Miksi en enää luopuisi konjac-sienestä

Siitä asti kun reilut kaksi vuotta sitten ensimmäistä kertaa kokeilin puhdistaa kasvoni Konjac-sientä apuna käyttäen on minulle ollut selvää, etten voi enää elää ilman kyseistä apuvälinettä.

Sephora Konjac Sponge

Olen joskus kokeillut hetkellisesti elää ilman sientä, mutta en vain pysty. Kun tiedän, että on olemassa apuväline, joka tekee ihonpuhdistuksestani tehokkaampaa hellävaraisesti ja saa ihoni voimaan paremmin en näe mitään syytä, miksi enää ikinä eläisin ilman sientä – tai ainakaan siihen asti, että keksitään taas jotain aina vain paremmin sen korvaavaa.

Minulta kysytään usein, että mihin väliin käytän sientä, sillä hehkutanhan kokoajan käyttäväni myös Foreota. Ja jos käytän niitä molempia, niin eikö se oli jo liikaa iholleni?

Sephora Konjac Sponge

Käytä tosiaan molempia, mutta ne täydentävät ihonpuhdistusrituaaliani saumatta. Teen aina kaksoispuhdistuksen ja konjac-sieni on mitä täydellisin apuväline puhdistamaan öljymäiset ja maitomaiset tuotteet kasvojen iholta. En sanoisi, että se kuorii ihoani samalla lailla kuin varsinaiset kuorintatuotteet, mutta se irrottaa ihon pinnalta meikin ja epäpuhtaudet sekä varmasti siinä samalla kevyesti sitä kuollutta ihosolukkoakin. Se ei ärsytä ihoani tai saa sitä punoittamaan ja on muutenkin aivan ihastuttavan hellävarainen apuväline. Tunnen, että ihoni on sen jäljitä ihanan puhdas, pehmeä ja heleä, mutta ei ollenkaan kiristelevä.

Sephora Konjac Sponge

Konjac-sienen jälkeen onkin sitten täydellistä poimia avuksi ihonpuhdistustuote ja Foreo, sillä kun meikki ja muut ihon pinnan epäpuhtaudet ovat poissa, pystyy ihonpuhdistustuote oikeasti puhdistamaan kunnolla Foreon värinää hyödyntäen. Jos en puhdistaisi ihon pinnalta ensin meikkejä, eivät Foreo ja toinen puhdistustuote pääsisi tekemään taikojaan siellä, missä ihoni niitä oikeasti tarvitsee ja laiminlyönnin lopputulos näkyy aina jo kahdessa päivässä nenän ihohuokoset vallanneina mustapäinä. Kaksoispuhdistuksella ja kahdella eri apuvälineellä avustettuna ihoni pysyy paremmassa kunnossa ja ihohuokoset pysyvät puhtaina.

Hankin vähän aikaa sitten taas uuden konjac-sienen ja tällä kertaa kokeiluun pääsi Sephoran oma versio. En tiedä, onko edellinen sieneni ollut jotenkin erityisen kova tai karhea, mutta tämä sieni tuntui nyt yhtäkkiä jostain syystä aivan uskomattoman pehmeältä ja aivan poikkeuksellisen hellävaraiselta. Tälle sienelle lähteekin suuret suositukset jos joku joskus Sephorassa pyöriessään sattuu miettimään, mitä sieltä ainakin kannattaisi ostaa.

Sephora Konjac Sponge

Minun ihonpuhdistusrutiinini ei olisi enää mitään ilman konjac-sientä. Koen itse sienen tuotteeksi, jonka vaikutusta en varsinaisesti enää huomaa sientä joka päivä käyttäessäni, mutta jonka käytön väliin jättämisen kyllä ihan taatusti aina huomaan. Vastaavasti kyllä myös huomaan, jos olen ollut käyttämättä sientä pari päivää ja otan sen jälleen käyttöön. Iho tuntuu pehmeämmältä, näyttää heleämmältä ja mustapäät pysyvät kurissa.

Kuten sanoin, en voisi enää kuvitellakaan luopuvani sienestä. Sen verran tärkeäksi se on rooliinsa ihoni puhdistuksessa osoittanut.

Konjac-sieni löytyy myynnistä esimerkiksi täältä.*

Sephora Konjac Sponge

Muita, jotka eivät enää luopuisi konjac-sienestä?

Kommentit (19)
  1. Vuosi sitten sain ensimmäisen konjac-sienen. Ihoni tuntuu käytön jälkeen pehmeämmältä, näyttää heleämmältä ja mustapäät pysyvät kurissa. Sieni on jokapäiväisessä käytössä.

    1. Kiva kuulla, että sieni on toiminut sinullakin noin hyvin! 🙂

  2. Todella mielenkiintoinen postaus. Juuri itsekin huomasin pienten mustapäiden vallanneen nenäni. Olisiko sulla kenties lisää vinkkejä niiden hoitamiseen nyt kun ne siihen jo ilmestyivät? Mustapäärautaa vierastan ehkä liikaa..

    1. Itselläni mustapäät ovat parhaiten kadonneet ja pysyneet loitolla juurikin kaksoispuhdistuksella ja konjac-sienen sekä Foreon avustamana. Ne ovat olleet ylivoimaisesti parhaat keinot, joita sitten muut tuotteet ovat tukeneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *