Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Miksi jokainen tarvitsee Beautyblender beauty.blusher -poskipunasienen

*Sis. mainoslinkin

Kuten olen kertonut, on minusta tullut mieletön Beautyblender-fani melko lyhyessä ajassa. Haluan nykyään aina viimeistellä meikkivoiteeni Beautyblenderillä töpötellen, minkä lisäksi myös eräästä toisesta saman merkin tuotteesta on tullut välttämättömyys meikkiä tehdessäni.

Beauty.blusher

Kun Beautyblenderin poskipunalle tarkoitettu beauty.blusher tuli meille töihin myyntiin kohottelin kulmakarvojani: Ihan tosi, tarvitseeko poskipuna muka oman sienensä ja enhän minä edes käytä voidemaista poskipunaa! Ai sitä voi muka käyttää puuterimaisenkin poskipunan kanssa? En usko, kostealla sienellä töpöttely pilaa kuitenkin vain sen pinnan!

Beauty.blusher

Halusin kuitenkin antaa sienelle mahdollisuuden ja kun PR-toimisto lähetti sen minulle ennen kesää testattavaksi päätin rohkeasti kokeilla sitä ensin puuterimaiseen tuotteeseen valiten käyttööni halvan poskipunan, jonka pinnan kovettuminen ei haittaisi minua.

Beauty.blusher turposi veden vaikutuksesta melko optimaalisen kokoiseksi ja vaikka siinä olikin kosteutta, ei se silti yllätyksekseni ollut niin kostea, että se olisi tehnyt hallaa puuterimaisen poskipunani pinnalle. Sitä voi siis tosiaankin käyttää myös puuterimaisen poskipunan kanssa aivan ongelmitta!

Beauty.blusher

Olin etukäteen hieman ajatellut beauty.blusherin olevan varsin tylsän värinen ja jopa ihmetellyt asiaa, mutta sen värityksen käytännöllisyys selvisi minulle käytössä äkkiä. Nudeharmaan sävyinen sieni toimii loistavana pohjana poskipunille, sillä kun poskipunaa töpöttelee sen pinnalle näkee heti, minkä verran poskipunaa on tullut ottaneeksi eikä iholle pääse taputtelemaan poskipunaövereitä.

Beauty.blusher

Määrä saattaa näyttää vähäiseltä sienen pinnalla, mutta koska sieni ei ime tuotetta itseensä vaan siirtää sen iholle riittää, että sientä töpäyttää vain kerran pari poskipunan pinnalla. Ensimmäisellä käyttökerralla homman saattaa helposti vetää överiksi, mutta toisella käyttökerralla on sen ansiosta jo varmasti viisaampi.

Beauty.blusher

Ja voi jestas, kuinka ihanaa jälkeä tämä sieni iholla tekeekään! Sieni töpöttelee poskipunan kasvojen iholle niin uskomattoman kauniina ja luonnollisen näköisenä ettei tosikaan! Ei vahvoja viiruja, rajoja ei poskipunaövereitä vaan luonnollisen heleä ja kauniisti häivyttynyt lopputulos.

Beauty.blusher

Minä todella, todella rakastuin tähän sieneen!

Minun on tehnyt pitkään mieli kokeilla voidemaisia poskipunia, mutta koska tahdon aina puuteroida kasvojeni ihon hyvin, on niiden käyttö ollut hieman turhaa, sillä puuteri peittää paitsi niiden heleyden usein myös sävynkin. Puuterin päälle niitä puolestaan on hieman hankalaa levittää, sillä niiden voidemainen koostumus laittaa yleensä alla olevan, puuterilla peitetyn meikkipohjan ikävästi liikkeelle ja tekee sen pinnasta epätasaisen.

Beautyblusher

Ostin kuitenkin Japanista kokeiluun halpismerkki CANMAKEn supersuositun voidemaisen poskipunan ja voin kertoa, että meikkipohjani koki aivan totaalisen mullistuksen jälkeen kerran, sillä kiitos beauty.blusherin, sujui voidemaisen poskipunan töpöttely poskille vaivatta ja lopputulos näytti täydellisen heleältä ja tasaiselta siitäkin huolimatta, että sen alla oli meikkipohjan kiinnittänyttä puuteria.

Beauty.blusher

En tiedä, kuinka olen ikinä voinut elää ilman beauty.blusheria, mutta nykyään se on erittäin tärkeä osa meikkipohjani tekoa ja käytän sitä päivittäin voidemaisten ja puuterimaisten poskipunien levitykseen. Rakastan kaikkein eniten sitä, kuinka luonnollisen kevyen ja kauniisti häivyttyneen lopputuloksen sillä saa enkä enää voisi edes ajatella vaihtavani takaisin perinteiseen poskipunasiveltimeen.

Olen kokeillut käyttää sientä myös kuivana ja se toimi myös silloin erinomaisesti, mikä on loistava uutinen ihmiselle, joka meikkaa aamuisin muualla kuin vesipisteen välittömässä läheisyydessä ja saattaa unenpöpperössä unohtaa sienen kastelun…

Beauty.blusher

Muita Beautyblender beauty.blusher -poskipunasieneen palavasti rakastuneita?

Beautyblender beauty.blusher -poskipunasienellä on hintaa n. 17,80 euroa ja sen voi ostaa omakseen esimerkiksi elevenin verkkokaupasta.*


Lue myös nämä postaukseni:

Mario Badescu Acne Cleanser Silkkitoukan kotelo ihonhoito Milani poskipuna Luminoso

Kommentit (8)

 1. Kata

  Luin tätä postausta ollessani äidin kanssa reissussa. Sanoin lukevani juttua poskipunasienestä ja äitini luuli, että tarkoitan jotain posken sairautta. Hyvät naurut saatiin 😀 😀

  • Virve

   Hahaha 😀

 2. Venla / Breezes from my Atlas

  Keksin eilen itselleni toimivimman Beauty Blender -niksin; töpöttelen kostealla sienellä silmämeikinpohjustajan päälle puuteria, niin kylläpäs pysyi luomivärit hievahtamatta ainakin sen 12h, kunnes pesin meikit pois. Mulla on aiemmin silmämeikinpohjustajasta huolimatta rasvottunut luomet, mutta vihdoin keksin ton ratkaisun siihen! Ainoo miinus tossa on, että ton pohjan päälle lisätyt luomivärit tuntuu menettävän jostain syystä osan pigmentistään. :/

  • Virve

   Kuulostaa hyvältä! Puuterinen pohja luomivärin alla himmentää tosiaan sävyä hieman, mutta ainakin meikki kuitenkin kestää. Kiitos, että jaoit vinkin! 🙂

 3. Anu

  Minkä sävyinen sinulla on tuo Canmaken poskipuna? Näyttää niin kivalta sävyltä

  • Virve

   Iholla on sävy 05, mutta kuvattuna käyttämätön 07. Ihastuin tuohon ihollani olevaan sävyyn ja sen laatuun niin kovasti, että oli pakko ostaa toinenkin väri. 🙂

 4. Vuoden 2016 parhaat kosmetiikkalöydöt – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Paras meikkauväline: Beautyblender Beauty.blusher […]

 5. Maailman tunnetun persikkainen poskipuna? – Milani Baked Blush Luminoso – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Miksi jokainen tarvitsee beauty.blusher-poskipunasienen […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *