin vertailun vuoksi kokeilla), sillä sen tekemä jälki oli liian kevyttä, mutta tästä Punky-versiosta minä pidin heti ja kovasti. Ja harvoinpa on ripsiväriä, joka on heti jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien ässä!
Tästä ripsiväristä taisi kertaheitolla tulla yksi omista suosikeistani edullista ja tuuheuttavaa ripsiväriä kysyttäessä! En nyt heti ensimmäisenä sanoisi, että Miss Manga Punky kuulostaisi minunkaan ripsivärini nimeltä, mutta näin tässä vaan kävi. 
Muita L’Oréal Miss Manga Punky Mascarasta syttyneitä?

Kommentit (22)

 1. Anonyymi

  Viimeiseen asti vältän L'orealin kosmetiikkaa. Surullisen kuuluisa julmista eläintesteistään. Mutta onhan se saatava tuuheat ripset, vaikka kaneilta kidutetaankin kirjaimellisesti silmät päästä näillä aineilla. Ymmärrän (tai no en oikeastaan), jos joku käyttää muuta kuin cruelty-free kosmetiikkaa, mutta välttäkää nyt hyvät ihmiset näitä pahimpia merkkejä. Turhamaisuus on ihan jees, mutta ei mene eläinten hyvinvoinnin edelle. Googlatkaa eläinkokeista joita L'oreal tekee, järkyttävää ja niin turhaa. :/

  • virve

   Blogissa saa esittää mielipiteitä, mutta tuollaisten väitteiden tukemiseksi täytyy olla jo sitten esittää faktaakin eikä vaan todeta, että googlettakaa eläinkokeista. Eli laitathan asiallisia lähteitä myös. 🙂

   EU:ssa on eläinkoekielto, johon liittyen suosittelen lukemaan tämän postauksen. Sen jälkeen ymmärtää enemmän siitä, miksi eläinkokeita ei ole järkeäkään tehdä "salaa":
   Tässä aiheeseen liittyvä aiempi postaus: http://www.ostolakossa.com/2014/12/inside-industry-13-kosmetiikan.html

   Eikö muuten muutenkin ollut niin, että jo ennen eläinkoekieltoa vain hyvin pieni prosentuaalinen osa EU:n eläinkokeista tehtiin kosmetiikan tarkoituksiin suurimman osan kokeista mentyä lääketeollisuuden ja muun kemianteollisuuden tarkoituksiin?

 2. Anonyymi

  Täällä ripsivärin suurkuluttaja… Meninpä sitten postauksesi innoittamana ostamaan tämän ripsarin. Olen ollut vuosia vannoutunut Oriflamen The One 5 in 1 Wonderlash -ripsarin käyttäjä. Ja minä kun olen kokeillut kaikkea, kallista, ökykallista, halpaa, keskihintaista ja Oriflamea voittanutta ei ole tullut vastaan. Nyt taisi löytyä hyvä kilpailija. Olen rakastunut!

  • virve

   Mahtavaa kuulla!! 🙂

 3. Anonyymi

  Jokin aika sitten ostin tämän ripsivärin, mutta en tykkää siitä lainkaan! Tai sitten en osaa käyttää sitä.. Jotenkin väriä tulee harjaan aivan liikaa ja tällä harjalla saan vain paakkuiset, yhteen kasautuneet ripset 🙁

  • virve

   Ikävä kuulla. :/ Riippuu varmasti todella paljon omista ripsistä, että millainen koostumus on niille optimaalisin sekä tietysti siitä, millaista lopputulosta hakee. Eli en epäile, että käyttötaidoissasi on mitään vikaa, taitaa vaan olla niin, ettei teitä vaan harmi kyllä ole tarkoitettu yhteen. :/

 4. Anonyymi

  heippa osaatko susositella ripsiväriä joka pitää hyvin taivutuksia ?

  • virve

   Vedenkestävät ripsivärit pitävät taivutuksia aina vesiliukoisia paremmin. 🙂

 5. Tämän kesän lempparimaskara: hippiripsari! – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Kerroin jo viime kesänä ihastuneeni työkaverini vaikutuksesta aiemmin lanseerattuun Miss Manga Pu…, joten tottakai halusin tietää, millainen tämä jatko-osa on. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *