Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Meikkipalettipohdintaa

Katselin jonkun aikaa sitten ajankulukseni Sephoran verkkokauppaa ja huomasin, kuinka valtava määrä erilaisia meikkipaletteja siellä olikaan tarjolla.
Paletteja oli tarjolla joka lähtöön enkä nyt puhu pelkistä luomivärejä sisältävistä paleteista vaan niistä, joissa on mukana vaikka vallan mitä puutereista poskipuniin, huulimeikkeihin ja aina aurinkopuutereihin, silmämeikkikyniin ja ripsiväreihinkin.
En ole itse kuitenkaan koskaan jostain syystä oikein osannut käyttää tällaisia vähän kaikkea sisältäviä meikkipaletteja. En ole oikeastaan varma miksi, sillä kun asiaa ajattelee tarkemmin, sisältävät ne parhaassa tapauksessa kompaktiin kokoon pakattuna kaiken mahdollisen, mitä perusmeikkiin tarvitsee. Eikö sellainen siis olisi ihan uskomattoman näppärä tuote tällaiselle minimalistisuudesta nauttivalle ihmiselle? Vai onko vaan kyse siitä, etten ole löytänyt palettia, jossa olisi kaikki tarvitsemani juuri minulle sopivissa sävyissä? Toisaalta en ole tainnut koskaan edes oikein etsiäkään?
Monia tuotteita sisältävä meikkipaletti tuntuu käytännölliseltä vaihtoehdolta, mutta minä olen aina ajattelemassa, että entäs sitten, kun joku sen tuote loppuu. On ihan väistämätöntä, että sen tuotteet loppuvat eri aikoihin, joten voiko kaiken sisältävän meikkipaletin ilo edes olla koskaan kovinkaan kestävää? Vai tulisiko meikkipaletteja käyttää lähinnä vain matkustellessa, jolloin ne olisivat hieman harvemmassa kulutuksessa? Mutta toisaalta mitä järkeä on omistaa ihanana pitämä tuote, jos sitä raaskii käyttää vain silloin tällöin? Ja kuinka syvälliseksi meikkipalettipohdinnan edes voi viedä?
Lähinnä minua nyt kiinnostaisikin kuulla teidän ajatuksianne useita eri tuotteita sisältävistä meikkipaleteista. 
Käytättekö niitä ja jos käytätte niin kuinka paljon ja miksi?
Siitä tietää, että elämässä on asiat melko hyvin kun on aikaa tällaisten asioiden miettimiselle ja syväluotailuille….

Kommentit (11)

  1. Anonyymi

    Minulla on monta, YSL, Clinique, Lancome x2. Oikein käteviä. Värit sointuvat toisiinsa. Käteviä esim. säilyttää työpaikalla meikin korjailuun. Niihin tulee himo, joten siitä varoitus! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *