Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Miljoona kertaa helppo?

Olenko koskaan maininnut, että olen mieletön mascaraharakka? Uutuuksia on pakko testata hullun lailla, vaikkei uudelle mascaralle todellakaan olisi tarvetta. Jos mascara on uusi ja varsinkin jos sen luvataan tuuheuttavan, voitte olla varmoja, että olen lähes poikkeuksetta kärppänä kokeilemassa sitä, helppo kun olen.

Tälläkin kertaa olin varsin helppo. Menin töihin ja ryhdyin selaamaan ruotsin kielistä lehteä ennen työvuoroni alkua. Sain selattua vain pari sivua, kun eteeni pomppasi tällainen mainos:

Ooooh, L’orealilta on tullut uusi mascara! Tahtoo! Juoksin samantien tietokoneelle ja googlettelin infoa mascarasta ja etsin parhaan paikan saada sen käsiini (Feelunique voitti). Maltoin kuitenkin tilauksen tekemisen kanssa iltaan asti, jotta pääsin näpyttelemään sen kotikoneeltani.

Nyt uutuus on ollut käsissäni pari viikkoa ja käyttökokemuksia on kertynyt.

Tässä siis L’orealin Volume Million Lashes, olkaapas hyvät!

Harja näytti kuvissa hyvältä, mutta oli livenä hieman pettymys. Tykkään muovi- ja kumiharjoista, mutta en tällaisista Maybellinen Define-a-lashin kaltaisista lörppöharjoista, jotka taipuilevat miten sattuu. Muutenkin koko mascara muistutti Define-a-lash Volumea kovasti, vaikka harja olikin tässä hieman kookkaampi ja melko tasapaksu.

Ensinnäkään en tykännyt mascaran löysästä koostumuksesta. Se kyllä auttaa pidentämään ja erottelemaan, mutta jotta masara kykenisi tuuheuttamaan kunnolla, on koostumuksen vain oltava vahamaisempaa.


Pidennystä ja erottelua tämä siis kyllä teki, mutta minusta mascaran nimessä on turhaan sana ”volume”. Million lashes kuvaisi tätä paremmin, sillä tämä tuo jokaisen yksittäisen ripsen esiin ja pidentää niitä kyllä, mutta mitään mieletöntä volumea tämä ei hentoihin ripsiini tuonut. Ehkä sitten, jos ripseni olisivat jo valmiiksi tuuheat…


Löysä koostumus jätti ripset myös hieman koviksi, eli massaa ei voinut enää jälkikäteen lisäillä ripsiin. Itse tykkään enemmän vahamaisemmista koostumuksista, jotka jättävät ripset pehmeiksi ja sallivat lisäilyn.

Pituutta ja hieman tuuheutta sekä loistavaa erottelua, mutta riseni jäivät silti jotenkin hentoisiksi ja epäsiistin näköisiksi. Sanoisin mascaran olleen parhaimmillaan silloin, kun massaa ei yritä epätoivoisesti harjata päällekäin useita kerroksia, mutta jos omistaa tällaiset ripset kuin itse omistan ymmärtää varmasti, miksi sitä ripsiväriä tahtoo sutia reippaalla kädellä…

Lopputulos oli läheltä katsottuna ihan kiva, mutta kauempaa ja edestä katsottuna ripset olivat melkoiset rimpulat, varsinkin kun mascara ei tietenkään kyennyt pitämään taivutuksia ripsissäni.

Parempaa jälkeä tällä saikin, kun malttoi vaan tyytyä vähempään:

Ihan kiva, mutta ei lähelläkään LashBlastFusionia.

(Mascara ei muuten itsessään sotkenut, mutta minä itse hieman sotkin, kun yritin sen mollukkaharjalla pikaisesti sutia väriä alaripsiini. Laiskana ihmisenä en sitten vaivautunut puhdistamaan sotkuja ennen pikaista kuvien räpsimistä…)

Suomeen tämä rantautuu kuulemma elokuussa ja hintaa tällä tulee olemaan 17,50 euroa.

Kommentit (16)

  1. Anonyymi

    Mä ostin tän ripsivärin alennuksesta, tällä hinnalla muuten ei olis tullu ikinä kokeiltua.. Ja mä rakastuin tähän! Mulla on vaaleat, lyhyet ja harvat ongelmaripset ja tämä ripsari teki niistä tosi pitkät ja erotteli tosi hyvin! Mutta nimi antaa kyllä olettaa että tämä tuuhentaisi, sen sijaan tämän ripsarin paras ominaisuus on pidentävyys..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *