Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Miksi rakastan nykyään syväpuhdistavaa shampoota

Hiusten vaalentumisen myötä olen löytänyt aivan uuden rakkaussuhteen syväpuhdistaviin shampoisiin. Käytin niitä ennenkin silloin tällöin ja varsinkin vaalennusprosessini aikana kokemieni erinäisten värikriisien vuoksi niistä tuli minulle äärimmäisen tärkeitä.

En kuitenkaan löytänyt niiden käytölle mitään kovin konkreettista syytä muuten kuin voidakseni ajatella, että ”puhdistetaan tällä nyt sitten, kun niin kerta neuvotaan pari kertaa kuussa tekemään”. Nykyään syväpuhdistavilla shampoilla on kuitenkin ihan erityinen paikka sydämessäni ja ihan syystäkin, sillä vaalea tukkani todellakin tarvitsee niitä pysyäkseen kirkkaan sävyisenä.

Viimeisin suosikkini on blogikokeiluun saamani Cutrinin uudistuneen hiustuotelinjan PUREISM Deep Cleansing Shampoo, joka todellakin ansaitsee kehunsa.

Shampoo puhdistaa hiukset tehokkaati irroittaen niistä niitä samentavat muotoilutuotteiden rippeet ja rasvaisuuden tuomatta hiustenpesuun kuitenkaan sitä mäntysuopamaista natisevan puhdasta tunnetta. Tahdon käyttää syväpuhdistavaa shampoota nykyään jopa viikottain, joten minulle on äärimmäisen tärkeää, että tuote tuntuu hellävaraiselta, mutta että se tekee silti silminnähden enemmän kuin tavallinen shampoo.

En ollut ennen hiusten vaalennusta ajatellutkaan, kuinka sameilta vaaleat hiukset voivat likaisina näyttää ja kuinka konreettisen eron syväpuhdistavalla tuotteella peseminen niille tuo. Toki jos hiuksia on värjätty niiden sävyä selkeästi taittavilla pigmenteillä, haluaa syväpuhdistavaa shampoota tietysti jossain määrin vältellä pitääkseen taiton mahdollisimman pitkään hiuksissa kauniina, mutta meille, jotka hakevat taittoa lähinnä vain hopeatuotteita hiustenpesun yhteydessä käyttäessä on syväpuhdistava shampoo aivan loistava apu.

Huonoina likatukkapäivinä sävy näyttää toki yhä vaalealta…

…mutta kun sitä vertaa niihin päiviin, joina hiukset on pesty syväpuhdistavalla ja kirkastettu hopeatuotteilla, on ero aivan valtava. Ymmärrätte siis varmasti, miksi hyvä syväpuhdistava shampoo on nykyään yksi parhaista ystävistäni!

Pidän tosiaan kovasti tästä Cutrinin shampoosta, mutta pakko silti myöntää, että en ole ihan sinut merkin pakkausuudistuksen kanssa. Ymmärrän, että valkopohjaisilla ja selkeästi raikkain värein värikoodatuilla tuotteilla on haettu totaalista päivitystä ja tässä on kyse ihan täysin makuasiasta, mutta minun silmääni näistä tulee nyt kyllä ihan hitusen sellainen pirkkatuote-fiilis (kaikella kunnioituksella, Kesko ja Pirkka). Pidän toisaalta näiden pelkistetystä ulkonäöstä, mutta en silti koe, että näitä olisi ihan varsinaisesti päivitetty laadukkaamman näköisiksi.

Toisaalta kun itse tuote kerran toimii näin loistavasti, niin viis minä pakkauksesta!

Muita, joille syväpuhdistava shampoo on must have -tuote?


Lue myös nämä postaukseni:

Mario Badescu Drying Lotion Buble bumble shampoo kirkastava Kirkastava shampoo ja hoitoaine vaaleille hiuksille

Kommentit (15)

 1. Jonna

  Pitääkin varmaan ottaa toi syväputsaava vähän aktiivisempaan käyttöön! Kiitos vinkistä 🙂

  Ps. Sä oot kyllä niin kaunis <3 vaaleat hiukset sopii sulle erinomaisesti 🙂

 2. eekku

  Löysin hiljattain edullisen syväpuhdistavan shampoon ja en käytä juurikan enää muuta

 3. Anonyymi

  noi kuvat ei ole kyllä kovin vertailukelpoisia, kun niissä on ihan eri valaistus. ylemmässä kuvassa tottakai hiuksetkin näyttää tummemmilta ja "sameammilta", kun kuva on otettu pimeässä. yllättäen hiuksetkin kirkastuu, kun valaistus on kirkas.

  • Hoax

   Tätä meinasin itekki tulla kommentoimaan.

 4. Anonyymi

  Herbinan syväpuhdistava on ollut käytössäni jo vuosia. Vinkin sain aikoinaan eräästä blogista ja on ollut kehujen arvoinen!

 5. Hyvästi hiuksia samentavat mineraalikertymät! – Kauneus & Terveys -blogit

  […] entisiä suosikkejani oli Cutrinin syväpuhdistava shampoo, jota olen kehunut tässä aiemmassa postauksessani. Tällä kertaa hiusten kirkastukseen kuitenkin lisättiin kierroksia toisella hieman […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *