Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Minkä nuorena taitaa…?

En ole pyörinyt Zaran lastenosastolla Suomessa pahemmin, mutta Lontoossa siellä piipahtaessani silmiini sattui ensin tämä:
Zara Kids Eau de Cologne. No joo, onhan näitä pikkutyttöjen hajuvesiä nähty ennenkin vaikka kuinka, mutta kuinka usein olette nähneet pikkupoikien tuoksuja?
No, nyt olette. Tässä nimittäin sellainen. Ohhoh, en ole ennen törmännyt!
Jotenkin minusta on luonnollista, että pienet tytöt katsovat äitejään ja muita aikuuisia naisia ihaillen ja tahtovat tupsuttaa itseensä omaa hajuvettä, mutta missä vaiheessa pikkupojat tahtovat käyttää omaa tuoksua? Kohderyhmänä kun kuitenkin ovat ne pienet pojat, eivät vielä puberteetin kynnyksellä olevat axenruiskijat.

Tuoksu on kuulemma sitrusmyskinen tuoksu, jossa tuoksuvat sitruksiset
bergamotti ja mandariini sekä pehmeä vanilja ja raikas minttu. 

Minä en jotenkin vaan osaa kuvitella sitä hetkeä, kun pikkupoika vinkuu Zarassa vanhemmilleen, että ”Pliiis, ostetaan tää mulle jooko, tää on niin ihana, mä haluun tän!”
 Osaatteko te? (Ja kenen pikkupojan äiti oikeasti vie tällaisen yllätystuliaisena pojalleen?)
(Mutta toisaalta, seurasinpa kerran sivusta myös tällaista keskustelua Angry Birds -ihonhoitotelineen edessä äidin ja noin viisivuotiaan pojan välillä:
Poika: Äiti, mä haluun tän!
Äiti: Kulta, se on käsivoide, et sinä sellaista tarvitse.
Poika: Eikä kun kyllä mä tarviin!
Äiti: Et sinä tarvitse, laita se pois.
Poika: Eikä kun kyllä mun kädet kuivuu, mä tarviin tän!
Äiti: Etkä tarvitse, pistä se pois.
Poika: Eikä kun mun kädet kuivuu! Mä tarviin!!!
Ai mikä onnistunut brändäys?)

Kommentit (18)

  1. Anonyymi

    Oriflamella oli myynnissä sekä tyttöjen että poikien tuoksu tuossa viime vuoden puolella. Kyseinen firma ei osannut varautua suureen kysyntään ja myyntikonsultit joutuivatkin myymään "ei oota".

  2. Anonyymi

    Kävin muutama päivä sitten poikani 9-v kanssa bodyshopissa ostoksilla, hän tahtoi vaniljantuoksuisen voiteen. Ja joululahjaksi toivoi angry birds tuotteita. Miksi ei poikakin voisi nauttia hyvistä tuoksuista

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *