Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

MIKSI???

Tämänpäiväinen postaukseni käsittelee erästä tiettyä ihmisryhmää.
Tämän ihmisryhmän edustajat ovat niitä, jotka jättävät kosmetiika- ja hoitotuotteiden pulloja ja pakkauksia auki kotonaan systemaattisesti.

Näiden ihmisten suihkussa on aina avonaisia shampoopulloja. Kylpyhuoneen telineestä löytyy sulkemattomia suihkugeelejä.

Meikinpoistoaineen korkki jää lähes poikkeuksetta laittamatta paikoilleen tuotteen käytön jälkeen.

Kynsilakkoja poistettaessa lakkapullon korkki on auki aina lakkojen poisottamisen alusta siihen hetkeen, kun lakattujen kynsien kynsinauhoja vielä korjaillaan.

Päivävoidetuubin korkki on kadonnut jonnekin kylpuhuoneen lattialle kaksi viikkoa sitten ja vartalovoiteessa on ollut korkki viimeksi silloin, kun se kotiutettiin marketista kotiin.

Meikkivoidetuubin korkkikin jää usein laittamatta paikoilleen. Geelilineri on päässyt hieman kuivahtamaan, sillä senkin kansi unohtuu usein kiireessä sulkea. Itseasiassa koko meikkipussi kuvastaa loistavasti tätä ihmistyyppiä puuttuvine kynäntuppineen ja hajonneine luomivärin- ja puuterinkansineen.

Nämä ihmiset ovat ihan oma ryhmänsä ja tiedän tällaisia useita. Kyllä, olen nähnyt vessanne ja meikkipussinne.

En sano, että tämä olisi paha asia, mutta olen itse käytökseltäni niin toisessa ääripäässä kuin mahdollista, etten vaan voi käsittää tällaista kosmetiikkaa koskevaa laiminlyöntiä ja heitteellejättöä. Ei se minulle kuulu eikä ole millään lailla asiani, mutta en vaan käsitä, miksi kukaan jättäisi meikkivoidetuubiaan toistuvasti auki tai antaisi peiteaineensa kuivahtaa aukinaisessa purkissa?

Tänään tahtoisinkin siis kuulla, löytyykö lukijoideni joukosta profiiliin sopiivia ihmisiä? En tuomitse enkä saarnaa ja nimettömänäkin saa esiintyä, mutta tahtoisin vaan kuulla vastauksen kysymykseen

MIKSI???

Päivän kysymyksen kysyjä on kosmetiikka-aktivistina, ihonhoidon puolestapuhujana, hiustenhoitoradiaalina ja huulipuniin kahlitujanakin tunnettu Ostolakossa.com -blogia pitävä Virve.

Kommentit (43)

  1. Lotta

    Mul ei oo kärsivällisyyttä kieritellä kynsilakkapullojen korkkeja ihan loppuun asti kiinni.

  2. Aukijättäjä

    Mä jätän kyllä suihkugeelit ja shampoopullot ihan tietoisesti auki. Siis jos niissä on se napsautettava kansi päällä. Suihkutellessa purkeille menee kuitenkin vettä, sillä lailla, ett korkit jäävät aina kosteiksi. En halua, että kamat homehtuu. Jotenkin mulle tulee mielleyhtymä pesukoneen oven jättämiseen auki!

    Meikit kyllä suljen, mutta niitähän harvemmin kosteissa paikassa käsitelläänkään.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *