Mikä voi vielä olla beebee?

Jälleen on keksitty yksi tuote, jonka voi näppärästi leimata BB-leiman alle.
Tällä kertaa BB-viihdettä meille tarjoaa bareMinerals, joka on tuonut valikoimiinsa 5in1 BB Cream Eyeshadow -luomivärit.
Nämä voidemaiset luomivärit lupaavat 12 tunnin kestoa, toimia luomivärin pohjustuksessa, tuovan valoa ja kirkkautta luomille, häivyttävän luomilta juonteita sekä suojaavan luomia SPF 15 voimin.
Rehellisesti täytyy nyt sanoa, että en todellakaan ymmärrä, mikä näistä tekee sen kummemmin BB-luomivärejä kuin muistakaan vastaavista ”tavallisista” voidemaisista luomiväreistä, mutta hei, BB on in joten olkoot nämäkin nyt sitten trendikkäästi beebeitä.
Kokeilin yhtä vaaleaa sävyä kädenselälleni bareMineralsin tiskin ohi kävellessäni ja tein ohimennen tuttavuutta tuotteiden tekstuurin kanssa. Ohuena levittyvä ja paljon käden selällä kimmellellyt sävy toi tosiaankin katseeseen valoa, tuintui puuterimaisen mattaiselta ja on varmasti luomilla hyvin kestävä ja ne loistavasti pohjustava. Ihan kivan oloinen tuote siis, mutta BB-leiman iskeminen nauratti jälleen.
Joko niitä BB-mascaroita alkaa myös olla saatavilla…?
Onko joku löytänyt jotain uusia BB-aluevaltauksia? Muutamiahan blogissani onkin jo aiemminkin naureskeltu täällä ja täällä.
Kommentit (6)
  1. KatieSusanna E
    2.9.2014, 16:22

    Itse olen törmännyt pari päivää sitteen Orlyn sivuja selatessa BB-'voide' kynsilakkaan… http://www.orlybeauty.com/bb-creme.html

  2. Ei liity asiaan, mutta osaatko sanoa, ovatko Biozellin sävytteet kuinka allergisoivia ja kannattaako niitä käyttää, jos hiuksia ei ole värjätty ja on herkkäihoinen? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *