Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Minuutissa kestävään bilekuntoon

Olen viimeaikoina jauhanut jo useampaan otteeseen, kuinka innostunut olen nykyään kevyestä meikkilookista. Myönnän kyllä avoimesti, että siinä viehättää tällä hetkellä paljon myös sen helppous. Aamuisin meikkaaminen on niin paljon nopeampaa, kun silmämeikistä voi pudottaa pois luomivärin ja rajaukset ja aikaa säästyy ainakin se viisi minuuttia ellei joskus enemmänkin.
Tämän vuoksi tykkään kuitenkin tuotteista, joilla tuosta pehmeästä ja massaanhukkuvasta päivämeikistä voi nopeasti loihtia jotain muuta. Tänään esittelyssä onkin yksi sellainen tuote, joka muuttaa tylsän meikkilookin nopeasti aivan erilaiseksi.
Esittelyssä on nimittäin L’Oréalin Infallible 24 H Lipcolor, joka ei ole enää edes huulipuna tai huulikiilto, vaan jonka kanssa mennään suorastaan jo huulimaalien puolelle.
Kaksipäinen huulimeikkituote on oikeastaan kuin klassisen Max Factorin Lip Finity -huulimaalin päivitetty versio.
Huulille levitetään ensin varsinainen huulimaali, joka kuivuu niille ohuena ja kevyenä jättäen pinnan, joka kestää huulilla läpi päivän syömisestä ja juomisesta huolimatta ja jonka saa pois vasta poistoaineella poistaessa.
Tämän varsinaisen väripinnan päälle puolestaan levitetään kosteutusta ja kiiltoa antava huulirasvamainen tuote, joka takaa sen, etteivät huulet tunnu liian kuivilta.
Ykkösvaihe jättää huulille varsin näyttävän ja jo kevyesti kiiltävän lopputuloksen joka kestää täydellisesti kaiken mahdollisen. Koska teknologia on kuitenkin uudistunut meikkiteollisuuden puolella kovasti sitten entisaikaisen Lip Finityn ja muiden vastaavien, tuntuu tämä huulilla miellyttävän kevyeltä ja ohuelta eikä minulle tule ollenkaan sellainen olo, että tämä alkaisi ”lohkeilla” suuta availlessani. Päin vastoin tämä sulautuu huulille todella kauniisti.
Kun ykkösvaihe on kuivahtanut hetken sipaistaan päälle tosiaan hieman kiiltoa tuovaa väritöntä puikkoa, joka tekee huulimeikistä todella miellyttävän tuntuisen ja mehukkaan näköisen.
Minulla oli itselläni kokeilussa minulle töiden kautta päätynyt sävy 121 Flawless Fuschia joka ei muuten ole sieltä kevyimmästä päästä oleva tapaus!
Tämä on sävy, joka suorastaan vaatii pörröttämään tukan ja mutristamaan huulia, kokeilkaa vaikka!
Toisaalta sävy on myös sen verran sinipohjainen, ettei se varsinaisesti ole paras sävy hampaita ajatellen, eli huulia kannattaa todellakin mielummin mutristella.
Mutta siis katsokaapa nyt itse, kun tästä…
…mennään tähän ihan vaan huulimeikkiä äkkiä lisäämällä ja tukkaa vähän pörröttämällä. Helppoa kuin mikä!
Omien kokemusteni mukaan sävy kesti huulilla täydellisesti läpi päivän niin mehukkaiden nektariinien syönnistä viinin juomiseenkin ja on muuten ollut sellainen sävy, josta olen saanut töissä kehuja enemmän kuin mistään muusta sävystä aikoihin. 
Oletteko te kokeilleet L’Oréalin Infallible 24 H Lipcolouria tai muita vastaavia huulimaaleja?

Kommentit (26)

  1. Anonyymi

    Tahtoisin käyttää noita kirkkaita huulipunia joita mulla on useampikin, mutta hetken innostuksen päästä joudun aina totetamaan että kirkas/tumma puna vanhentaa lookia! Tummaihoisilla/-piirteisillä näyttää aina todella upealta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *