Minne se hehku katosi?

Pääsin kevään aikana työharjoittelun kautta tutustumaan yhteen aivan erityisen ihanaan ihonhoitotuotteeseen, joka on sittemmin jäänyt minulle vakikäyttöön sen röyhkeästi lopulta itselleni omittuani. Sorry, mutta tästä ei vaan voinut päästää irti!
Kevätlukukausi oli minulle melkoisen kiireistä aikaa ja se näkyi ihostani. Univelkaa kertyi, stressiä oli vaikka muillekin jakaa ja iho kuivui ja kiristeli, mitkä kaikki saivat aikaan sen, että ihon heleys alkoi katoilla. Kyselin vinkkejä kanssabloggaajilta ja sain vinkin Glamglow-merkin Thirstymud-kasvonaamiosta.
Jos tuotteen nimi on jo Glamglow ja se vielä lupailee pakkauksessaan välittömiä tuloksia, ei se varmasti voi mennä kovin pahasti pieleen. Eikä se kyllä todellakaan mennytkään.
Jykevään pahvipakettiin pakattu ja hyllystä värinsäkin puolesta taatusti erottuva naamio tervehtii pakkauksensa avaajaa varsin piristävällä tervehdyksellä. Ei sillä, että minusta olisi kovin hottikselta vielä silloin tuntunut, kun kuiva ja samea ihoni anoi minua avaamaan pakkauksen ja pelastavan sen tällä tuotteella…
Pakkausmateriaaleissa ei todellakaan ole säästelty, mutta kylläpä pakkauksesta varsinainen aarre sisältä löytyykin.
Tehokosteuttavan naamion lupauslista on melko vakuuttava, sillä se lupaa hieman kaikkea. On välitöntä kosteutusta, on pysyvämpää kosteutusta ja on vielä pitkävaikutteisempaakin kosteutusta. Tahdon kaikkea tuota!
INCI-listakin näytti lupaavalta ja hyvältä, joten tuskin tulisin pettymään.
Jo pelkkä tuotepakkauksen avaaminen sai minut hehkumaan. Apua, tämä tuoksuu niiiin herkulliselle! Tuote tuoksui aivan suunnattoman ihanaisti kookokselle, mutta juuri sellaisella jälkiruokamaisen pehmeällä tavalla eikä ollenkaan äklön synteettisesti… Voi nam, mikä herkku!
Naamiota voi käyttää kasvoilla usealla tavalla, jotka kaikki ovat erittäin toimivia.
Tuote sopii käytettäväksi pari kolme kertaa viikossa tai aina tarvittaessa ja sitä voi levittää ensiapua kaivatessa iholle ohuen kerroksen 10-20 minuutin vaikutusajaksi, jonka jälkeen ylimääräinen naamio pyyhitään tai pestään pois iholta.
Tehokkaamman vaikutuksen saa, mikäli naamion jättää iholle yön yli. Itse olen suosinut tätä tapaa ja herännyt aamulla iho ihanan pehmeänä ja huomattavasti edellistä iltaa heleämpänä.
Naamion kerrotaan sopivan myös lentomatkalle, jolloin sitä levitetään vaikuttamaan iholle ennen lentoa. Pakko tosin sanoa, etten ole oikeasti koskaan vielä nähnyt ihmisiä, jotka levittelisivät lennolle naamioita kasvoilleen… Toisaalta naamio on kultaisenbeigestä väristä huolimattaan iholla lähes sävytön, eli eipä tätä huomaisikaan muusta kuin rasvaisesta kiiltelystä.
Minä olen ollut aivan suunnattoman ihastunut tähän naamioon ja se todellakin tekee sen, mitä lupaa, eli tehokosteuttaa ja heleyttää ihoa. Omassa jatkuvassa käytössäni käytän varmasti edelleen pääsääntöisesti Lumenen Rauhoittavaa kosteusnaamiota ja pihistelen tämän kanssa hieman, mutta kyllä minä varmasti kerran viikossa tai aina tarvittaessa raaskin levittää tätäkin iholleni yön ajaksi vaikutamaan, sillä lopputulos on todellakin naamion hinnan arvoista!
Oletteko te kokeilleet tätä tai muita Glamglow-merkin kasvonaamioita?
Glamglow-tuotteita myyvät Suomessa ainakin Sokokset ja Thirstymud-naamiolla on hintaa  49,90 euroa / 50 g.
Kommentit (14)
  1. Jännä, miten erilaisilta samat tuoksut tuoksuvat eri ihmisten nenissä, sillä minun mielestäni tuo naamio tuoksuu ihan toffee-naminamilta 😀

    1. Ihanaa, että sanoit noin! Minulle tuli tästä ihan ensimmäisenä mieleen lapsuudessani tetrapakkauksessa myyty toffeevanukas, mutta kun sitten kysyin muilta miltä tämä tuoksuu ja luin tuotteen kuvauksen tuli kookos niin vahvasti edustetuksi muiden huikatessa heti tämän tuoksuvan kookokselle, että toffee-mielikuvani unohtuivat. 🙂

  2. Vaikuttaa hyvältä! Ja oi miten ihanan piristävä purkki, tosi päheen värinen! Näyttää ihan toffeevanukkaalta, ja jos tuoksukin on hyvä.. Harmi vaan, että hinta kirpaisee. Mutta jos joku tämän antais mulle lahjaksi, heh..

    1. Purkki on tosiaan ihanan värinen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *