Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Minihöylä: Hyödyke vai turhake?

Sain kokeiltavakseni aivan suunnattoman näppärän näköisen vempaimen: Venus Snap -matkahöylän Embrace-terällä
Kuinka kätevän kokoinen ja suorastaan hellyyttävän näköinen tapaus!
Matkakotelossa tuleva pikkukaveri on näppärän kokoinen, mutta silti velvollisuutensa täysin täyttävä kaveri, jolla syntyy sileää jälkeä siinä missä pidempivartisella kaverillaankin.
Höylä on niin kätevän kokoinen, että sitä voisi vaikkapa pitää jatkuvasti mukanaan käsilaukussa ihan siltä varalta, että elämä tuo yllättäen eteen tilanteita, joissa paljasta pintaa olisi näytettävä enemmän kuin aiemmin oli suunnitellut ja rehottavat karvat kaipaisivat pika-apua.
Pikkuhöylää oli niin kätevä käyttää, että hullaannuin siihen kovasti. Höylän varesta sai hyvän otteen ja käyttö oli niin näppärää, että aloin jopa miettiä, että miksi olen koskaan edes halunnut käyttää isompia höyliä. Tämähän on aivan mahtava juttu!
 
Lopulta ajatuksiini tuli kuitenkin järki mukaan.
Viekö se ”iso” höylä nyt muka ihan tosi niin ratkaisevan paljon enemmän tilaa kuin tämä pieni? Ei se nyt kyllä ihan oikeasti vie. Suurimman tilan taitaa viedä höylän kotelo, jos sitä sellaisessa mukanaan kuljettelee, mutta kuka tekee niin? Ja johan tämänkin höylän kotelo vie jossain määrin tilaa.
…Mutta kun se on silti vaan jotenkin niin ihanan söpö!
 
Lopputuloksena oli, että olen ollut hullaantunut tämän höylän kätevään kokoon ja päätynyt käyttämään vain sitä, mutta mietin silti päässäni, onko tämä nyt ihan oikeasti tarpeellinen keksintö.
Mitäs sanotte: Hitti vai huti?

Kommentit (8)

  1. Anonyymi

    Hankkisin tuon kyllä, jos hinta ei olisi niin suolainen… Anttilassa melkein 15 €, maksaisin korkeintaan jonkun 9,95 €… 🙂

  2. Anonyymi

    Reissuan paljon ja tilasin tuon Briteistä talvella muun tavaran mukana. Kyllä se minusta on kätevä ollut. En tykkää, että höylä on irrallaan muiden tavaroiden seassa, joten tuo rasia on hyvä. Minusta se ei ollenkaan ole turhake.

  3. Sara

    No ehkä ei se koko, mutta itse kyllän kannan höylää laukussa mielummin kotelossa kuin ilman. Laukkuni on muutenki sekamelska että sohisin terällä sormeen, tai rikkoo laukun tai jotain siellä sisällä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *