Merry Christmas!

Minulla ei ol vuosiin ollut joulukalenteria. Muistaakseni omistin sellaisen kerran vielä muutama vuosi sitten Tampereella asuessani, mutta sitä ennen edellisen omistamisesta oli ehtinyt kulua vuosikymmen.
Mieleeni kuitenkin juolahti, että olisikohan kalenteritonta traditiota syytä muuttaa. Syy, joka sai minut ajattelemaan näin, oli tämä:
Lancomella on nimittäin viime vuosina ollut tapana tuoda jouksi myyntiin oma joulukalenterinsa, joka sisältää 24 miniatyyrikokoista merkin (tai ainakin L’orealin selektiivisten merkkien) luksustuotetta. Pakkaukseen mahtuu meikkejä, ihonhoitoa, hajuvesiä ja kaikkea muuta mahdollista pientä mukavaa.
Vuoden 2011 kalenteri.

Nyt minulla onkin sitten kaksi ongelmaa.
Haluanko tuon oikeasti?
70£ maksava kalenteri on täynnä kaikkea pientä ihanaa, mutta kaikkea tuollaista pientä ihanaa saan muutenkin töiden ja blogin kautta. Onko se siis välttämätön? Ihana se nyt joka tapauksessa ainakin on!
Toinen ongelma on sen hankkiminen. Kalenteri tulee Selfridgesille myyntiin lokakuun alussa ja ne myydään hetkessä ja ongelma onkin, etten ole täällä lokakuun alussa nappaamassa omaani. Kalenterinsaa myös tosin hankittua ilmeisesti Lancomen UK:n nettisivujen kautta, mikä ratkaisisi tämän ongelman.
 
Vuoden 2010 kalenteri.
Loppujen lopuksi en ihan oikeasti tarvitsisi tuollaista kalenteria. Tai oikeastaan tarvitsisin kalenterin sen aikaansaaman jännityksen vuoksi, mutta koska sen sisällä on vaikka mitä sellaista, mitä en ihan oikeasti tarvitse, on 70£ investointi moiseen artikkeliin melko turha juttu.
Mitä mieltä te olette? Tarvitseeko tyttö tällaista kalenteria? Tai tietääkö joku jonkun muun, kosmetiikkafriikille vielä kenties paremman joulukalenterin?
Ja ei, vielä ei ole liian aikaista alkaa vaahtoamaan joulusta. Yllä oleva kuva on lähellämme sijaitsevan joulukaupan ikkunasta pari päivää sitten.
 Ja onhan Harrodsillakin jo joulu käynnissä!
Tai no, on ollut jo pitkään…

Kommentit (21)
  1. No onhan nuo kalenterit nyt aivan ihania!! 😀 Tylsää vaan kun kaikki tuotteet tietää etukäteen, niin sitä jännitystä ei sillä tavalla ehkä olekaan… Vitsi, kyllä mäkin kamppailisin itteni kanssa hankkiako tuo vai ei. Mutta onko myös Kiehl's L'orealin omistama merkki?! En tiennytkään… Eihän sitä L'orealia kohta pysty välttämään mistään suunnasta…

  2. Niin näköjään alkaa täälläkin jouluhössötys, kuva on espoolaisesta kaupasta: http://aijaa.com/Mi8jjt
    ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *