Meikkivoidesivellin meikkipohjan sekoittelijoille – bareMinerals Perfecting Face

Moni tietää, ettei ihan oikeasti tarvitse tehdä paljoakaan saadakseen minut totaalisen innostumaan uudesta kosmetiikkakeksinnöstä. Sen ei nimittäin tarvitse olla kovinkaan suuri innovaatio, mutta joskus se voi olla sitäkin merkittävämpi.

bareMinerals Perfecting face Foundation Brush meikkivoidesivellin

Tällä kertaa olen aivan innoissani siitä, että bareMinerals on keksinyt nyrhäistä meikkivoidesiveiltimensä keskelle pienen onkalon ja vieläpä patentoida sen! Sivellin päätyi minulle töiden kautta ja innostuin siitä heti.

bareMinerals Perfecting face Foundation Brush meikkivoidesivellin

Perfecting Face -meikkivoidesiveltimen onkalon merkityksellisyyttä ei ehkä ihan heti tajua siinä suuressa mittakaavassa, jota varten se on kehitetty, mutta kun asiaa pysähtyy pohtimaan hetkeksi tajuaa, kuinka mielettömästä innovaatiosta tässä taas onkaan kyse. Ihan jokaisen käyttäjän tarpeisiin tämä meikkivoidesivellin ei ole, mutta on olemassa eräs kuluttajaryhmä, joka ei ollut varmasti edes tajunnut tarvitsevansa tätä sivellintä.

bareMinerals Perfecting face Foundation Brush meikkivoidesivellin

Ihan oikeasti Perfecting Face -meikkivoidesivellin on kehitetty käytettäväksi nimenomaan bareMineralsin bareSkin seerumimeikkivoiteen kanssa ja siveltimen kuppimaiselle muotoilulle on ihan järkeenkäypä syy: Kyseisen meikkivoiteen koostumus on niin ohutta ja juoksevaa, ettei se pysyisi valumatta tasapäisen, pyöristetyn tai litteän meikkivoidesiveltimen harjaksissa ja meikkivoiteen levitystä on siksi haluttu helpottaa.

bareMinerals Perfecting face Foundation Brush meikkivoidesivellin

Ylläolevassa kuvassa näkyvän tavallisen, täyteläisemmän meikkivoiteen kanssa sivellin ei siis ole sen kummoisempi kuin muutkaan meikkivoidesiveltimet, mutta mikäli meikkivoide on koostumukseltaan trendikkään vesimäinen, voi tämän siveltimen hankkimista harkita.

bareMinerals Perfecting face Foundation Brush meikkivoidesivellin

Se aivan erityinen kohderyhmä, joka tästä siveltimestä voisi kuitenkin innostua kovastikin ovat ne tyypit, jotka sekoittavat meikkipohjansa (omasta hifistelyn halusta tai lähes pakon edestä) päivittäin kahdesta tai jopa useammasta tuotteesta tai meikkivoidesävystä. Nyt nimittäin loppui se käden selkämyksen töhrintä!

bareMinerals Perfecting face Foundation Brush meikkivoidesivellin

Siveltimen onkaloon on kätevää pruutata kaikkia niitä tuotteita, joita meikkipohjaansa tahtoo toisiinsa yhdistää ja siveltimen pyörittely iholla sulauttaa tuotteet yhteen. Kuinka kätevää ja ennen kaikkea ihan oikeasti myös toimivaa – kokeiltu on!

Käytän itse tällä hetkellä yhtä ja samaa meikkivoidetta lähes päivittäin, joten pyörittelen sen kasvoilleni edelleen mieluiten ovaalisiveltimellä, mutta tämä sivellin on tullut avukseni aina silloin, kun olen halunnut sekoitella tuotteita yhteen saadakseni esimerkiksi heleämmän tai ravitsevamman meikkipohjan.

BareMinerals Perfecting Face Brush -meikkivoidesivellin löytyy myynnistä täältä.*

bareMinerals Perfecting face Foundation Brush meikkivoidesivellin

Mitäs sanotte tästä keksinnöstä?


Joko luit nämä postaukseni?

kasvonaamiosivellin ovaalisivellin

Kommentit (14)
 1. Mielenkiintoinen sivellin. Jäin vain miettimään, että jos tosiaan käyttää tommosia todella juoksevia tuotteita niin valuuko ne suoraan siveltimen pohjalle hukkaan… eikä päädy naamalle ollenkaan. Pitää siis päästä testaamaan 😀

  Sun innoittamana muuten testasin sitä Etude Housen My Beauty Toolia. Tein siitä videon mun Youtube-kanavalle. Käyppä tsekkaa! Linkki videoon: https://youtu.be/NH7BreqB3iM

  1. Eivät valu, sillä siveltimen harjakset on tehty niin tiiviiksi ja sivellin on kehitetty juurikin niiden kanssa käytetäväksi. 🙂

   Kiitos videolinkistä! 🙂

  2. Kyllä valuu siveltimen pohjalle 🙁 Ostin eilen tämän postauksen innoittamana kyseisen BM try me kit -pakkauksen Stockan alesta -40% ja kokeilin innostuneena tuotetta tänä aamuna. Jouduin lisäilemään sitä koko ajan harjaan. Menee ehkä vapaa-ajan käytössä, mutta minä en saanut aikaiseksi riittävän huoliteltua lopputulosta noin ohuella voiteella. En tykännyt. Sivellin sinänsä on ihanan pehmeä ja söpö ja hinta 26€ ei ole paha 3 tuotteesta. Paketissa tulevasta kokeilukoon puuterista saa lisäksi bilekäsilaukkuun sopivan pikkupuuterin ja se vaikutti muutenkin koostumukseltaan mukavalta ja väri oli loistava tähän vuoden aikaan. Muuten kokonaisuutena sinänsä täysin turha ostos. Olisin pärjannyt ilmankin. Täytyy vielä kokeilla uudelleen jonkun hieman kiinteämmän meikkivoiteen levitykseen. Ideahan on hyvä, että siihen kuoppaan voi levitellä kaiken tarvittavan kerralla.

   1. Kokeilin aamulla sekoittaa yhteen 2 väärän väristä meikkivoidetta, Yves Rocher;liian vaalea ja Dior Nude;liian tumma, yhteen tällä siveltimellä ja lopputulos oli oikein hyvä. Molemmat voiteet olivat koostumukseltaan melko keveitä, mutta eivät sentään niin ohuita kuin BM kitissä tullut voide. Lisäbonuksena, ettei käsiä tarvinnut pestä 😀 Ehkä tämä ei ollutkaan niin huono hankinta kuin ensin hätäpäissäni kuvittelin.

 2. Onnistuisikohan, jos itse lyhentäisi tasapäisen siveltimen harjaksia keskeltä? Siis sellainen hand made- tyylinen? 🙂 Toisaalta siveltimen täytyisi olla tarpeeksi suuri, jotta kokottaminen onnistuisi (edes jollain tavalla).

  1. Voi olla hieman haastavaa kyllä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *