Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Meikkipussit

Minua alkoi jostain syystä haluttaa kovasti tietää, millaisia meikkipussien käyttäjiä te olette.
Aloitan itse kertomalla, että olen äärimmäisen huono meikkipussi-ihminen.
Minulla on aina ennen ollut niin paljon meikkejä, ettei niitä ole ollut mitään järkeä säilytellä meikkipusseissa, sillä pusseja on täytynyt olla kymmeniä ja niistä on ollut äärimmäisen hankalaa löytää mitään.
Viimeaikoina olen opetellut pitämään mukanani kantamiani meikkejäni pienehkössä meikkipussukassa, mutta lopulta kaikki meikkini päätyvät aina lentokentältä saatuun minigrip-pussiin. 
En tiedä, miksi välttelen meikkipusseja. Ehkä siksi, että niitä on tursunnut minulle läpi elämäni. Kosmetiikkafriikki äitini on saanut niitä lahjaksi kaikkien mahdollisten kosmetiikkaostostensa yhteydessä lahjoittaen niitä minullekin ja myöhemmin  aloin itse vastaanottamaan niitä töiden kautta lähinnä koulutuslahjojen ja myyntikilpailupalkintojen muodossa. Koska meikkipusseja on aina tursunnut joka suunnalta, ei minun ole koskaan tarvinnut ostaa sellaista. Päin vastoin olen parhaani mukaan yrittänyt läpi vuosien hankkiutua niistä aina eroon jakamalla niitä eteenpäin!
Jostain syystä en myöskään raaskisi ehkä tuhlata meikkipussiin pahemmin ihan vaan siksi, että minusta ne tuntuvat aina menevän jossakin vaiheessa likaisiksi. Aina joku puuterimainen tuote murustelee pussikan pohjalle sotkua tai sitten joku pienen pieni terottimen roska möhnää pussukan ja on niin paljon helpompaa vain viskata vanha ilmainen pussi pois ja ottaa uusi ilmainen tilalle sen sijaan, että pussukkaa alkaisi puhdistamaan.
Olen kuitenkin alkanut viimeaikoina miettiä, pitäisikö minun ehkä sittenkin pian hankkia meikkipussi? Vaikkapa ehkä palkkioksi itselleni sitten, kun saan meikkieni määrän kutistumaan sellaiseen mahtuvaksi?
Voi kuitenkin olla, että merkin sijaan kallistun käytännöllisyyteen ja hankin Bobbi Brownin Organizerin, jonka sisään mahtuu kaikki tarpeellinen (tarpeeksi) hyvässä järjestyksessä.

Millainen suhde teillä on meikkipusseihin? Säilytättekö kosmetiikkaanne niissä kotona? Entäpä onko teillä käsilaukussa erillinen meikkipussi? Kuinka usein uusitte omanne? Ostatteko niitä vai ovatko ne lahjoja?

Kommentit (25)

 1. Anonyymi

  Mulla on vain yksi meikkipussi jossa on kaikki meikkini: puuteri, ripsiväri, kolme luomiväriä, eyeliner, huulten rajauskynä, kaksi huulipunaa ja kaksi huulikiiltoa, huulirasva, kaksi erilaista peitevoidetta näppylöihin ym., luomivärinpohjustusvoide, kulmakynä ja -vaha. Siinä se ja niillä pärjään 🙂 +välineet meikkaukseen

  -hanna90-

 2. Anonyymi

  Suurin osa meikeistä on lipaston laatikossa, mutta käyttömeikit meikkipussissa, koska en jaksa pakata sitä aina erikseen reissua varten. Kaikki ei kyllä aina mahdu siihen, vaan osan meikkivoiteista teippaan kiinni ja kuljetan laukun pohjalla, ja huulipunat menevät laukun sivutaskussa.

  Haikailen kyllä vähän sitä aikaa, kun meikkipussini oli penaalin kokoinen ja siihen mahtuivat kaikki meikit. :/

 3. Ronjaaa

  Pidän kaikkia meikkejäni laatikostossa ja meikkipussissa kulkevat ne meikit joita käytän päivittäin. Sen voi sitten sujauttaa vaikka kassiin tai koulureppuun jos aamulla tulee liian kova kiire.

 4. Mohn

  No eihän se meikkipussi olekaan meikkien säilytystä varten! Senhän on tarkoitus olla silmänruokaa ja ilahduttaa ihanuudellaan/söpöydellään/whatnot. 😉 Tiety se on myös näppärä mukana kulkevien meikkien kuljetukseen.

  Itse tosin säilytän osaa meikeistä useammassa meikkipussissa/beautyboxissa ja yhdessä penaalissa. Yritän aina välillä järjestää meikkini ym. tilpehöörit nätisti kaappiin ja erilaisiin säilytystä varten hankkimiin laatikoihin, lokerikkoihin jne., mutta aina ne vaan jotenkin sitten kulkeutuvat eri kokoisiin ja näköisiin meikkipussukoihin, beautyboxeihin ja sen sellaisiin.

  Minä vain satun rakastamaan kivoja meikkipusseja/beautyboxeja. <3 Ostelen niitä harvakseltaan mutta jatkuvasti kuitenkin. 😉 Olen ostanut niitä myös lahjaksi. 😉

 5. sabiha

  Minä taas rakastan meikkipusseja mutta minulla on vain kaksi ja niitä ostan kun en saa muuten mistään.Toista pidän laukussani ja siihen mahtuu käsivoide ,huulirasva ja huulikiilto.Toista pidän kotona matkoja varten.
  Päivittäin käyttämiäni tuotteita pidän pienehkössä korissa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *