Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Meistä ei vaan ollut kavereiksi

Törmään usein tuotteisiin, joista haluaisin syystä tai toisesta pitää kovasti, mutta joiden kanssa en vaan saa yhteyttä.

Näin kävi taas parin tuotteen kohdalla.

Tuotteet olivat tällä kertaa Tigin Brunette Goddess -linjasta.

Ensinnäkin sarjan hoitoaine.

Tiedän, että moni on tykännyt tästä kovasti, mutta meistä kahdesta ei vaan ollut kavereiksi. Aluksi kyllä kuvittelin tykkääväni tästä, mutta sitten vaan tuli jostain syystä stoppi.

Lyhyellä vaikutusajalla tämä ei siloittanut tukkaani liiemmin ja pitkäkään vaikutusaika ei mielestäni tehnyt tarpeeksi. Tukka lähinnä lätsähti eikä tuntunut kovin hoidetulta kun vertasin siihen, millaisen tuloksen olen vastaavassa ajassa saanut aikaan joillakin muilla hoitoaineilla. Sileähkö ehkä, mutta ei sellainen hoidetun tuntuinen.

Myöskään shampoo ei ollut ihan mieleen kuitenkaan lopulta, vaikka sitä sitkeästi yritinkin käyttää.

Olen ehkä tottunut Aussien tehokkaasti pesevään tuuheuttavaan shampooseen, sillä tämä ei vaan tuntunut pesevän tukkaa tarpeeksi hyvin. Tukka toki tuntui puhtaalta pesun jälkeen, mutta jotenkin se vain tuntui rasvoittuvan turhan nopeasti. Tukka myös jäi melko lättänäksi, eikä lainkaan ilmavaksi (mikä varmasti sai aikaan tavallista nopeamman rasvoittumisen). Harmikseni päänahkani taisi myös olla hieman tätä vastaan, sillä aina käytön jälkeen siihen ilmestyi pari kutisevaa pattia.

Plussaa kuitenkin ihanasta tuoksusta, jonka vuoksi olisin halunnut rakastaa näitä kovasti!

Harmi, ettei meistä tullut kavereita, mutta onneksi näistä on tullut monen muun kavereita, joten laitoin nämä suosiolla eteenpäin ja siirryin käyttämään muita purkkejani. Turha kituutella näiden kanssa jos tiedän, että ottajia löytyy.

Nyt aktiivikäyttöön lähti Tigin Moisture Maniac, joka sitten puolestaan on jo enemmän sitä, mitä minä hoitoaineelta haen: kykenee siloittamaan ja selvittämään lyhyessäkin ajassa, mutta toimii myös tehohoitona pidemmällä muhitteluajalla.

Moisture Maniac siiloittaa ja pehmentää tukkaa mukavasti varsinkin suihkumyssyn alla muhiteltuna ja antaa kivasti kiiltoa. Tämän avulla taidan pärjätä siihen asti, kunnes kuulen tuotteesta, joka oikeasti kykenee täysin haastamaan Nutri-Glossin (jota minulla on onneksi vielä yhden purkin jämät jäljellä).

Itseasiassa tämä on oikein kelpo tuote kutrieni siloitteluun tällä hetkellä, sillä inci on varsin toimiva: pehmitystä, kosteutusta ja kevyttä sähköisyyden poistoa. Tätä voin jopa suositella Nutri-Glossin tyyppistä hoitoainetta hakevalle ja esimerkiksi Feeluniquesta tätä irtoaa varsin edullisesti ilman postikulujakin. Itseasiassa litrahinta taitaa olla hyvin samoissa lukemissa kuin Nutri-Gloss naamiolla. (Samasta puljusta irtoaa vain pari puntaa kalliimmalla duopakkaus, jossa on tämän lisäksi shampoo, mutta sarjan shampoota en suosittele kellekään, sillä inci:n perusteella se ainakin on todella tujua ja kuivattavaa tavaraa, sillä se sisältää jopa alkoholia).

Jatkossa aion kuitenkin ehdottomasti muistaa, että vaikka Tiginkin tuotteet tulevat kuinka halvoiksi netin kautta ja jättipöniköissä tilattuina, en ehdottomastikaan hanki enää kuin normaalikokoisia purkkeja. Tällaiselle kokeilijaluonteelle kun noiden isojen pöniköiden elinikä on aivan liikaa…

Onko teillä jotain ehdotonta suosikkia Tigin shampoiden ja hoitoaineiden joukossa?

Ja kun muuten tukkatuotteet otettiin puheeksi niin mainittakoon, että sain yhden shampoistani loppumaan:

Aussien Real Volume (nykyään Aussome Volume) shampoo loppui, mutta onneksi näitä on vielä yksi jäljellä. Tykkään kovasti tämän vahvasta pesutehosta, jonka ansiosta tukka jää mukavan ilmavaksi. Viimeaikoina tästä onkin muodostunut lempishampooni.

Mainittakoon vielä, että kulutustahti on lähtenyt vauhtiin myös kynsilakkojen puolella. Loppuun kului nimittäin Lumenen Quick & Chic kynsilakka sävyssä 15 Viimeinen kesä:

Tämä oli ihan mukava arkilakka: sävy oli kevyt, selkeästi kultainen, mutta sitä piristi kevyt punertavan kuparinen shiftaus. Mikään suosikkisävy tästä ei tullut, joten toista en varmaankaan enää tule hankkimaan.

Lumenen kynsilakkojen sivellin on selkeästi mielipiteitä jakava kapistus. Itse tykkään tuplaleveästä siveltimestä kovasti, mutta olen kuullut siitä myös paljon krtitiikkiä. Makuasia, siis. Laadultaan Lumenen kynsilakat ovat ihan perus markettitavaraa. Pysyvyys on ihan kohtuullinen, mutta ei silti yllä esimerkiksi OPI:n ja China Glazen tasolle. Lumenen kynsilakkojen perussävyvalikoima on melko tylsä ja usein suurin osa kausisävyistäkin on melko tylsähköjä ja toisiaan toistavia. Ihan hyviä lakkoja siis, mutta saa olla hyvin erityinen sävy, että itse näitä ostaisin.

Kyllä muuten harmittaa, että omistan ihan liikaa upeita, ihania ja minulle erittäin rakkaita lakkasävyjä, sillä haikailen töissä jatkuvasti, kuinka ihanaa olisikaan kokeilla kaikkien sarjojen kynsilakkatesterit läpi. En kuitenkaan tahdo lähteä projektiin täysillä mukaan, sillä surisin samaan aikaan kokoajan käyttämättä jääviä omia lakkojani. Kyllä osaa taas olla elämä rankkaa!

PS. Tipaton tammikuu on ohi ja kuun vaihduttua oli pakko laittaa eBaysta tilaukseen Essien Good To Go pikakuivattaja, sillä en usko vähän aikaa sitten laatikon pohjalta löytyneen ja jo valmiiksi hieman käytetyn MavaDryn riittävän enää montaakaan viikkoa. Ja kun eBayn kautta shoppaa, ei voi koskaan tietää, kauanko tuotteen toimituksessa menee. Toivon siis, että tuo pikakuivattaja saapuu luokseni juuri sopivasti MavaDryn loputtua.

Tarkoituksena oli alunperin ostaa Revlonin kehuttu pikakuivattaja, mutta sarjan kohtalo mietityttää minua. Anttiloista ja Citymarketeista sarja on ilmeisesti poistunut, mutta kuulin kerran eräältä asiakkaaltani, että sarjaa olisi vielä Prismassa. Osaako joku vahvistaa tämän tiedon tai muuten vaan kertoa Revlonin kohtalosta? Itse en pahemmin asioi Prismoissa, joten en pääse tarkastamaan tilannetta heidän osaltaan.

Kommentit (51)

  1. Nimetön

    Tipi: Voi hyvinkin johtua, sillä tuo shampoo on mielestäni todella huono. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *