Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Meikkivoiteiden uusin megatrendi

BB- voiteet ja CC-voiteet ovat olleet jo jonkun aikaa meillä mieletön, Aasiasta lähtöisin oleva trendi, mutta haluatteko kuulla, minkä uskoisin olevan seuraava villitys?
Käydessäni Etelä-Koreassa, en voinut välttyä törmäämästä cushion-meikkipohjiin. Jokaisella merkillä tuntui olevan oma cushion meikkivoiteensa, cushion BB-voiteensa tai cushion CC-voiteensa.
Ai siis mikä cushion…?
Cushion, kuten tyyny englanniksi kuuluu, on uusi tapa pakata nestemäistä meikkivoidetta.
 
Avattu meikkirasia näyttää tyynyineen kuin kuun rosoiselta pinnalta, mutta kätkee sisälleen mielettömän ihon tasoittajan.
Kun näin esimmäistä kertaa mukana tulevalla meikkityynyllä levitettävän meikkipohjan mainoksen YouTubessa, naureskelin sille hieman.
Tuossa yllä olevassa mainoksessa näkyy, kuinka hidasta meikkivoiteen levittäminen sormin on verrattuna tähän kätevään tuotteeseen enkä suostunut allekirjoittamaan asiaa ollenkaan -en ennen, kuin olin kokeillut tämän. Sen jälkeen kyllä allekirjoitin.
Pidän meikkipuutereista juuri niiden nopean levittyvyyden vuoksi. Meikkivoiteen kanssa aikaa menee aina enemmän, sillä sen tasainen levitys ei vaan tapahdu hetkessä. Tässä tuotteessa tulee mukana levitystyyny, joka ei ime meikkivoidetta itseensä ja jolla meikkipohja todellakin levittyy kasvoille ennätysajassa.
Lopputuloksena on nestemäisen meikkipohjan heleänä hehkuva ja kaunis pinta meikkipuuterin nopeudella levitettynä.
Oma ihoni ei ole tällä hetkellä tasaisimmillaan ja kaipaa hyvää tasoitusta. Tässä siis teille pari ennen ja jälkeen -kuvaa:
Ilman meikkipohjaa.
Etude Housen Any Cushion -meikkipohjalla.
Ilman meikkipohjaa.
Etude Housen Any Cushion -meikkipohjalla.    
Olen pitänyt tästä uudesta tuttavuudestani aivan suunnattomasti, sillä se on ollut kuivuuteen taipuvaiselle iholleni loistava valinta voidemaisen koostumuksensa vuoksi. Tuote levittyy iholle nopeasti ja ohuena sekä tasoittaa ihon sävyä hyvin jättäen sen kuitenkin uskomattoman heleän ja kuulaan väriseksi.
Etude Housen versio on muuten oikea monitoimituote, sillä paitsi että se lupailee sisältävänsä suojakertoimen 50, lupaa se myös kosteuttaa ja hillitä talineritystä (molempia samaan aikaan!), vaalentaa ihoa, tasoittaa ihonsävyä sekä olla juonteita vastaan oleva tuote.

Olen pitänyt meikkipohjasta aivan suunnattomasti ja ollut todella tyytyväinen siihen, että löysin korealaisista valikoimista vielä itselleni täydellisesti sointuvan sävynkin N02 Light Beigen. Sävy näyttää allaolevassa kuvassa vaalealta, mutta kuten muista kuvista näkyy, asettui se iholleni täydellisesti.

Oma ihoni on hieman pintakuiva, mutta alkaa silti kiillellä kevyesti päivän mittaa. Koin tämän toimivan kuivuuden kannalta hyvin, mutta halusin silti kiinnittää tuotteen iholleni puuterilla. Näin käytettynä meikkipohja kesti ihollani koko päivän siistinä ja heleänä.
Oma kappaleeni on kotiutettu suoraan merkin synnyinsijoilta Etelä-Koreasta, mutta eiköhän näitä megatrendiksi kotimaassaan tituleerattuja tyynymeikkivoiteita ala pian näkymään täällä meillä Euroopassakin!

Onko joku muu päässyt tekemään tuttavuutta cushion-meikkivoiteiden kanssa? Odotatteko innolla, että pääsette?
Siltä varalta, ettette malta odottaa niin kauan, että joku eurooppalainen brändi lanseeraa tuotteen haluan vinkata teille ihanalta lukijaltani saamasta nettikauppalinkistä, jonka kautta esimerkiksi tätä Etude Housen tuotetta voi tilata ilman postikuluja Suomeen. Katsokaapas siis, mitä tämän linkin takaa lötyy!

Kommentit (13)

  1. n00b

    Kiitos postauksesta! Aloin heti miettimään, että löytyisiköhän jostain tyhjiä rasioita jonka voi täyttää omalla lempi-bb-voiteellaan. Misshalta löytyikin Magic Cushion case jonka laitoin heti tilaukseen ebaysta 🙂 Rasiaan ajattelin laittaa Skin79 BB-voiteen, joka minulla on nyt käytössä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *