Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Siis mitä – meikkivoiteen levitys kondomilla???

Kylläpä taas meinasivat aamukahvit pärskähtää kunnolla pitkin näppäimistöä eräänä työpäivänä, kun näytölleni lävähti se viimeisin meikkaushullutus. Silisponge-meikkisienen innoittamana joku kansainvälisempi kauneusvloggaaja päätyi nimittäin kokeilemaan vaihtoehtoista menetelmää pidentää Beautyblenderinsä ikää ja keksi, että paras tapa tähän on vetäistä Beautyblenderin päälle ehkäisykumi eli kondomi.

Meikkivoiteen levitys kondomilla

Voi kyllä.

Kokeilun idea on toki ymmärrettävä, sillä muovinen kondomi estää Beautyblenderiä imemästä itseensä meikkivoidetta. Tähän väliin sopisi tietysti kysyä, että miksi siellä kondomin sisällä pitää sitten nimenomaan olla Beautyblender ja eikö siellä voisi olla periaatteessa ihan mitä tahansa?

Avasin keskustelun aiheesta konttorilla kollegani kanssa, joka ymmärsi täysin, miksi kondomin sisällä täytyy olla juuri Beautyblender. Hän on suurin tuntemani Beautyblender-fani ja omistaa jokaisen merkin sienen kaikissa väreissä, minkä vuoksi hän oli loistava ekspertti antamaan ilmiöön asiantuntijalausuntonsa: ”It has that specific kind of bounce.

(Tässä vaiheessa mietin sitten ääneen, että kuinka monta kertaa yhtä kondomia voi käyttää, jolloin huoneeseen astui sopivasti kesken keskustelun viimeisillään raskaana oleva toinen kollegani, joka oli selvästi hyvin yllättynyt kontekstista irrallaan kuulemastaan kysymyksestä ja jonka hämmentynyt katse muodosti äänettömästi lauseen ”Luuletko, että olisin tässä tilassa, jos olisin tehnyt kondomikokeiluja viimeaikoina?”)

Meikkivoiteen levitys kondomilla

En ollut kovin innostunut kokeilemastani Silisponge-meikkisienestä, mutta jostain syystä löydän itseni silti aina menemästä mukaan näihin viimeisimpiin kauneusvillityksiin. Kaivoi siis kiltisti kotona kondomin esiin ja pistin rullaten.

Tässä vaiheessa mietin toki, että enkö olisi voinut laittaa Beautyblenderini päälle kumihanskaa tai ihan vain levittää sitä kumihanskalla? Tai kietoa sen päälle muovikelmua? Tai että onko tässä nyt ihan oikeasti järkeä, kun ne kondomitkin kuitenkin maksavat ja kuinka monta kertaa yhtä kondomia tosiaan voi käyttää?

(Luulin, että aikuisena on jo niin fiksu, ettei enää tulisi pohtineeksi tosissaan, kuinka monta kertaa kondomia voi käyttää ja voiko sen vain pestä ennen uutta käyttökertaa, mutta tässäpä sitä nyt oltiin: Virve 30-vuotta mietti aivan samoja juttuja kuin se parikymmentä vuotta nuorempi ja typerästi kaverien kanssa hihittelevä pikkulikka. Kuinka aikuiseksi sitä itsensä jälleen tunsikaan!)

Meikkivoiteen levitys kondomilla

Ja siis joo, tunsin kyllä itseni vähän säälittäväksi. Oikeasti kondomi nimittäin pitää pestä jo ennen sen käyttöä ja oli kuitenkin viikonloppuilta ja siinä sitä sitten oltiin: kotona pesemässä kondomia ja rullaamassa sitä meikkisienen päälle. Vähän ehkä tulin hyräilleeksi puoliääneen niitä Maija Vilkkumaan biisin sanoja: ”Mun elämä, milloin siitä tuli näin hirveä…”

Meikkivoiteen levitys kondomilla

Täytyy myöntää, että ymmärsin ihoa töpötellessäni, miksi kondomin sisällä piti tosiaan olla juuri Beautyblender. Siinä tosiaan oli se oikeanlainen bounce, jota esimerkiksi sukan tunkeminen kondomiin ei olisi saanut aikaan.

Kondomisieni toimi meikkivoiteen levityksessä silikonista meikkisientä paremmin ja sen avulla saattoi töpötellä meikin iholle sitä tarkemmin sen paremman joustavuuden vuoksi. Kondomin nuppi sopi loistavasti Beautyblenderin muotoiluun ja olin valinnut jopa oikein sopivan kokoisen kondominkin. (Tähän väliin joku härski läppä oikeasta paikasta puristamisesta, anyone?)

Lopputulos oli kuitenkin, ettei kondomi painellut meikkivoidetta iholle samalla lailla kuin Beautyblender ja meikki jäi ihon pinnalle tavallista epäsiistimpänä. Mutta senhän te varmasti arvasittekin. En usko, että kukaan oikeasti oletti tämän olevan loistava ja toimiva idea.

Meikkivoiteen levitys kondomilla

Minulla oli kokeilun jälkeen sellainen olo kuin olisin juuri nöyryyttänyt ja seksuaalisesti häpäissyt Beautyblenderini. Hankasin siitä katuvaisena kondomin kumista hajua pois tuoksuvalla saippualla ja vannoin pyhästi, etten enää koskaan kohtelisi sitä kaltoin. Naamani haisi kondomille ja päällimmäisenä tunteenani oli katumus. Yes, it was Nude, but it didn’t deserve it.

Meikkivoiteen levitys kondomilla

Rikoinko jo jonkun rajan? Onko tämän kokeileminen enää edes soveliasta tai ylipäätään hauskaa? En tiedä, mutta voitte olla varmoja, etten tee tätä toiste. Joo, kondomilla päällystetty meikkisieni ei tosiaan ime itseensä meikkivoidetta, mutta liputan edelleen oman Beautyblenderin ikää pidentävän kikkani puolesta ja pidättäydyn siinä jatkossakin.

Meikkivoiteen levitys kondomilla

Älkää pelätkö. Nyt en kysy, että kuka aikoo kokeilla tai on jo kokeillut.


Lue myös nämä postaukseni: 

Jamsu makeup Konjac sieni Silisponge silikonisieni

Kommentit (15)

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Miehen ilme kun näytin sinun julkaisemaasi Ig-kuvaa ko.aiheesta oli aika priceless 😀 Ensimmäisenä näistä kondomikokeiluista tulee mieleen se ällöhaju mikä niistä irtoaa, joten jo se olisi niin luotaantyöntävä kokemus etten kasvoilleni moista haluaisi – mutta onneksi sinä olet testannut ja todennut idean täydeksi sudeksi niin ei itse tarvitse kokeilla 😀 (Mikähän olisikaan tilanne jos olisit tämän hehkuttanut maasta taivaisiin, että tämä ihan oikeasti toimii, hmm.. :D)

  • Virve

   Olisikin pitänyt säästää tämä aprillipäivään ja väittää, että taatusti toimii ja yllyttää kaikki kokeilemaan! 😉

 2. Heidi

  Nyt täytyy kyllä sanoo, että tätä lukiessa ei oikein tienny, onko sallittua nauraa. Tää sun kokeilu tuntu vaan kaikilla tavoilla niin väärältä. Ja ällöltä. Mutta ymmärrän toki, että tiedon jakamista varten pitää uhrautua! :’D

 3. Milli

  :”’D ihana, piristi päivää!

 4. Rajaukset pizzaleikkurilla? MAC Cosmetics näyttää mallia! – Ostolakossa

  […] kokeilla kaiken maailman kosmetiikkavillityksiä (kuten vaikka sillä kondomilla meikkausta), mutta otsikosta huolimatta en ole kuitenkaan tänään ihan oikeasti rullaamassa silmiini […]

 5. Ostolakossa: Näin saat Beautyblenderillä helposti täydellisen meikkipohjan

  […] Siis mitä – meikkivoiteen levitys kondomilla??? […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *